Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170627 Прегледи
*

Skarlet

Re:хорарен въпрос
« Отговор #300 -: Септември 24, 2009, 03:49:21 pm »
ще се съревновава или спречква с някой там или покрай самото пътуване борба на интереси
Ха ха-значи картите Таро познаха и то доста точно!  ;D

Така е,затова ти благодаря,че се отзова тогава на помощ. Аз не разбирам от карти,пък и не ме влекат,но вярвям в тях. Да се прибере само,че не мога да се отпусна откакто го няма.Но не пропуснахме да се размотаваме по младоженски.  ;D

« Отговор #301 -: Септември 24, 2009, 06:56:18 pm »
По въпроса на Синухе.

Мисля, че до 6 дни ще има отговор "да".

Домофикация по Пласидус. Ето как разглеждам картата:

Брат ти по 3-ти дом - ретро Юпитер. на върха на неговия 6-ти - Рак. Луната прави до 6 градуся точен секстил с него - юпитер.
ДОри да се разглежда производен 6-ти от Рак /ако той в момента работи другаде и иска да се върне - старата работа се явява нова/, пак е Юпитер.

Ето тарото какво казва по въпроса:

Този път изтеглих 5 карти, защото четвъртата ме озадачи  :P  Първата карта е номер 6  :)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #302 -: Септември 24, 2009, 07:14:50 pm »
мама му стара! >:(къде са ми маратонките?!ще ги намеря ли?
1:31мин.софия
23.09.2009
не мога да качвам карти ,та ако някой може да помогне ,ще бъда задължена! :-* :-*

Марая, маратонките ти са по 2-ри дом - Слънце в съвпад с IC  и във Везни. Ти си по Луна. Може да изчакаш известно време докато ги намериш, защото Луната преди да направи ингрес в Стрелец няма да направи мажорен аспект със Слънцето.
Та въпросното Слънце така поставено ме кара да мисля за следните неща - или са пред врата, балкон, в превзоно средство, но на мъж или някакъв партньор /възможно ли е това?/ Най-близкият аспект, който ще направи Луната е със Сатурн, а той управлява 7-ми. Градусите са два. Заради необходимия ингрес на Луната в Стрелец бих казала - не два дни, а две седмици  ;)

Тарото показа по интересен начин същото  :) Пожелавам ти да ги напмериш по-скоро.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #303 -: Септември 24, 2009, 07:51:56 pm »

ДОри да се разглежда производен 6-ти от Рак /ако той в момента работи другаде и иска да се върне - старата работа се явява нова/, пак е Юпитер.

Мерси,Аурора  :)  Забравих да вметна именно това,което си предположила.

А на картите -8 Пентакли,която ти се падна последна и която е самата работа,на мен ми се падна 1ва аз като гледах още следобяда :)
Само 9 Жезли ме притеснява-това е картата на противопоставянето,на нежеланието за компромиси.Любовниците са в случая възможността за избор която му се предлага и това че му ходатайства свързващо 2те страни лице.Асо Мечове е бързо разрешаване и избор,отсичане,Силата говори за овладяване на ситуацията и примирение.Да видим  ::)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #304 -: Септември 24, 2009, 07:59:59 pm »
мама му стара! >:(къде са ми маратонките?!ще ги намеря ли?
1:31мин.софия
23.09.2009
не мога да качвам карти ,та ако някой може да помогне ,ще бъда задължена! :-* :-*

Марая, маратонките ти са по 2-ри дом - Слънце в съвпад с IC  и във Везни. Ти си по Луна. Може да изчакаш известно време докато ги намериш, защото Луната преди да направи ингрес в Стрелец няма да направи мажорен аспект със Слънцето.
Та въпросното Слънце така поставено ме кара да мисля за следните неща - или са пред врата, балкон, в превзоно средство, но на мъж или някакъв партньор /възможно ли е това?/ Най-близкият аспект, който ще направи Луната е със Сатурн, а той управлява 7-ми. Градусите са два. Заради необходимия ингрес на Луната в Стрелец бих казала - не два дни, а две седмици  ;)

Тарото показа по интересен начин същото  :) Пожелавам ти да ги напмериш по-скоро.

много благодаря Аурора.дано да ги открия,веднага ще информирам.... :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #305 -: Септември 24, 2009, 08:29:07 pm »
Положението е сериозно.Помогнете да рзтълкуваме тоя хорар,моля ви -
Ще си запазим ли апартамента?Ипотекиран е и ни е много трудно с вноските.
23.9.2009г,11,38ч
Корал, мисля, че картата не е радикална, защото Луната не слючва аспект, докато излезне от знака. Предстоящо преминаване в следващ знак. При тази карта това май е добре.

Тарото също дава много шантави отговори. Няколко пъти изпускам карти на земята /все едно не трябва да питам сега/.
Би трябвало да има промяна в натсоящото положение, но изхода от ситуацията ще ви изтормози.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #306 -: Септември 24, 2009, 08:46:39 pm »
koi karti izpadnaha ( syvelqwam kirilicata cql den otkazwa)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #307 -: Септември 24, 2009, 09:03:15 pm »
koi karti izpadnaha ( syvelqwam kirilicata cql den otkazwa)

Не си спомням вече. Веднъж наредих всички карти обърнати - бях хванала колодата на опаки. После изпадна Крал Пентакли. После на земята намерих двойка жезли. Като не дава отговор - не дава. Такова нещо имах предвид, като питах дали на Луна без курс тарото отговаря.

