Привет, Хм.
Управителите ти изглеждат в добро състояние. У1 Меркурий току-що е сменил знака и вече не е заточен в знака на У7 Юпитер. Изглежда ми, че засега се справяш добре в отърваването от нежеланото влияние на подтискащия те човек.
Вторият ти управител Луната също току-що е сменила знака и се намира в много силно положение - на трон. Луната идва от квадрат с Меркурий. Това може да означава, че изпитваш вътрешен дискомфорт, тревожност или си раздвоена между разума и сърцето си. Може би нещо, свързано с професионалната сфера не се е случило така, както си го искала (Меркурий е и У10) и това те е накарало да се почувстваш неуверена. Но това усешане би трябвало бързо да премине. След известно напрежение (квадрат Луна/Уран) и близане на раните, душевно възстановяване (опозиция Луна/Плутон) Луната ще се запъти към тригон със Слънцето, а преди това ще завърши и секстил с Юпитер (У7). Може би отношенията ти с подтискащия човек ще се променят към добро или вътрешно ще те олекне от него. Поради Уран в неговия 1-ви дом (7-ми в картата) си мисля, че този човек може внезапно да обърне посоката, да се опита да промени имиджа си в очите ти. Може би ще направи нещо, което не очакваш от него.
Тъй като на Меркурий му предстои ретроградна фаза и завръщане в знака на заточение, влиянието на онзи човек върху теб може да не е приключило окончателно засега. Може би ти предстои още веднъж да преразгледаш взаимоотношенията ви и може би отново да се почувстваш уязвима от него. Но това, което може да ти помогне, са ентусиазмът и смелостта, които ти предстои да придобиеш сега (Меркурий в Овен в апликиращ съвпад с Уран). Ще видиш, че без него се справяш добре. Освен това силната Луна (което винаги е добър знак за кверента) се намира в ъглов дом - най-високия в картата. Сега е моментът да жънеш победи на професионалния и обществен фронт. Демонстрирай смелост, увереност, решителност (тригон на Луната със Слънце и секстил с Марс), но също и щедрост, благородство, сърдечност (секстил на Луната с Юпитер) и няма да имаш грешка. Лошото е зад гърба ти, остава само и ти да го оставиш там, да приключиш вътрешно с тревогите (Луна в тау с Уран и Плутон). Успех!