Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164150 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #240 -: Септември 16, 2009, 11:00:56 am »
 Ще бъда ли майка някога?кога? и ще живея ли  с бащата? ще имаме ли дьлга стабилна врьэка? в момента нямам врьэкa, сама сьм. вьпросът е эададен на 10 07 2009 в 10:23 сутринта в софия. много благодаря!    

*

sunrain

• 6710
« Отговор #241 -: Септември 16, 2009, 11:06:10 am »
Монализа, това са няколко въпроси, мило момиче. Явно имаш проблеми и си разстроена, но хорарната в случая няма да ти даде необходимите отговори.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #242 -: Септември 16, 2009, 11:10:13 am »
повече ме интересува кога ще имам дете?!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #243 -: Септември 16, 2009, 11:40:01 am »
monaliza, въпросът се отнася по-скоро към твоята натална карта :)
за нея ще са нужни данните ти (час , дата и място на раждане)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #244 -: Септември 16, 2009, 12:01:30 pm »
22 07 1975. пирдоп  07:15ч.am. благодаря!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #245 -: Септември 16, 2009, 12:10:38 pm »
това не е темата за натални карти съм изместила въпросът ти в подходящата такава:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #246 -: Септември 16, 2009, 01:01:48 pm »
а, эа какъв период от време е валидна 1 хорарна карта? 

« Отговор #247 -: Септември 16, 2009, 03:44:02 pm »
ето моето мнение http://aigerbg.hit.bg/

« Отговор #248 -: Септември 16, 2009, 03:52:57 pm »
 :o :o :o???

*

abroad

« Отговор #249 -: Септември 16, 2009, 06:49:24 pm »
а, эа какъв период от време е валидна 1 хорарна карта? 

за период от 3 до 6 месеца

*

missKapriz

« Отговор #250 -: Септември 16, 2009, 10:43:07 pm »
:-XНЕ!Още сме в преговори ;DОбаче,ходихме по разните Техномаркети,Технополиси...колкото да се убедя ,че ТОЗИ е моя хладилник!Брейййй стиснат човек!Тцтцтц Ама като го вземем ще се похваля,как не!Тоз ретро Меркурий му размекна мозъка.Той му управлява тамън 4 планети и лунния възел!Май трябваше първо да питам"Ще купим ли ТОЗИ хладилник",пък после да опрделя съдбовната дата ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #251 -: Септември 17, 2009, 06:51:07 am »
Може да ви се стори смешно,но съм се побъркала от вчера. Треньорката на сина ми решила да води на тренировъчен лагер децата в СВ. Влас. Ще пътуват с влак и то на 18 / на Новолунието /. Влакове има само в 22,40 и 23 за Бургас. Трябва да пътуват през нощта,не през деня,за да са там на 19. А аз не съм на себе си от страх. Моля,който има желание,да погледне хорара,щото ще умра,ако нещо се случи. И аз го гледах, но не гледам обективно,като става въпрос за моето дете. Въпросът е да пусна ли сина ми да пътува утре? 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #252 -: Септември 17, 2009, 07:09:36 am »
На мен този въпрос ми е трудно да отговоря така зададен,сигурно питаш как ще мине пътуването на сина ми?Щото да пусна сина ми звучи като в хорара да се търси какво решение ще вземеш ти,а не каква е ситуацията.

Та 5 дом-сина ти.Упр на 5ти дом е в твоя 1 дом-Сатурн и за това сега гледаш много сериозно и песимистично за него,имаш страх за живота му (Сатурн/Слънце).На теб упр е Меркурий ретро на К2 -можеш да имаш и някаква несигурност от материално естество за сина ти за това пътуване или да искаш да си върнеш парите от това пътуване ако вече си ги дала,щото Мерка е ретро.Във 2 дом на сина ти има Нептун ретро на к2 ,който пак говори за някаква неяснота по отношение на финансите и пътуването (Нептун му упр 3 дом)

Гледам в неговите 3/9 дом опозиция точна Уран към Слънце/Сатурн т.е. управителите на 1,2 и 8 дом.Ами притеснително е за пътуване, но може да показва просто финансови ограничения свързани с пътуването.

