Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167244 Прегледи
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8640 -: Февруари 01, 2012, 01:33:09 pm »
Поради предстоящия квинкокс между управителите на 3-тите ви домове е възможно да изпитате трудности и неудобство при възстановяване на комуникацията помежду ви. Ако не броим квинкокса за мажорен аспект и не отчитаме и квадратурата на Луната с Нептун, Луната може да се счита, че е без курс, т.е. въпросът не би трябвало да се очаква да има сериозно развитие.

Неговият управител Юпитер екзалтира Луната - би трябвало да е важно за него да поддържа контакт с теб. Управителят на 3-тия му дом (намеренията му) Сатурн е екзалтиран, но му предстои ретроградна фаза много скоро. Първоначалният му ентусиазъм може да се изпари (или поне отчасти да отслабне). Неговите У1 и У3 са повластни на Верена, Юпитер е във взаимна рецепция с Венера - бих предположила, че става дума за любовно увлечение от негова страна към теб, поне флирт, защото твоят управител Меркурий попада в 3-тия му дом. Юпитер попада в 12-тия ти дом - трудно ще разкрие намеренията си пред теб.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #8641 -: Февруари 01, 2012, 01:47:15 pm »
 Той преди седмица, две сам ми каза сбогом...  :rakeattack:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8642 -: Февруари 01, 2012, 01:57:35 pm »
Той преди седмица, две сам ми каза сбогом...  :rakeattack:

Е, може да ти иска пари назаем. Или нещо тайни забавления по петия и дванадесетия ти дом. ;D.

Шегувам се, извинявай. Но желанието му за комуникация не е особено силно, не е романтично, по-скоро куртоазно и формално. Не възлагай големи надежди на тоя кон, с две думи.

ПС. Хайде, още малко да си изнасиля Марса ;), ако гледаме естествената сигнификация на неговите шефове в момента - Венера и Луна, може и да му е временно любовно, романтично, да иска връзка, но някак не те държи на фокус.  :wub:
« Последна редакция: Февруари 01, 2012, 02:15:44 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8643 -: Февруари 01, 2012, 02:09:56 pm »
Според мен леко носталгично иска да те държи в приятелския си кръг, но и сякаш има нещо за изясняване между вас. И не е готов съвсем да се откаже от теб. Ти самата не си в етап да отрежеш тази възможност за комуникация, търсиш я донякъде, тоест очакваш, не с преки действия от твоя страна. Не си склонна и от това да се лишиш. Може би ще има и момент на някакво изчистване, разговор между вас, но да не е съвсем това, на което се надяваш. Труден ви е обмена на думи, не се чувате.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #8644 -: Февруари 01, 2012, 02:38:31 pm »
 Благодаря ви на всички  :wub:
sunrain, това с обмена на думи съвсем не е от вчера, като се замисля.
Diyana, кой има нужда от формално общуване да му се не види, чак ми звучи страшно/някой да се храни с личното ми време/  :unsure:
п.с. Скачам пак в локвата, пък ако пусна още хорари, значи локвата е станала море  ;D
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

abroad

• 2187
« Отговор #8645 -: Февруари 11, 2012, 06:30:56 pm »
малко помощ - мога ли да вярвам на Х., коректен ли е спрямо мен?

« Отговор #8646 -: Февруари 11, 2012, 06:48:25 pm »
Мисля, че скорошни негови думи или действия са те навели на мисълта, че нещо в него може да не е съвсем наред (Луната идва от опозиция с негов У3 Венера в края на 1-вия му дом, която съвсем наскоро е сменила знака). Венера се намира в знака си на заточение и идва от съвпад с Уран. Доста странен ти се струва напоследък и действително последните му действия или думи будят съмнение. Но мисля, че корените на това се крият още по-дълбоко, защото между управителите ви, Меркурий и Юпитер, е имало квадрат в рамките на знаците, в които се намират. Изглежда има конфликт помежду ви или поне сте на различни позиции, които в момента трудно можете да съвместите. Интересите ви нямат допирни точки.

Но управителят му Юпитер не изглежда зле поставен. Юпитер екзалтира Луната - може би за него е от особена важност да му вярваш или действително няма нечестни намерения към теб. Твоят управител е изгорен от Слънцето, затова бих казала да имаш едно на ум, но като цяло Юпитер не изглежда да дава знак, че квезитът е некоректен.

Извинявай много, ако греша. Може би е по-добре да не се доверяваш на тълкуванията ми.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8647 -: Февруари 11, 2012, 06:54:44 pm »
Той е добре поставен и стабилен човек-Юпитер във фиксиран знак на негов К3.
Обаче управителката на третия му дом - Венера е в заточение и излиза от аспект с Уран.
Според мене е възможно да е казал нещо импулсивно, още повече, че Венера се намира в кардинален /подвижен, според класиците/ знак. Може да се отрече от думите си или да се извърти. Управителят на първия ти дом е изгорен, следователно е възможно да нямаш добра преценка.
В същото време той цени мнението ти, защото твоят сигнификатор на 3-ти дом е добре поставен в знака на неговия сигнификатор. Обаче твоят управител на К3 Марс е ретрограден, тръгне ли директно, е възможно да получиш допълнителна информация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #8648 -: Февруари 11, 2012, 06:55:38 pm »
Извинявай много, ако греша. Може би е по-добре да не се доверяваш на тълкуванията ми.[/i]

