Абсолютно съм боса в хорарите, но като за миг ме грабна този и явно трябва да задълбоча познанията си в сферата, голямо предизвикателство е.
Скарлет ни насочи да гледаме Луната. Тя нали е от особена важност в хорарната.

Във Водолей, в 5 дом, в съвпад с Юпитер и Нептун...не мисля, че става дума за работа с деца. По-скоро обществена дейност, но и още подсказка имаше, че е държавна. Значи пост в институция, вероятно висок заради Юпитер, но понеже и Нептун е тук аз го свързвам с болници или сферата на здравеопазването. Когато измъдрих, че Нептун се свързва с това зацепих, че все пак Скарлет е свързана дълги години с медицинската професия и това е много вероятно. Повлияна от това продължих разсъжденията си, за да се подсигуря, но може и да греша.
Ако въпроса ще има решение, когато Луната смени знака си, тя отива в Риби значи пак ме навежда на същата мисъл. Незнам ... по-знаещите да кажат, защото нямам достатъчно основа и не искам никой да вкарвам в заблуда с разсъжденията си.
Управителят на 10 дом - Слънце, намира се в 11 дом, отново говори за дейност, която засяга обществото, група от хора. Сатурн като съуправител на 10-ти, е в 12 дом - пак болници, здраве ... спирам.