Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166556 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8240 -: Септември 13, 2011, 01:04:43 pm »
Да търся ли друга месторабота? Има ли смисъл да оставам в настоящата?

*

Uran

• 6041
« Отговор #8241 -: Септември 13, 2011, 03:01:12 pm »
Нерадикална е картата, но на сегашната си работа си ОК.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8242 -: Септември 13, 2011, 03:04:58 pm »
Какво значи нерадикална карта?

*

Uran

• 6041
« Отговор #8243 -: Септември 13, 2011, 03:07:32 pm »
Какво значи нерадикална карта?
Последни градуси на занака попадащ в/у асцендента и показват непроменимост/застой в ситуацията или нещо от този род.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8244 -: Септември 13, 2011, 04:00:17 pm »
Това значи да си стоя тук?

« Отговор #8245 -: Септември 13, 2011, 07:37:44 pm »
Да търся ли друга месторабота? Има ли смисъл да оставам в настоящата?

Вирго, Уран е права, че картата е нерадикална. Луната е в сходящ съвпад с Уран (планетата), което може да говори за непредсказуамо развитие на въпроса или нагласата ти към въпроса. Или затова, че си силно напрегната и решенията ти могат да бъдат прибързани, основани на ирационални силни емоции, силно желание за освобождаване. Сегашната ти работа е представена от Меркурий (У10) на трон в собствения си знак, така че Уран отново е права, че сегашната работа изглежда ОК. Условията на труд не те удовлетворяват явно - У6 Венера е в падение по знак, изгорена от Слънцето (или под неговите лъчи, не виждам добре градусите). Освен това Юпитер в 6-тия ти дом може да говори за това, че си натоварена в момента в работата, а ретроградието му - че са изникнали стари неразрешени въпроси, които трябва да разрешиш сега в работата си, приключване със стари дела, които си мислела за завършени, но те отново напомнят за себе си. Но Венера е на път да смени знака си, ще влезе във Везни - собствен знак. Мисля, че като цяло условията на труд на сегашната ти работа би трябвало да се подобрят. Ти се управляваш от Марс в падение по знак, идващ от секстил с Венера - като цяло не се чувстваш добре там, където си, но може наскоро си затвърдила позицията си на работното си място. Луната (развитието на въпроса) е в твоя знак - решението зависи от теб. Но също така няма да ти е никак лесно да го вземеш - това подсказва квадратурата, която Луната ще направи с твоя управител. Също така Луната няма нито един хармоничен мажорен аспект в рамките на знака. Решението е твои ръце, но обстоятелствата не са благоприятни - може би няма реален шанс за смяна на работата, или си силно ограничена от външни обстоятелства (финанси напр.) - Луната има сходяща опозиция със Сатурн.

Горното тълкувание може изобщо да не е вярно - картата е нерадикална. Нерадикалтата карта казва, че времето не е подходящо за взимане на кардинални решения.
Колко добре пасва кардиналната овненска Луна в съвпад с Уран тук - желание за бързо приключване с всичко със склонност да не се обмислят добре подробностите.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8246 -: Септември 13, 2011, 07:52:51 pm »
квадратурата на Луната с Марс е градивна, заради рецепцията
въпросът изглежда зададен за успокоение, затова няма и отговор, картата не сочи такъв
Луна опозиция Сатурн предполага Не

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8247 -: Септември 13, 2011, 08:45:25 pm »
Благодаря ви, момичета, явно ще си стоя там, а и дано има наистина подобрение, че за сега изглежда на разрушение, ама то понякога преди нещо да се подобри трябва малко да се поразруши. :thinking:

« Отговор #8248 -: Септември 14, 2011, 04:21:18 pm »
Пускам хорар, че вече не издържам - Ще получа ли подарък-пратката преди да замина?

Пратката е пусната на 3 септ., вече трябва да е тук. Вчера ходих до пощата - нищо, днес същата работа...

