Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170284 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:хорарен въпрос
« Отговор #60 -: Август 28, 2009, 12:33:21 pm »
Да заложа ли на търсенето на голямата любов?

Въпросът ми тоя път е истински и положението е плачевно почти.
Часът е 13,20.

Махнах се от работа, лянках един месец, почивах си, изследвах себе си, стигнах до извода, че не ме интересува нищо от тоя ежедневен живот. Като почна работа, не издържам дълго, щото ми писва, не ми е там желанието, да връткам по 8-10 часа на ден дела, от които нищо свестно не излиза за мен и обществото, а излизат или не излизат само едни пари за собственика на фирмата.
Не ми се работи и вече за обществото, нещо, което преди поне ме привличаше.

Те парите, дето имам за черни дни, ще свършат в един момент. В чужбина чистачка също не ми се ходи, благодарение на няколкото дена в Кьолн установих, че и това е път без изход, не е там и не е това, което ми трябва.

Трябва да заложа на нещо, което да преследвам, белким това и останалите неща се подредят някак си и най-накрая да усетя умиротворение.
Нищо друго не ме влече в последните месеци, освен любовта, а след оня филм Дракула съвсем ми влезе под кожата. Филмът от 1992, а до мен стигна чак сега.

Значи наистина ми трябва мнение, щото там ще си вложа цялата психична енергия. С идеята, че като срещна тази любов, животът така или иначе ще се преподреди и няма смисъл сега да се разсейвам да го подреждам, все едно да правиш ремонт в къщи, да си сложиш тапети и после да се сетиш да сменяш доглама и да шпакловаш таван.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #61 -: Август 28, 2009, 12:57:10 pm »
А защо си мислиш,че хорара ще ти даде отговора,след като ти си го носиш в себе си?  ::)

Хорара показва някои работи: Луна в 1 дом Стрелец-в момента си в идеализирано състояние на душата,безгрижно и естествено.
АСЦ Скорпион-търсеш да бъдеш погълната от нещо,да участваш в лична трансформация.
УПР на АСЦ Марс в 8 дом-ще я намериш чрез секса или сексуално-душевно задоволяване (марс в рак); Плутон във 2 дом-чрез любовта търсиш да преобразиш финансовото си състояние.Марс в 8 дом може да казва и че ще извлечеш финансите на партньора.
Венера като естествен сигнификатор на връзките е в 9 дом,тя и упр 7 дом-ми търси го чужденец,по време на път,в друга държава или много духовен (някой дето се изявява като учител).Секстила на Мерк с Венера-имаш вече необходимите контакти някак си да се свържеш с подходящ човек,засили общуването,разговорите,писмата,мейли и каквото се сетиш-просто от някъде може да изпадне контакта макар и по друг повод да си го активирала.Заложи на знаци Телец,Лъв,Дева  ??? Когато Венерата влезе в опозиция с Юпитер/Нептун може да има някакво развитие от романтично естество.
На Луната и предстои секстил с Юпитер в 3 дом-запознанство или среща с човек Юпитеров тип;после квадрат със Сатурн- някакви пречки от професионално естество;секстил с Нептун-ще намериш начин да ги преодолееш като се оставиш на течението;след това квадрата с Уран говори за внезапен обрат или прекъсване на емоцията или отношението ти към вече развилия се процес или неговото прекъсване.
МЦ то е целта-там е Слънце-целта е да се живее,а и любовта само като излъчването и е по Слънце (връзката е по Венера).

Ей ти едно свободно съчинение  ;D

*

Helo

« Отговор #62 -: Август 28, 2009, 01:04:37 pm »

Те парите, дето имам за черни дни, ще свършат в един момент. В чужбина чистачка също не ми се ходи, благодарение на няколкото дена в Кьолн установих, че и това е път без изход, не е там и не е това, което ми трябва.

Е, нали беше писала, че искаш да живееш в Кьолн! Отказа ли се? Къде всъщност би искала да живееш? В коя държава и в кой град? Или нямаш представа?

А ако отидеш да живееш в чужбина, някъде на Запад и се окаже, че всъщност не ти харесва там, тогава какво?  ;)

Цитат
Трябва да заложа на нещо, което да преследвам, белким това и останалите неща се подредят някак си и най-накрая да усетя умиротворение.

Защо не заложиш на полагането на усилия за постигането на мечтаната професия? Аз натам съм се насочила - бавно, но славно!  ;D

Имаш ли мечтана професия, която би упражнявала с удоволствие и за която знаеш, че притежаваш нужните качеста или би могла да ги придобиеш? Може това да бъде нещото, което да преследваш. И аз съм като теб - трябва да преследвам цел, за да съм щастлива.

А какво всъщност най-много би искала да правиш в този живот?

Цитат
С идеята, че като срещна тази любов, животът така или иначе ще се преподреди и няма смисъл сега да се разсейвам да го подреждам, все едно да правиш ремонт в къщи, да си сложиш тапети и после да се сетиш да сменяш доглама и да шпакловаш таван.

