Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166779 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8700 -: Март 17, 2012, 07:03:35 pm »
Имам хорарен въпрос. Ако си поръчам от чужбина капките на д-р Бах, наречени F. и ги изпия, какви ще бъдат резултатите за мен и ще постигна ли това,

Да кажем, че много надценяваш ефекта им, но след четири-пет месеца, и с тях, и без тях, ще се чувстваш изключително добре в кожата си и "ще постигнеш, каквото си представяш" като ефект от тях. Освен това има секстил между теб и тях, тъй че сигурно вес пак ще ги поръчаш.

Пс. Пардон, секстилът няма да се осъществи, няма да ги поръчаш :blink:

След това, което ми казахте, как да си ги поръчам!

Helo, я се стегни, жена си, имаш интуиция, образована си, разчети се из нета, питай из аптеките и си поръчай капките. НЕМА да умреш от малко експерименти. И ще постигнеш точно това, което си си решила.  :rolf: все пак си упорито теле.  ;) ;D

Сред капките на д-р Бах има точно определени, които са традиционни. А тези, които аз искам да си поръчам не са част от традиционните, котио се използват. Писах и на д-р Пашкулев, който ги внася в България, но той ми писа, че той няма тези капки.
Има ги в Amazon.

ами пиши им на Амазон, по принцип брат ми като си поръчва неща от нета ги получава на митницата на Централна Гара. Това е. И освен това нали го знаеш лафа за плацебо-ефекта...

Ето тази статия може да ти е интересна http://www.capital.bg/light/lica/2012/03/15/1788013_istinata_i_samo_istinata/?sp=1#storystart

не е за капките, но засяга психологията на народа - по транс - сатурновите планети.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Uran

• 6041
« Отговор #8701 -: Март 17, 2012, 07:40:57 pm »
Рефрешнах я.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8702 -: Март 17, 2012, 08:07:24 pm »
Рефрешнах я.

Май все пак ти ще трябва да му се обадиш. Иначе неговият У3 те екзалтира, вероятно е информацията му да те удовлетворява. Заточена си, нямаш какво да губиш ;). Търси го.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #8703 -: Март 17, 2012, 08:27:28 pm »
Много нахална ще бъда.
Обаждах се преди това за напомняне и ..йок. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #8704 -: Март 17, 2012, 08:28:29 pm »
Все си мисля, че като стана малко по-активна излизам извън добрия тон.

*

Papy

• 4343
« Отговор #8705 -: Март 17, 2012, 10:05:07 pm »

След това, което ми казахте, как да си ги поръчам!
Това ли е единствения начин да си помогнеш?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8706 -: Март 18, 2012, 07:49:09 am »
Много нахална ще бъда.
Обаждах се преди това за напомняне и ..йок. :blink:

Ами не че го дразниш... забравил те е, не мисли за теб във Везни. Но аспектът между вас говори за контакт, макар и по трудния начин, а позицията ти в неговия знак и дом, че ще използваш неговите ресурси, за да си свършиш своите работи.

*

AH

• 2201
« Отговор #8707 -: Март 18, 2012, 08:38:15 am »
Все си мисля, че като стана малко по-активна излизам извън добрия тон.

може да се възприеме и като сериозно отношение

*

Uran

• 6041
« Отговор #8708 -: Март 18, 2012, 08:30:50 pm »
Рефрешнах я.

Май все пак ти ще трябва да му се обадиш. Иначе неговият У3 те екзалтира, вероятно е информацията му да те удовлетворява. Заточена си, нямаш какво да губиш ;). Търси го.
Получих факс. Значи се е обадил.
Инфото не ме удовлетворява. :-X
Факсът е дошъл преди 30-40 минути.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8709 -: Март 19, 2012, 08:20:38 am »
 :-\ Съжалявам, надявам се да не е окончателно неудовлетворително.

*

gola

• 28
« Отговор #8710 -: Март 19, 2012, 11:16:02 am »
Здравейте  :blink:имам съмнение за ранна бременност а трябва да пия силни лекарства  :(за тест ще е рано   :-\
12:15 Пазарджик

*

Stella

• 7765
« Отговор #8711 -: Март 19, 2012, 11:59:15 am »
Прати ми на лични  датата на последния полов контакт. това може да се види от фазов лунар. Хорарът е доста неточен метод, когато става дума за бременност и за него не се искат рождени данни, а час и място на задаване на въпроса.

ПП. А тази карта дето си я сложила без градусите на домовете, чертичките ли да броим?

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8712 -: Март 22, 2012, 05:33:36 pm »
Моля Ви да видите тази карта, нещо се скарах с приятелка, но все още не мога да разбера какво точно се случва. В такъв смисъл нямам конкретен въпрос, колкото анализ на ситуацията.

Аз отчитам проблемите така - имаме различни цели, и се получава война за енергия.

Нея по 7 дом ли да я гледам - враг ? Не делим обща компания със сигурност.

