Hm, и аз оставам с впечатление, че любовта е това, което те "изгаря" най-силно в момента - Луната (У1) в картата е в падение по знак, на изгорения път, в 5-ти ти дом. Не съм сигурна, че неблагоприятната позиция на Луната по знак отразява твоето действително положение. По-скоро бих презположила, че Луната показва вътрешното ти емоционално състояние - изтощена, неуверена, измъчена, разочарована. Луната идва от секстили с Марс и Плутон - управители на 5-тия ти дом, което добре допълва любовната картинка. Може би си влюбена, дори изпитваш силна страст към обекта на чувствата ти. И не бих казала, че чувствата не са взаимни. Но формирането на (стабилна) връзка в момента може би е проблематично, тъй като Луната и У7 Сатурн не се виждат (в съседни знаци са).
Относно професионалната ти реализация. Положението не изглежда зле. У6 и У10 Юпитер е в знака на екзалтация на Луната, т.е. би трябвало да имаш достатъчно възможности за изява. Но е възможно наскоро да си отказала или да си се разминала с такава (Луната идва от опозиция с Юпитер).
Относно бъдещо развитие също съм съгласна с изказаните дотук мнения. Луната няма повече сходящи аспекти в рамките на знака (ако не броим квадратурата с Нептун). Засега изглежда, че си в затишие, можеш да починеш. Изчакай, преосмисли целите си и тогава атакувай отново.