На мен този въпрос ми е трудно да отговоря така зададен,сигурно питаш как ще мине пътуването на сина ми?Щото да пусна сина ми звучи като в хорара да се търси какво решение ще вземеш ти,а не каква е ситуацията.
Та 5 дом-сина ти.Упр на 5ти дом е в твоя 1 дом-Сатурн и за това сега гледаш много сериозно и песимистично за него,имаш страх за живота му (Сатурн/Слънце).На теб упр е Меркурий ретро на К2 -можеш да имаш и някаква несигурност от материално естество за сина ти за това пътуване или да искаш да си върнеш парите от това пътуване ако вече си ги дала,щото Мерка е ретро.Във 2 дом на сина ти има Нептун ретро на к2 ,който пак говори за някаква неяснота по отношение на финансите и пътуването (Нептун му упр 3 дом)
Гледам в неговите 3/9 дом опозиция точна Уран към Слънце/Сатурн т.е. управителите на 1,2 и 8 дом.Ами притеснително е за пътуване, но може да показва просто финансови ограничения свързани с пътуването.
При него има Юпитер в 1 дом,което ще рече че ще е закрилян.Упр на 4 дом като край/изход от ситуацията му е Марс в 6ти-човека ще си тренира и тъй като Марс е неаспектиран,едва ли ще има дори травми от спорт характерни за тази позиция.
Поне аз смятам от този хорар,че няма да има крайни ексцесии-по-скоро тази опозиция в неговите 3/9 дом може да покаже някаква смяна в часа или начина на пътуването в последният момент,закъснения или избързване,отказ от него или друго,но не виждам физическа застрашеност.