А ако не срещнеш любовта сега? Тогава какво? А ако я срещнеш, но животът ти не се преподреди? Ако той е българин, а ти искаш да живееш в чужбина? Или ако е от чужбина, а се окаже, че там не ти харесва?

Според мен не трябва да разчиташ на любовта да преподреди живота ти.  ;) Ти сама си го подреди, пък после чакай някоя любов.

*

kaily

• 5145
« Отговор #63 -: Август 28, 2009, 03:02:31 pm »
Хело, молим ти се!  >:(

*

kaily

• 5145
« Отговор #64 -: Август 28, 2009, 03:13:28 pm »
Като начало - златни ти уста, Синухе.  :)
Погледнах и аз и ми направи впечатление, че родния ми асцендент е в съвпад с хорарния почти.
И в натала Марс ми е в осми, в рак.
Плутон от 10 натален е 2 хорарен. А Венера от трети натален в девети хорарен. Хорарното ми слънце освен дето е върху хорарен МС, е и върху натално МС и почти в съвпад с натален северен възел и натален Плутон да речем.
Силно се надявам това да са позитивни знаци.
Че иначе ще се мре.

А защо си мислиш,че хорара ще ти даде отговора,след като ти си го носиш в себе си?  ::)

Де да знам. Сигурно щото ми се струва толкова изкрейзило, че .... няколко пъти правя опити да се върна назад към нормално русло на битието и не мога да се задържа там, скучно ми е, не ми е там. Бе назад вече не мога да се върна, напред неизвестно. Ошо ряпа да яде. А аз магаре на мост пред спусната бариера, чакаща влак.  :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #65 -: Август 28, 2009, 03:29:48 pm »
.... няколко пъти правя опити да се върна назад към нормално русло на битието и не мога да се задържа там, скучно ми е, не ми е там. Бе назад вече не мога да се върна, напред неизвестно. Ошо ряпа да яде. А аз магаре на мост пред спусната бариера, чакаща влак.  :-[

Виж,аз те разбирам.А и както се казва за картата "Глупака" с планетен символ Уран- " Не се страхувайте да се насочите и към неизвестното.Ако се наложи-рискувайте!Не се връщайте и не съжалявайте за миналото,гледайте оптимистично напред.Неизвестното не е така страшно,както познатото. "

Ако приближаваш Марсов възврат-това може да е нов сексуален цикъл,като цяло начина по който си прилагаш енергията.

А Ошо ако е решил да се инкарнира,да си хапва ряпа колкото си иска-полезна е  ;D

Ми сигурно е знак,тези съвпадения.Ако не за нещо друго,че поне си се синхронизирала с времето,с периода когато трябва да направиш качествен обрат в живота си-или просто да го оставиш да ти се случи.А обратите (Уран) стават по-лесно,като се живее свободно и се оставим вселената да ни изненада (ние ще се правим на изненадани разбира се хи хи  :P )  :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Август 28, 2009, 03:50:29 pm »
Успокояваш ме някак си.
Питаш що питам.
Щото понякога се питам дали случайно не съм луда.
Гледам Квадратура Сатурн и Квадратура Уран на натален Меркурий. Аз таман се радвах, че при предишния танц ми правеха опозиция-съвпад на луничката, сега подхванали Мерка ми.
Аз не знам как се тълкува официално това, ама неофициално си го тълкувам - Мерка ми е повреден и най-добре да му забраним да работи, сега е време да спра бърборенето на ума, да го изключа от сметките и да действам само на интуитивно ниво.

Изобщо сгащили са ме де що има планети, капанът щракна, аз вътре, а на сичко отгоре сиренцето го няма.  :-X

*

Helo

« Отговор #67 -: Август 28, 2009, 03:58:05 pm »
Понеже обичаш Ошо ще сложа тук неговите 10 "заповеди", които ти сигурно знаеш, но пък имат връзка с питането ти ... поне до известна степен.

1. Никога не се подчинявай на никакви заповеди, освен ако те не произхождат от дълбините ти.
   2. Няма Бог, освен самият живот.
   3. Истината е вътре в теб, не я търси никъде другаде.
   4. Любовта е молитва.
   5. Да станеш "Нищо" е врата към истината. Самото Нищо е целта, средството и постижението.
   6. Животът е сега и тук.
   7. Живей будно.
   8. Не плувай - носи се по течението.
   9. Умирай във всеки момент, за да можеш да бъдеш нов във всеки момент.
  10. Не търси. Това, което е, е. Спри и виж.

