Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169941 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #280 -: Септември 19, 2009, 10:32:05 am »
От друга страна предстои тригон на Луната,която е косигнификатор на въпроса ти/с Юпитер-продавачките на 25.септември.Ами пробвай тогава,Аурора и късмет :)

Аз имам предвид кога да отида и в хорара е показано това  ;) и затова си мисля, че ще се получи.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #281 -: Септември 21, 2009, 10:32:13 am »
Тарото до днес по същия въпрос не беше сговорчиво ;D И днес хварлих отново.

Ето какво излезна:

Една подробност - при хвърляне отделям двете карти на Висшата жрица и Императорът. Ако ще разгаряме спор по този върос, може да го прехвърлим в темата за Таро  :P Правя го,за да отделя енергията на "мага"  ;)

« Отговор #282 -: Септември 21, 2009, 06:33:04 pm »
Замениха ми ботите  :) както е показано в хорара на 3-тия ден - разстоянието между Луната и ретро Мерка.

Е, не ми беше тамън 38-ми номер, най ми беше 37 и половина  ;D

Вече се чудя дали да не се пробвам отново при онази леличка в общината, дето ме напъди предния път, за справка за час на раждане  ;D ;) 

*

veshti4ka

« Отговор #283 -: Септември 21, 2009, 06:39:35 pm »

Една подробност - при хвърляне отделям двете карти на Висшата жрица и Императорът. Ако ще разгаряме спор по този върос, може да го прехвърлим в темата за Таро  :P Правя го,за да отделя енергията на "мага"  ;)

а защо го правиш? какво толкова има да се отделя енергията на мага  ???  би ли ми обяснила моля  :-[
може и в тарото в мистиката  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #284 -: Септември 21, 2009, 07:19:23 pm »
Тарото до днес по същия въпрос не беше сговорчиво ;D И днес хварлих отново.

Ето какво излезна:

Прекрасни карти-наистина показват сигурен резултат.Хорара също беше много добър  :)

Абе само не разбрах защо си изтеглила 4 карти и въобще тоя Крал на Мечовете имаше ли някаква изява в цялата ситуация?  ???

« Отговор #285 -: Септември 21, 2009, 07:30:04 pm »
Абе само не разбрах защо си изтеглила 4 карти и въобще тоя Крал на Мечовете имаше ли някаква изява в цялата ситуация?  ???

Ми не знам защо тегля 4  ??? ;D
Краля имаше до толкова отношение, че момиченцето, което ме изслуша каза:"Ако шефа разреши", защото аз нямам касова бележка.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #286 -: Септември 21, 2009, 07:47:00 pm »
Ясно,очаквах някой шеф да има отношение към въпроса  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #287 -: Септември 23, 2009, 12:39:44 am »
мама му стара! >:(къде са ми маратонките?!ще ги намеря ли?
1:31мин.софия
23.09.2009
не мога да качвам карти ,та ако някой може да помогне ,ще бъда задължена! :-* :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #288 -: Септември 23, 2009, 11:33:13 am »
Положението е сериозно.Помогнете да рзтълкуваме тоя хорар,моля ви -
Ще си запазим ли апартамента?Ипотекиран е и ни е много трудно с вноските.
23.9.2009г,11,38ч
Ето картата-http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=270&nho2=63&btyp=2&mth=ata&sday=23&smon=9&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

*

missKapriz

« Отговор #289 -: Септември 23, 2009, 11:50:08 am »
Хорар за апартамента

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #290 -: Септември 23, 2009, 11:53:29 am »
Благодаря,мисКаприз :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #291 -: Септември 23, 2009, 11:55:42 am »
Картата с въпроса на Марая качих тук.

http://img62.imageshack.us/img62/9012/astro2gw45horarmaraq351.jpg
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #292 -: Септември 23, 2009, 12:07:12 pm »
Относно хорара на Марая какво ми прави впечатление. Много аспектирана Луна, управител на Асц. Това незнам какво означава?! Луната е в 5 дом. Да не би твоите деца да са ги забутали някъде? Или просто да са в детска стая, стая за игри.  :P В знака на Скорпион обаче означава, че са на тъмно, скрито място, предполагам. Вижда се голям тригон, включени в него Луна, Уран, Марс - засегнати са домовете 5, 9, 12. Някакви предположения? Мисля, че този аспект е от ключово значение в случая. Втори дом - вещите се управлява от Слънце тук, то се намира в края на 3 дом, във Везни. Подозирам, че може да е свързано с намеса от членове на семейството, чела съм, че този дом отговаря и за това. Също ме навежда на мисълта, че са близо около средата, в която живееш, а може и автомобил. После пак ще си размърдам мозъчето по картата, сега трябва да излизам.    