Мнения?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8713 -: Март 22, 2012, 05:34:52 pm »
И понеже много се чудя в такива ситуации победители има ли, какво значи победа, ако победа значи всеки да си осъществи мечтите и да живее, така, че душата му да се чувства добре, КОИ домове да гледам ? И кои планети ?

;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #8714 -: Март 22, 2012, 06:05:59 pm »
Приятелите не са ли по 11-ти, как така враг? Делите нещо със сигурност, тя 1-ва ще се извини, ама ще й остане някаква обида. То в момента е трудно да не се караш с хората  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8715 -: Март 22, 2012, 06:13:33 pm »
Приятелите не са ли по 11-ти, как така враг? Делите нещо със сигурност, тя 1-ва ще се извини, ама ще й остане някаква обида. То в момента е трудно да не се караш с хората  :blink:

не сме се "карали", на мен ми писна и си тръгнах, а и аз не желая никакви извинения, събираници и т.н., просто желая да си изясня за мен ситуацията.  ;)

« Отговор #8716 -: Март 22, 2012, 06:17:41 pm »
7-ми дом, сигурна ли си? Ако я чувстваш като приятелка, бих я поставила по 11-ти. Но тъй като и Луната, и твоят управител Меркурий са в 7-ми дом, може би този дом е най-подходящ за нея. Но пък Луната управлява 11-ти дом. Не знам, наистина.

Древните астролози предупреждават относно разглеждане на хорарни карти във фаза новолуние, тъй като е възможно да не дават правилен отговор, да са "трудни" за разчитане. Луната и Слънцето вече са се разминали, но все още са в един градус, т.е. много близо. Във всеки случай твоят управител не изглежда силно поставен - ретрограден, изгорен, на път да се върне в знака си на заточение, където няма да завърши аспект с управителя на квезита Юпитер (ако вземем 7-ми дом за нея). Ако въпросът ти е относно евентуално възстановяване на приятелството помежду ви, в момента би било трудно осъществимо. Дори и да я поставим по 11-ти дом, т.е. да е се управлява от Луната, и двете в момента сте доста разгорещени - в огнен знак и изгорени от Слънцето. Възможно е и двете да не виждате съвсем правилно ситуацията. Оттеглянето ти за размисъл (ретро Мерк) може би е полезно в такава ситуация. Някак си не ми се струва, че от тази ситуация някой от вас би могъл да излезе победител. За планета, на която й предстои заточение (Меркурий), не бих казала, че изглежда като победител. Луната не стои зле в Овен, но и няма да завърши хармонични аспекти, т.е. и на нея няма да й е особено весело. Ако приемем Юпитер за неин управител, бих поставила нея като ясен победител в този спор.

Допълвам, че в крайна сметка бих избрала Луната за неин управител, тъй като Меркурий последно е имал контакт с нея, докато с Юпитер не се е срещал откакто завърши секстил с него и смени знака.

*

Papy

• 4343
« Отговор #8717 -: Март 22, 2012, 06:20:59 pm »
Ситуацията можеш много лесно да я видиш по това къде са ти луна, меркурий и уран в момента-понеже на теб ти е писнало
Може тия дни да ти писне и от други хора-няма лошо-просто време разделно явно...

*

Stella

• 7765
« Отговор #8718 -: Март 22, 2012, 06:25:01 pm »
Моля Ви да видите тази карта, нещо се скарах с приятелка, но все още не мога да разбера какво точно се случва. В такъв смисъл нямам конкретен въпрос, колкото анализ на ситуацията.

Аз отчитам проблемите така - имаме различни цели, и се получава война за енергия.

Нея по 7 дом ли да я гледам - враг ? Не делим обща компания със сигурност.

Мнения?

Приятелката ти е по 11-ти дом. Тя е представена от Луната, а ти от ретро Меркурий. И двете сте еизгорени от Слънцето и това е най-лошото положение в хорарната астрология. Няма как да получиш изясняване на ситуацията в момента. Аз не мога да разбера какво означава "борба за енергия". Та вие нали имате различни цели?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8719 -: Март 23, 2012, 02:27:26 am »
Благодаря момичета за отговорите много.

Аз не желая изобщо да подновявам каквито и да е отношения с нея. КОгато почнеш да си приятел с някой само от съжаление, не е на добре.

Стела - "борба за енергия" - тъп пример - имаш нещо изключително важно за вършене, а на някой му е скимнала абсолютна глупост - ама абсолютна (да ходи на протест за незнам си к'во, говоря наистина, за нещо което няма никакво значение за БГ общество) и за това ти се звъни и ти се отнема от личното време и т.н. и дори да откажеш, следва следващата абсолютно безсмислена прищявка...  ;)

Тук не ти говоря приятелка, която има нужда от помощ. Говоря ти за жена, която е отегчена от живота и се чуди как да се разнообразява (защото няма семейство и т.н. - по собствен избор обаче, реши, че това ще и отнема много от личното време).

Абе всякакви хора има на този свят, аз вече съм се убедила, което е ок - на това учи и астрологията всеки е уникален, да си живее живота, докато не ти навлезе в личното пространство.  ;)