Благодаря ти, Mirabella :blink:
наистина не е необходимо да се извиняваш всеки път, дори и един път не е нужно
справяш се повече от добре, дори и да сгрешиш натъртваш на първото твърдение - само този дето нищо не прави не греши, ако ме разбираш правилно :blink: :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #8649 -: Февруари 11, 2012, 07:24:02 pm »
abroad, според мен е хубаво да си имаш едно на ум.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8650 -: Февруари 11, 2012, 08:03:49 pm »

колкото и да се опитвам да пренебрегна Сатурн в 7ми и субективизма на Слънце/Меркурий, особено подчертано сега - интуицията си остава по-силна, дори и никак да не ми се нрави предубедеността
Благодаря :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #8651 -: Февруари 11, 2012, 08:08:02 pm »
В същото време той цени мнението ти, защото твоят сигнификатор на 3-ти дом е добре поставен в знака на неговия сигнификатор. Обаче твоят управител на К3 Марс е ретрограден, тръгне ли директно, е възможно да получиш допълнителна информация.

не само, че го "цени", освен, че няма и голям избор ;D, но не виждам моя К3 да е добре при неговия сигнификатор, но може и аз да не виждам (съвпадите на Меркурий и Нептун не ми влияят добре, по принцип)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8652 -: Февруари 12, 2012, 12:32:05 am »
Не, аброуд, не е коректен, но е безопасен.
Не може да направи нищо, за да ти навреди или да те "прецака".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8653 -: Февруари 12, 2012, 01:35:02 am »

колкото и да се опитвам да пренебрегна Сатурн в 7ми и субективизма на Слънце/Меркурий, особено подчертано сега - интуицията си остава по-силна

Съгласна с Асол. Наум и за промяна в нагласа, решения, намерения негови. По-вероятно ще е така, както казва Дияна. Няма как тревоги големи да ти докара, ситуацията си е под твоя контрол.

А иначе проговорило ти е казимито, докато е бил точен аспекта. Много правилно и си чувай интуицията. Тая песен със субективизма я остави за други. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8654 -: Февруари 13, 2012, 03:55:21 pm »
Имам хорарен въпрос. Какво ще стане, ако намекна на един точно определен мъж, за когото си мисля, че го харесвам?

Текущата ситуация не предполага развитие в твоя полза, изчакай малко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8655 -: Февруари 13, 2012, 04:09:00 pm »
Ще се поласкае доста. Управителят на 3-тия ти дом на намеренията Меркурий и твоя управител Слънцето ще направят тригон с неговия управител Сатурн. Сатурн е екзалтиран, така че може би той вече се ласкае. Мисля, че тези ти намерения се отдавна отлагани - ретро Марс в близост до К3, Меркурий е изгорен от Слънцето, т.е. дълго време си се колебаела, отлагала и продължаваш да се колебаеш (Луна на изгорения път). Но след като Меркурий започна малко по малко да излиза от изгарящите лъчи на Слънцето, решаваш да си дадеш зелена светлина. Ако е така, дотук картата отговаря на положението.

Аспектът между управителите ви ще се случи в последния градус на знака, който някои хорарни астролози (може би повечето) считат за несигурно място. След завършването на тригона, Слънцето продължава напред, Сатурн е ретрограден, т.е. се връща назад (остава в знака). Подсигури се първо, че и той има същите симпатии към теб, защото ако има нещо вярно в астрологията, положението на Слънцето в знака на Сатурн потвърждава твоите симпатии към него, но положението на Сатурн в знака на падение на Слънцето не би трябвало да говори за същото. Или не знам - може би просто е бил разочарован от нещо помежду ви.

« Отговор #8656 -: Февруари 13, 2012, 04:32:43 pm »
Не се чувствам комфортно да давам мнение, което може да повлияе чуждо решение, което може да доведе до нещо, за което после аз мога да бъда обвинена, че съм казала нещо, което не трябвало да казвам... Разбираш какво имам предвид. Най-добре вземи решението с ума и сърцето си, не с астрология, карти и т.н. Одръпнал се е и те е оставил да се досещаш само, без да каже защо. Би трябвало още тогава да изясниш как стоят нещата. Което, разбира се, той би могъл да възприеме като притискане (както правят доста мъже), но поне щеше да знаеш къде стоиш и дали може да се разчита на него в дългосрочен план.

Обратно по хорара. Тригонът си е тригон - би трябвало да е добър и за двете страни. Проблемът точно в този тригон е градусът, в който ще се осъществи - последния на знака. Нямам лични наблюдения върху тази част, но съм чела мнения са, че работата може да не от дългосрочните.

« Отговор #8657 -: Февруари 18, 2012, 06:22:27 pm »
Луната е в 5-ти - явно ти е приятен и интересен предметът. С този предстоящ квадрат към Сатурн във 2-ри дом и заточен У2 Венера, ако те спре нещо, ще е финансовата страна, за която спомена. Управителят ти е слабо поставен по знак. В Риби - лесно може да бъде разколебан, податлив е на външно влияние (и в близост до куспидата на 7-ми дом). А аз тъкмо това не искам да правя - да влияя върху нечие решение.

*

Asol

• 4140
« Отговор #8658 -: Февруари 25, 2012, 02:27:07 pm »
 :mellow:

« Отговор #8659 -: Февруари 25, 2012, 02:41:59 pm »
Ако 11-ти дом съответства на компютрите - да, Луната клони към съвпад с Венера, която в картата е У11.

Пробвай с Trojan Remover - http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&showarticle=247. Платена е, но може да се използва 30 дни.