Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169134 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8540 -: Декември 30, 2011, 04:14:29 pm »
Кали, Мирабела, благодаря ви, че се отзовахте! Въпреки късния АСЦ, имате доста точни попадения. Наистина не само обмислям, а вече задействах нещата, свързани с бизнеса. Има и противопоставяне - от съпруга ми, който мисли, че във време на криза, не е добра идея да се рискува. А естеството е свързано наистина с обслужващия сектор.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Stella

• 7765
« Отговор #8541 -: Декември 30, 2011, 04:33:22 pm »
Здравейте, момичета! Имам един наболял въпрос - "ще успея ли да запазя квартирата, в която съм сега?". Проблемът ми е финансов най - вече, та питам се и дали ще разреша проблема с парите и квартирата.
Въпросът е зададен в 13,52ч. на 30.12. във Варна.
Благодаря ви предварително за помощта, мили! :58:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=475&nho2=91&btyp=2&mth=gw&sday=30&smon=12&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Извинявай, миличка , но нищо не ми говори този хорар. Луната е в знак, който не е свързан с въпроса. Ако приемем, че Меркурий управлява парите ти, то Луната излиза от квадрат с него и прави опозиция на Марс - последния и аспект е негативен. не знам в какъв смисъл си задала въпроса за "намирането на пари". Ако искаш да вземаш заем - имаш шансове - луната е в знак, в който юпитер има достойнства, а и юпитер е в знак, в който луната е в екзалтация (Юпитер управлява 8-ми дом на чуждите пари).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #8542 -: Декември 30, 2011, 04:42:37 pm »
Все пак ти благодаря за отговора, Стела :blink: :wub:
Ще поживея и ще видя развръзката. А аз ще направя всичко, което зависи от мен. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8543 -: Декември 30, 2011, 04:47:18 pm »
Все пак ти благодаря за отговора, Стела :blink: :wub:
Ще поживея и ще видя развръзката. А аз ще направя всичко, което зависи от мен. :blink:

Пожелавам ти нещата да се развият по най-благоприятния за теб начин. Знам колко е трудно да си в чужд дом.:wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8544 -: Декември 31, 2011, 09:51:04 am »
Как ще се развият отношенията между майка ми и брат и?Страхувам се,че проблем,който дълго време е бил подтискан,ще прекъсне връзката между тях.

« Отговор #8545 -: Декември 31, 2011, 11:26:12 am »
MoonLight, хорарът ми се вижда противоречив. Градусът на Асцендента е твърде ранен, т.е. е рано да се каже какво може да се случи (картата може да се приеме и за нерадикална). От друга страна, Луната е в последния градус на знака, няма повече сходящи аспекти, т.е. е "без курс". Това последното се тълкува като липса на развитие на въпроса.

Ако изеберем 4-ти дом за дома на майка ти, брат ѝ е 3-ти от неин 1-ви, т.е. 6-ти. Тя се управлява от Меркурий в заточение, а той - от Луната (ако построим картата по Кох, по-скоро от Слънцето). Луната е в знака на заточение (падение с модерните управители) на Меркурий - може би действително брат ѝ не се интересува много от нейното добруване или обстоятелствата в момента не сав нейна полза. Меркурий и Луната идват от квадратура, което потвърждава липсата на разбирателство между тях. Луната е имала и опозиция с Марс (управител на 10-тия дом на майка ти). Може би вуйчо ти блокира делата на майка ти, успеха ѝ. Опозиция на Луната (управител на въпроса също така) с Марс може да символизира и ескалиране на конфликта, преминаването му в остри пререкания (особено в ъглови домове на картата, както е тук). Но това са вече минали събития. Луната няма повече поле за действие в този знак, т.е. не би трябвало конфликтът да се задълбочи повече.

Ако поставим майка ти по 10-тия дом, тя се управлява от Юпитер в благоприятна взаимна рецепция по знак с Луната (въпроса), а брат ѝ - от екзалтиран Сатурн. Позициите на брат ѝ ми се струват по-силни, но между двете планети няма да има сходящ мажорен аспект (опозицията няма да се състои). Отново признак, че конфликтът между тях не би трябвало да се задълбочи.

Мисля, че отговорът е "не". Каквото станало, станало. Не ми изглежда да затоплят отношенията си, но и по-лоши не би трябвало да станат.

« Отговор #8546 -: Декември 31, 2011, 11:42:19 am »
Благодаря ти много,Мирабела :wub:.Отношенията,че няма да станат по-топли е ясно,но се надявам нещата да останат така-без повече задълбочаване на ситуацията.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8547 -: Януари 01, 2012, 09:10:16 am »
Имам хорарен въпрос. Ако се подложа в близките няколко месеца на една козметична операция, ще ми се случили нещо лошо?

Става въпрос за отстраняване на едно кожно образувание на прасеца на единия крак. Не е сложна операция и се прави с местна упойка.

Но понякога от една нищо и никаква операция може да настъпят големи усложнения и затова се притеснявам и питам.

Това ми беше основният въпрос. А допълнителният ми въпрос е - От естетическа гледна точка ще бъда ли доволна, имам пердвид дали ще ми се махнат белезите?