« Отговор #68 -: Август 28, 2009, 05:36:24 pm »
Кайлито,

кво става с теб бе мило, имам чувството кат те чета, че постоянно натискаш един и същи
паник-бутон, я се огледай има цял ред пред теб, ти само червено,та червено...
живота е прекрасен,а човек неудоволетворен постояннно "их да му се невиди"
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

mamma_mia

« Отговор #69 -: Август 28, 2009, 09:56:00 pm »
Добър вечер :)
Ще ви е интересно ли да помислите върху един хорарен въпрос.
Живея в центъра на София и много често крадци обират мазета и тавани..
Преди няма и седмица обраха мазетата,разбити,разхвърляни и т.н.
Но тази вечер установихме,че са разбити и таваните.
Странното и при двата случая е,че е влизано през вратите.Външната и общата на тавана.значи с ключ.
Аз силно се съмнявам в един съсед,който може би нарочно прави тези неща,или в една съседка-млада,която май дружи със странни типове.
Моля,ако може да видите чрез хорар за какво става въпрос.
Ето дата  и час:28.08.2009 22.50ч
« Последна редакция: Август 28, 2009, 10:07:50 pm от mamma_mia »

« Отговор #70 -: Август 28, 2009, 10:02:45 pm »
ФОрмулирай колкото се може по-еднозначно въпроса и дай час на задаване, защото часовника тук пак не е точен.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #71 -: Август 28, 2009, 10:03:44 pm »
Бе натискам аз един бутон, ама той не е паник.
 :P
Поздравявам всички с Ошо
http://www.homeoflife.com/gop/videoplayer.html?currVideo=0&currCateg=0

*

mamma_mia

« Отговор #72 -: Август 28, 2009, 10:07:01 pm »
ФОрмулирай колкото се може по-еднозначно въпроса и дай час на задаване, защото часовника тук пак не е точен.  :)
Ето въпросът:
Крадците познати ли са ни?
Час 22.50 София

« Отговор #73 -: Август 28, 2009, 10:25:06 pm »
Управителлите на 1-ви /ти/- Венера и 7-ми /крадците/- Марс не са в аспект помежду си. Май не ги познаваш  ::)

РАзбира се, друг може да предложи други сигнификатори. Дори да се обърнат т.е. ти да станеш 7-ми, а те 1-ви /т.е. твоят производен седми/ положението е същото. Луната е в 8-ми - неизвестно е.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

« Отговор #74 -: Август 28, 2009, 10:29:10 pm »
Управителлите на 1-ви /ти/- Венера и 7-ми /крадците/- Марс не са в аспект помежду си. Май не ги познаваш  ::)

РАзбира се, друг може да предложи други сигнификатори. Дори да се обърнат т.е. ти да станеш 7-ми, а те 1-ви /т.е. твоят производен седми/ положението е същото. Луната е в 8-ми - неизвестно е.
Благодаря ти Аурора,
значи не трябва да се съмнявам в съседите си ???

*

Nebesna

« Отговор #75 -: Август 28, 2009, 10:44:28 pm »

Благодаря ти Аурора,
значи не трябва да се съмнявам в съседите си ???

съседите са по 3-ти дом. Виж дали има връзка между господарите а 3-ти дом (съседи) и 7-ми дом (крадци). Може някой съсед да ги познава.

*

Skarlet

« Отговор #76 -: Август 28, 2009, 10:50:37 pm »
Според мен не е изключено да е съседката,защото Марс и Плутон-управители на 7 дом-крадеца,са в женски знаци.Опозицията им пък може наистина да показва "тъмни" типове,крадци и наркомани-компания.Луната съуправлява въпроса и управлява 3 и 4 домове.А е и диспозитор на Марс в Рак. С този предстоящ съвпад на Луната и Плутон, да не вземат да направят тия дни повторна кражба.Наблюдавайте жената.Тя студентка ли е?  

*

mamma_mia

« Отговор #77 -: Август 28, 2009, 11:02:26 pm »
Много благодаря Небесна и Скарлет.
Това момиче(жена) ми е странна,защото не работи,мисля,че не е добре със здравето.Но не знаем какво й има.
Живее само с майка си,в бедност и мръсотия.Около 30 годишна е.
Съмнявам се в нея,защото седи само в кафето и се вижда с един възрастен мъж.Но това е само което се вижда,другото не го знаем.Не податлива е на приказки.Имали сме много проблеми с нея,например скача и тропа през нощта или става в 6 часа и започва да танцува и пее,скача.Пуска силно музиката.правили сме и много забележки.
Затова може би тя да е казала на някой и те да си влизат с ключ.

*

Skarlet

« Отговор #78 -: Август 28, 2009, 11:15:02 pm »
Ми,много е възможно майката и момичето да крадат или само майката.Марс управлява и 12 дом-10 от 3, а явно за момичето майката е авторитета.А като броим от 7 дом,6-ти е в Овен с управител Марс.А това си е сериозно психично увреждане,вероятно генетично. След подробните разяснения от твоя страна стигам до този извод.Аз се чудех каква е тази тежка опозиция,пък и вече е доста късно и мозъка ми е уморен да виждам всички подробности.За мен са двете с майката-и Плутон,и Марс са в женски знаци,а те управляват 7 дом. Рак се свързва с храната,а може и пиене да си крадат с тази Луна в огнения Стрелец. Но имам усещането,че скоро / вероятно утре,защото Луната утре прави съвпад с Плутон/ ще опитат пак.

*

Skarlet

« Отговор #79 -: Август 28, 2009, 11:19:51 pm »
И още нещо-като обърнем домовете и 7 става първи,Луната управлява 10 дом от 7. Това  още едно доказателство.Но и да се оплачете в полицията,какво ще ги правят като ги хванат? Просто сменете патроните на вратите.