При него има Юпитер в 1 дом,което ще рече че ще е закрилян.Упр на 4 дом като край/изход от ситуацията му е Марс в 6ти-човека ще си тренира и тъй като Марс е неаспектиран,едва ли ще има дори травми от спорт характерни за тази позиция.

Поне аз смятам от този хорар,че няма да има крайни ексцесии-по-скоро тази опозиция в неговите 3/9 дом може да покаже някаква смяна в часа или начина на пътуването в последният момент,закъснения или избързване,отказ от него или друго,но не виждам физическа застрашеност.

*

Skarlet

« Отговор #253 -: Септември 17, 2009, 07:16:18 am »
Като обърна картата, моят 5 дом представя сина ми и той става негов първи дом. Управлява се от Сатурн,който е в съвпад със Слънцето /упр. на неговият 8 дом / и са в неговия 9 дом, в опозиция с Уран. Уран е в неговия 3 дом,който показва пътуването. Луната,като съуправител на въпроса, е в 8 му дом, в разпадащ се тригон с Плутон. Управителите на неговия 3 дом - Юпитер и Нептун, са в неговия 1 дом. Лилит също е в 1 дом, в съвпад със СЛВ. Единственото положително нещо е Локус Фортуна на 12 градуса във Везни, в неговия 9 дом, който върви към тригон с Юпитер и Нептун / забравих да го поставя /. А детето толкова иска да замине.  :'(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #254 -: Септември 17, 2009, 07:23:24 am »
Съвпада на Лилит със СЛВ не е толкова страшен-просто показва колко силно иска това да стане и че мисли и вярва,че това ще му се отрази благоприятно на развитието.Не бих се притеснявал за него с Юпитер в 1 дом,освен че той гледа оптимистично спрямо въпроса.
Луната и Венера в неговия 8 дом ми говорят за парите на другите от които ще има нужда.Ако не е много малък сина ти може да показва и други работи  ::) Оф стига си гледала така черногледо бе! Аз имам транзитен Сатурн в 1 дом и не го правя това ,ти тука си само с един Сатурн в 1ви в хорара  ;D

*

Skarlet

« Отговор #255 -: Септември 17, 2009, 07:30:05 am »
Синухе,нямам притеснения за парите-имам ги,подготвила съм ги.Не са дадени на треньорката.Тя ги иска директно на гарата и там ще купят билетите за влака,тъй като сега не е сезон на пътуванията и няма проблем да се купят билетите веднага,на гарата. Честно казано първият въпрос,който ми мина през мозъка беше дали е безопасно да пътува.И това изменя и целият отговор. Умирам от страх.Прогресивната Луна е в Рак в 10-я му дом и прави точен тригон с управителя на асцендента и 8 дом.
« Последна редакция: Септември 17, 2009, 10:29:01 am от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #256 -: Септември 17, 2009, 07:32:11 am »
Оф стига си гледала така черногледо бе! Аз имам транзитен Сатурн в 1 дом и не го правя това ,ти тука си само с един Сатурн в 1ви в хорара  ;D

Ей,ти сам казваш,че Раците не сме хора.  ;D Нищо по-ценно няма от децата ми.Нищо.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #257 -: Септември 17, 2009, 07:49:23 am »
Отговорът на хорара е само един- МАЙКА :)

*

Skarlet

« Отговор #258 -: Септември 17, 2009, 08:01:15 am »
Отговорът на хорара е само един- МАЙКА :)

Да,ама това не ми помага в случая да реша какво да правя.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #259 -: Септември 17, 2009, 08:33:08 am »
Ако те притеснява пътуването и деня - измисли нещо и го закарай на другия ден лично.  Мисля че ще му е много мъчно ако не отиде на лагера.