И трети въпрос, който сега ми хрумна - 10 минути след като съм задала предишния, Докторът, за който си мисля, ще се справи ли с това и ще бъда ли доволна?

« Отговор #8548 -: Януари 01, 2012, 11:19:43 am »
Честита Нова Година на всички :)
И докато Мирабела, Стела и др. експерти спят да се включа и аз :). Много ми е весело от сутринта :), а и тази карта ми харесва :).
Първо, твоя управител е разположен в дома на операциите, нали така - 8-ми дом и Плутон са свързани с операциите, хирургията. Освен това управителя му е Венера - козметична операция :).
Венера е рецепсия с твоя управител - това е индикация за положително развитие на ситуацията, нали?
Освен това твоя съуправител - Луната - също е в сходящ секстил с Венера. Това е още едно ДА, за добро развитие по въпроса.
Трето - на Луната и предстои да направи тригон с  Меркурий - У4, изход от ситуацията - също е +.
Аааа да и това разположение на Венера на АС също е положително, нали?
Хайде като се събудят момичетата да допълнят и на мен ми е интересно :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #8549 -: Януари 01, 2012, 12:20:48 pm »
Имам хорарен въпрос. Ако се подложа в близките няколко месеца на една козметична операция, ще ми се случили нещо лошо?

Става въпрос за отстраняване на едно кожно образувание на прасеца на единия крак. Не е сложна операция и се прави с местна упойка.

Но понякога от една нищо и никаква операция може да настъпят големи усложнения и затова се притеснявам и питам.

Това ми беше основният въпрос. А допълнителният ми въпрос е - От естетическа гледна точка ще бъда ли доволна, имам пердвид дали ще ми се махнат белезите?

И трети въпрос, който сега ми хрумна - 10 минути след като съм задала предишния, Докторът, за който си мисля, ще се справи ли с това и ще бъда ли доволна?

Нищо лошо няма да ти се случи, само гледай луната да не е в Близнаци и Козирог. И да не е по пълнолуние.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8550 -: Януари 01, 2012, 06:57:40 pm »
Добре! Ще внимавам за Луната.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #8551 -: Януари 01, 2012, 07:09:24 pm »
Стела, момичета, пак съм аз. Разглеждам си опциите и направих хорар на въпроса "Ще взема ли кредит и добре ли е да го направя?". 19,50ч., 1.1.2012, Варна.
Моля ви, помогнете ми в тълкуването. Според мен отговорът е "да", но кажете вашето мнение.
И щастлива ни Нова година! :blink: :wub:
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_476_kreditt.64530.9446.gif&res=100&va=&cid=yvpfileSntZjX-u1164228990

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8552 -: Януари 01, 2012, 07:43:51 pm »

Освен това Луната трябва да е намаляваща, поне една седмица след Пълнолуние,
най добре пусни в темата за елекции за избор на подходяща дата
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #8553 -: Януари 01, 2012, 07:47:05 pm »

Освен това Луната трябва да е намаляваща, поне една седмица след Пълнолуние,
най добре пусни в темата за елекции за избор на подходяща дата

Да, намаляваща, за да не прорастне отново.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8554 -: Януари 01, 2012, 07:47:48 pm »
Стела, момичета, пак съм аз. Разглеждам си опциите и направих хорар на въпроса "Ще взема ли кредит и добре ли е да го направя?". 19,50ч., 1.1.2012, Варна.
Моля ви, помогнете ми в тълкуването. Според мен отговорът е "да", но кажете вашето мнение.
И щастлива ни Нова година! :blink: :wub:
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_476_kreditt.64530.9446.gif&res=100&va=&cid=yvpfileSntZjX-u1164228990

на мен този хорар ми се струва, като да си изтървала момента - Слънцето - ти е в разходящ тригон с Юпитер - У8. Но пък от друга страна слънцето е отминало квадратурата с Уран в 8-ми дом. последният аспект на луната е опозиция със Сатурн, който те съ-управлява тебе (Слънцето е в Козирог) , което не е много добър аспект.
« Последна редакция: Януари 01, 2012, 08:42:51 pm от Stella »

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #8555 -: Януари 01, 2012, 08:32:33 pm »
Стела, последният аспект на луната не е ли сексил с нептун - съуправителят на 8 дом?

*

Stella

• 7765
« Отговор #8556 -: Януари 01, 2012, 08:36:57 pm »
Стела, последният аспект на луната не е ли сексил с нептун - съуправителят на 8 дом?

Ако гледаме транссатурновите планети - да.
Мен по-скоро ме притеснява, че няма връзка между твоя сигнификатор и никой от сигнификаторите на 8-мия дом.
По-скоро имало е положителна връзка, но аспектът е разходящ.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #8557 -: Януари 01, 2012, 08:40:57 pm »
Стела, момичета, пак съм аз. Разглеждам си опциите и направих хорар на въпроса "Ще взема ли кредит и добре ли е да го направя?".
според мен няма да вземеш кредит.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #8558 -: Януари 01, 2012, 08:47:32 pm »
Стела, Венера, благодаря ви за отговорите! :58:

« Отговор #8559 -: Януари 01, 2012, 11:00:45 pm »
Здравейте и честита нова година
Моля помогнете с отговор на хорара-Окончателно ли е приключила връзката ни  със С?