Имам чувството, че нищо няма да получа У1 опозиция У7 или ще го получа след като вече съм заминала У12 в 4 дом :-\

Благодаря предварително!
« Последна редакция: Септември 14, 2011, 04:32:56 pm от romantica »

« Отговор #8249 -: Септември 14, 2011, 04:43:55 pm »
Но пък има връзка и то положителна между управителите на 3-тите ви домове (ако приемем 7-мия дом за дома на човека, изпращащ пратката). Твоят У3 Юпитер в 4-тия ти дом получава тригон от Меркурий (У3 на другата страна и мунданен сигнификатор на пратките) след по-малко от градус, което може да означава 1 ден, но по-скоро предполагам до 1 седмица, защото знаците на двете планети не са кардинални, обаче Юпитер все пак е в ъглов дом. Озадачана съм, защото Луната няма положителни сходящи аспекти и й предстои опозиция по оста на комуникацията 3-9 дом. Затова ми е трудно да дам отговор. Надявам се, че ще получиш пратката си, Романтика. Извинявай. :wub:

« Отговор #8250 -: Септември 14, 2011, 04:53:02 pm »
Благодаря ти, Мирабелла!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8251 -: Септември 15, 2011, 08:18:36 am »
Да.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8252 -: Септември 15, 2011, 01:43:04 pm »
Преди време зададох въпрос, ама нещо не беше му времето, та сега пак : Да замина ли на екскурзия с М?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8253 -: Септември 15, 2011, 02:23:02 pm »
Да.

А поне малко обяснение за предимствата?

*

Uran

• 6041
« Отговор #8254 -: Септември 15, 2011, 02:32:53 pm »
Личи си, че се колебаеш, а и си на кусписа на негов 3 дом-инициативата не е твоя.
Той е на трон и в точен секстил с теб. Изглежда, че си влюбена ;) (Марс е и твой У5), а и Той не е безразличен-неговият сигнификатор е и сигнификатор на 5-ия му дом.
Луна ще направи квадрат с Марс и тригон с Венера- нещо няма да ти хареса, но той ще е ОК.
За чужбинска екскурзия ли говорим? ;)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8255 -: Септември 15, 2011, 02:36:40 pm »
Ахам! Значи какво? Аз няма да съм доволна от екскурзията ли? Не бих казала, че аз съм влюбената.

*

Uran

• 6041
« Отговор #8256 -: Септември 15, 2011, 02:41:39 pm »
Ахам! Значи какво? Аз няма да съм доволна от екскурзията ли? Не бих казала, че аз съм влюбената.
Луна в 5 дом-за чувства ми говори..но ОК.
Не знам дали няма да ти хареса ексурзията, но има някакви спънки по отношение на теб. Може и да са свързани с децата ти.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8257 -: Септември 15, 2011, 02:49:51 pm »
А, това да, колебая се все още, децата са уредени, но имам други задръжки.
За Луната - незнам защо така да излиза - в момента не се чувствам в никото влюбена.
И според теб ще има ли добър изход от това пътуване?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8258 -: Септември 15, 2011, 04:22:09 pm »
Да.

А поне малко обяснение за предимствата?

Сигнификаторите, твоя и на въпроса ти, са в максималното си есенциално достойнство, но и рецепция, те са в домицил и вече освобождаващи се от изгаряне, което предполага, че имаш способността ясно да прецениш възможностите си и точните параметри на обучението. К9 е във фиксиран знак, с кардинални алмутени, не е кьорфишек, можеш да очакваш солидна подготовка. Мощен земен тригон на Меркурий с Юпитер и Плутон, естествените сигнификатори на образованието и психоанализата ще подкрепя материализация на придобитото образование, практическата му насоченост. Домовото разположение на У9, силно натоварените "психични" домове. Луна е в антисия с У9 и в почти партилен съвпад с Парс Фортуна.

Проблем би могло да сигнализират подвижните оси на картата - можеш да се разколебаеш и да си промениш намерението. Опечи си добре нещата, ако разчиташ на "привлечено" финансиране за покриване на таксите и проверявай много внимателно всичките си канали на комуникация със съответната образователна институция, за да не проспиш някое важно съобщение или забележка с дребен шрифт.

ПС. Две грешки да оправя - Луна е в ант. с У1, Меркурий, а не с У9, Венера, както е записано; от изгарянето се е освободила Венера, Меркурий отива към Слънцето, но съвпадът няма да се случи в рамките на този знак и е още далече.
« Последна редакция: Септември 15, 2011, 07:46:38 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8259 -: Септември 15, 2011, 05:13:41 pm »

К9 е във фиксиран знак, с кардинални алмутени, не е кьорфишек, можеш да очакваш солидна подготовка.

Това образование не е в университет, а е следуниверситетско. Това е организация, която в името си се нарича "Общество...".

Така че не знам дали трябва да се гледа по 9-ти дом.

Проблем би могло да сигнализират подвижните оси на картата - можеш да се разколебаеш и да си промениш намерението.

Наистина се разколебах. Даже май се отказах. Може да го оставя за догодина. А днес е последният срок за подаване на документи по имейла.