Не ми харесва квадрата на Луната с Юпитер в 8 дом и квадрата с Венера във втори. Надявам се това не означава, че няма да бъдат открити.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #293 -: Септември 23, 2009, 12:17:50 pm »
Управител на Питащата-Плутон
                    на въпроса-4 дом-недвижимото имущество-Нептун и Уран
                    на собствеността и финансите-2 дом-Юпитер
Съуправител на въпроса Луната
Плутон е във 2 дом-въпроса е предимно финансов-показва,че е зададен уместно и наистина вълнува питащата.Юпитер и Нептун са в предстоящ съвпад в 3,което мисля,че е добре.Уран в 4 дом  в опозиция с Меркурий-управител на 8 дом -банката и всичко взето на изплащане е притеснително,но тъй като и Сатурн е там внася известна стабилност.Присъствието на СЛВ във втори дом говори за финансови трудности,но прави секстил с Уран-в 4 дом.
Луната е в тригон с Меркурий и Сатурн и секстил с Уран-мисля,че ще се справите,Корал!
Дано се включат и други

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #294 -: Септември 24, 2009, 01:19:24 am »
Картата с въпроса на Марая качих тук.

http://img62.imageshack.us/img62/9012/astro2gw45horarmaraq351.jpg

:-* :-* :-*,много благодаря слънчице! :-*продължават да ги издирват,мн.са хубави и много си ги харесвах.купих си ги от варна и то с много кеф. :'(дано да се намерят,ще докладвам!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #295 -: Септември 24, 2009, 12:43:15 pm »
Въпрос-брат ми ще се върне ли на старата му работа?   13:23 Burgas

Абе гледам аз и с карти гледах и хеп тем се обърках ,за това ще помоля за безпристрастен поглед  ;)

Картата по Кох ми изглежда доста правдоподобна:

Упр на АСЦ (аз) в съвпад с К3 (въпроса който задавам)
При него Марс попада в 6 дом,а работата е физическа

Иначе 7 дом си е пак така пълен-много хора са намесени там в преговорите

Притесняват ме само последните аспекти на Луната (квадрат със Сатурн/Уран).

*

Skarlet

« Отговор #296 -: Септември 24, 2009, 01:32:52 pm »
Твоят 3 дом представя брат ти и се управлява от Уран,обаче има изгряващ Юпитер-диспозитор на Уран. Луната управлява неговия 6 дом и твой 8. Първият аспект,който прави Луната е секстил към Юпитер в неговия първи дом и твой 3. Така че, може и да стане. Локус Фортуна е в съвпад с Уран и това подсилва положителното развитие. Друг е въпроса дали ще е доволен от заплащането-Марс управлява неговия 2 дом и е в 6-я му дом в Рак, в падение.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #297 -: Септември 24, 2009, 03:29:24 pm »
Твоят 3 дом представя брат ти и се управлява от Уран

Ха ха та аз натално съм с Уран в 3 дом  ;D

Абе и аз мисля,че добре ще се развият нещата с тоя предстоящ секстил,но той и затова напусна преди време-заради намаляне на заплащането,но явно сега е готов на тези условия.Като има развитие по въпроса ще кажа.

А Скарлет какво стана с пътуването на сина ти?

Локус Фортуна е в съвпад с Уран 

Фортуната е в съвпад с Нептун!  ???

*

Skarlet

« Отговор #298 -: Септември 24, 2009, 03:39:58 pm »

А Скарлет какво стана с пътуването на сина ти?

Локус Фортуна е в съвпад с Уран 

Фортуната е в съвпад с Нептун!  ???

Не ми се отваря пак картата,ама на мен ми се видя,че Фортуна е в съвпад с Уран.Ма,може и да не съм видяла хубаво. Както и да е. Сина ми замина и е добре. Тъкмо се сетих да споделя как мина всичко и ти ме изпревари. Погледни,ако имаш време пак картата.На 2-я ден един от по-големите го беше бутнал в басейна-Марс в Рак в неговия 6 дом и то с все панталоните и GSM-а - Уран в Риби в неговия 3 дом. Така се беше ядосал,че звънна и нареди веднага да палим колата и да ходим да го прибираме от там. Едва го успокоих и му казах какво да направи,за да спаси телефона и сим-картата. Голям смях. Това не бих се сетила да тълкувам.  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #299 -: Септември 24, 2009, 03:42:43 pm »

5 Жезли- ще се съревновава или спречква с някой там или покрай самото пътуване борба на интереси

Ха ха-значи картите Таро познаха и то доста точно!  ;D