Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169239 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8400 -: Декември 03, 2011, 04:36:23 pm »
Имам хорарен въпрос. Какво означава това, че днес черна котка ми мина път? Какво послание се опитва да ми прати това? И това се случи по време на точно определен разговор.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8401 -: Декември 03, 2011, 07:50:01 pm »
Божееее. Я, се вземи в ръце. Не смесвай суеверията с астрологията. В хорарната астрология се задават конкретни въпроси, на които може да се отговори с "да" или "не". тека няма шменти-капели.

По-добре си формулирай опасенията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #8402 -: Декември 04, 2011, 12:18:58 am »
Hm, разговора е бил много важен за теб, пък писаната само ти е взела вниманието, и те пратила в дебрите на суеверията  :P
Това без да гледам хорара :-\
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #8403 -: Декември 04, 2011, 04:00:06 pm »
Обратна връзка по хорара с главоболието...

Направих консултация с още един лекар, мерихме го често и кръвното се оказа в нормални граници.
Пих хомеопатично л-во, последва лечебна криза - грипоподобно състояние, 4 дни на легло с температура до 38.5, хрема и болки в мускулите, разболявам се така за 1 път от година и половина...
За първи път не съм пила никакви температуропонижаващи и др. подобни л-ва, оставих жизнената сила сама да се справя :blink:

Забравих да спомена и че закъснял мъдрец ми излезна  ;D
« Последна редакция: Декември 04, 2011, 04:06:17 pm от romantica »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8404 -: Декември 14, 2011, 10:08:53 am »
Да празнувам ли с В. нова година?

*

Asol

• 4140
« Отговор #8405 -: Декември 14, 2011, 10:39:33 am »
А В. знае ли за това ти желание ? По-скоро няма да се осъществят плановете ти или ще се промени ситуацията.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8406 -: Декември 14, 2011, 10:44:11 am »
Знае, нали той ме кани?
Нещо ще се промени и няма да мога да отида ли? Това заради ,уран в 7 дом ли го казваш?

*

Asol

• 4140
« Отговор #8407 -: Декември 14, 2011, 10:52:55 am »
Няма връзка между управителите ви затова питам. Ако него го разглеждаме по Юпитер пък той е в опозиция с управителя на твоя пети дом. Твоя сигнификатор е в период на изчакване малко преди да тръгне в директна фаза, но неговия е ретрограден. Плюс това Луната е в последния градус на знака и се намира в неговия пети дом. Може той да промени решението си или да излезе още нещо.

П.П. Извинявай, има връзка между управителите ви, но за останалото оставам на същото мнение.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 11:05:25 am от Asol »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8408 -: Декември 14, 2011, 11:06:38 am »
Благодаря ти! Изкушавам се, да приема!

*

Asol

• 4140
« Отговор #8409 -: Декември 14, 2011, 11:12:33 am »
Щом ти допада човека защо да не приемеш ? :blink:  Пък после каквото сабя покаже.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8410 -: Декември 14, 2011, 11:18:17 am »
 :72:

« Отговор #8411 -: Декември 15, 2011, 12:43:59 pm »
Здравейте,моля да погледнете следния хорар:Ще има ли смисъл от среща утре за развитие на отношенията ни в бъдеще
Много благодаря,бяхме решили да изчакаме след Празниците,но така се стекоха обстоятелствата ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8412 -: Декември 15, 2011, 03:39:23 pm »
Един хорар за упражнение от мен, после ще ви кажа какъв е резултатът.  :blink:

Въпросът е "Ще си взема ли дължимите хонорари от И. без проблеми?".

15.12.2011, 16.28 ч, Варна.

Чухме се с И. миналата седмица и се разбрахме към края на тази седмица да има разплащане. Не съм си събирала хонорарите от началото на август и се натрупа малко по-солидна сума. Сега се притеснявам, че може пак да има проблем с калкулацията - въпросният човек не си води изрядно регистъра и всичко се записва в една опърпана тетрадка, забравя колко и кога е плащал, впоследствие заявява, че е дал повече пари, отколкото реално съм взела. С малки суми няма проблем, но като се натрупа задължение от порядъка на 1000 лв. и повече, се получават неприятни ситуации. На мен пък ми писна все да си подарявам труда на агенции-посредници и да се занимавам с такъв вид благотворителност!  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #8413 -: Декември 15, 2011, 05:01:18 pm »
Интересен хорар. Вторият ти дом е твоя осми натален. Би трябвало да ги получиш макар и с известно забавяне. Луната има сходящ секстил с У8. Макар че Сатурн е в опозиция с Юпитер - тя няма да стане точна. Как се вижда, че става дума и за по-голяма сума пари - Сатурн в знака на своята екзалтация и несъбрани вземания и длъжник от преди време - ретрограден Юпитер. Луна в Лъв ще му свие сърмите на един Юпитер в Телец ми се струва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8414 -: Декември 15, 2011, 05:29:49 pm »
Дотук има забавяне 4 месеца.

Предполагам, че ще бъдат изплатени на две части до края на годината, разбрахме се задължението да се изчисти преди празниците, но знам ли, с тия агенции гаранции няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #8415 -: Декември 15, 2011, 05:36:19 pm »
Знаеш ли, ако не беше казала, че сте се уговорили до края на тази седмица, по-скоро бих предположила, че първата десетдневка на януари е по-вероятно да ти се изплати, ако още не е вече останалата или цялата сума.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8416 -: Декември 15, 2011, 05:40:41 pm »
Най-вероятно тогава ще бъде погасена цялата сума, защото се съмнявам наведнъж да ми я изплати. За пореден път допускам същата грешка - оставям да се натрупа по-голяма сума като не си търся вземанията всеки месец. Вече си сложих няколко обеци на ухото за което. За мен никой не прави благотворителност, защо аз да им пълня джоба? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #8417 -: Декември 15, 2011, 07:30:25 pm »
Най-вероятно тогава ще бъде погасена цялата сума, защото се съмнявам наведнъж да ми я изплати. За пореден път допускам същата грешка - оставям да се натрупа по-голяма сума като не си търся вземанията всеки месец. Вече си сложих няколко обеци на ухото за което. За мен никой не прави благотворителност, защо аз да им пълня джоба? :)

Не разбирам от хорари, но според мен луната и позицията на сатурн в 5-ти дом показват, че ще ти се издължи.

За себе си съм решила да трупам до 100 лева и да издавам фактура, че иначе с по-големите суми някой собственик на агенция може да си реши да си купи я хладилник, я нещо друго, като знае, че умея да чакам дълго  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8418 -: Декември 15, 2011, 07:39:24 pm »
За себе си съм решила да трупам до 100 лева и да издавам фактура, че иначе с по-големите суми някой собственик на агенция може да си реши да си купи я хладилник, я нещо друго, като знае, че умея да чакам дълго  :blink:

Мисля и аз да премина на краткосрочни разплащания, че през последните две години доста агенцийки ме завлякоха.

На теб може майтап да ти се струва, но една моя колежка веднъж ми сподели как се обажда на неин длъжник (софийска агенция) след няколко месеца забавяне на сума от порядъка на 2-3 хил. лв. и собственикът отсреща й казва, че в момента е на почивка в чужбина и не може да й плати.  ;D

Шегата настрана, но наглостта на посредниците надминава всякакви граници понякога.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
Ча
« Отговор #8419 -: Декември 15, 2011, 07:49:38 pm »
Лелееее, хич не ми е майтап. Чакала съм най-много 4-5 месеца за сумата от 1100 лв. и за тия вече съм си решила, че няма да работя  :blink:
The only distance is that which we create!