*

Nebesna

« Отговор #308 -: Септември 24, 2009, 09:03:35 pm »
По въпроса на Марая:

Лъв на върха на 2-ри дом ми навява мисълта, че това са скъпи маратонки. Сигнификатор на изгубената вещ е Слънцето, което е позиционирано в 3-ти дом (превозно средство, гараж, вестибюл, стълбище, кабинет, място, където се държат книги, вестници). Знакът на върха на 3-ти дом е Дева - предметът не е на видно място, а е скрит някъде в шкаф, дрешник, килер, в багажника на кола. Всичко се върти около трети дом - слънце в трети дом, господарят на 3-ти дом в 3-ти дом, господарят на ЛФ в трети дом. Посока-североизток.

Последните аспекти, които е направил сигнификаторът на изгубената вещ е съвпад със Сатурн (управителят на 7-ми дом) и с Меркурий (управител на 3-ти дом) - може съпругът или шофьора да са ги видели последно или да знаят къде са.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #309 -: Септември 24, 2009, 09:10:50 pm »
По въпроса на Марая:

Лъв на върха на 2-ри дом ми навява мисълта, че това са скъпи маратонки. Сигнификатор на изгубената вещ е Слънцето, което е позиционирано в 3-ти дом (превозно средство, гараж, вестибюл, стълбище, кабинет, място, където се държат книги, вестници). Знакът на върха на 3-ти дом е Дева - предметът не е на видно място, а е скрит някъде в шкаф, дрешник, килер, в багажника на кола. Всичко се върти около трети дом - слънце в трети дом, господарят на 3-ти дом в 3-ти дом, господарят на ЛФ в трети дом. Посока-североизток.

Последните аспекти, които е направил сигнификаторът на изгубената вещ е съвпад със Сатурн (управителят на 7-ми дом) и с Меркурий (управител на 3-ти дом) - може съпругът или шофьора да са ги видели последно или да знаят къде са.

много благодаря !да много са скъпи!и много ми харесваха :(,дано да ги намеря

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #310 -: Септември 25, 2009, 10:18:15 am »
След 16 градуса Марс ще направи тригон с Уран-упр. на 4 дом. До 16 дни предполагам,че ще бъдат ясни резултатите за теб.Меркурий,тъй като е ретро,ще направи отново съвпад със Сатурн на 22-23 септември. Ретроградността на Меркурий може да даде някакво забавяне,вероятно кандидатите ще са много или конкуренцията голяма. Но мисля,че имаш голям шанс в крайна сметка,заради предстоящите положителни аспекти на Марс към Слънцето и Сатурн. Голяма битка ще падне. Само да не вземеш да напуснеш тази работа,докато не стане ясно със сигурност. Трябва да видиш и натала. Желая успех!

Относно моя хорар,имам новина! :)
Вчера бях на интервю за работата,поканиха ме.Мина успешно според мен,но конкуренцията е много сериозна.Скарлет беше абсолютно точна с това,което каза,че до 16 дни/16 градуса/ ще имам някаква информация по въпроса,заради тригона на Марс към Уран.Точно на 16-тия ден,т.е.вчера ми беше интервюто,хорара го пуснах на 9-ти септември.Сега да видим как ще се развият събитията по-нататък.Казаха,че следващата седмица ще ми се обадят,за да ми кажат дали ще продължа.Искам да ви кажа,че битката е много сериозна.Нямам и идея как ще се развият събитията....Аурора,Синухе,моля ви ако имате възможност да ми хвърлите и едно таро,да видим и картите какво ще покажат. :-[
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 10:22:36 am от Мia21 »

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #311 -: Септември 25, 2009, 02:14:27 pm »
МисКаприз и Аурора,благодаря ви за отговорите :)
И аз я гледах тая Луна без курс и ми се струва,че моментът за решения още не е дошъл...Но мъжът ми настоява и аз се оглеждам за знаци.Мисля,мисля,не съм свикнала да се давам без бой.Айде да става Меркурий директен,че да измисля нещо. :-X

*

Skarlet

« Отговор #312 -: Септември 25, 2009, 05:11:51 pm »
МисКаприз и Аурора,благодаря ви за отговорите :)
И аз я гледах тая Луна без курс и ми се струва,че моментът за решения още не е дошъл...Но мъжът ми настоява и аз се оглеждам за знаци.Мисля,мисля,не съм свикнала да се давам без бой.Айде да става Меркурий директен,че да измисля нещо. :-X

Корал,не гледахме ли твоя хорар за детските пари или греша? Ако този хорар е бил твой,какво стана с тези пари? Взе ли ги? И стана ли в казания от нас срок? Това е много важно за нас,за да си търсим след това грешките.Бяхме те помолили за това.
 Съжалявам много за котето на колегата на Сънрайн.До този момент няма никакво развитие по този хорар и много ми е мъчно за котето и за стопанина му.  :'( Но никой не каза дали са пуснали известия из квартала по улиците.Това щеше да помогне много.Сега може да го е намерил някой и да не знае чие е котето.Така никога няма да го върнат.Пък като е сиамец,си личи че е домашен.

*

Skarlet

« Отговор #313 -: Септември 25, 2009, 05:15:05 pm »
След 16 градуса Марс ще направи тригон с Уран-упр. на 4 дом. До 16 дни предполагам,че ще бъдат ясни резултатите за теб.Меркурий,тъй като е ретро,ще направи отново съвпад със Сатурн на 22-23 септември. Ретроградността на Меркурий може да даде някакво забавяне,вероятно кандидатите ще са много или конкуренцията голяма. Но мисля,че имаш голям шанс в крайна сметка,заради предстоящите положителни аспекти на Марс към Слънцето и Сатурн. Голяма битка ще падне. Само да не вземеш да напуснеш тази работа,докато не стане ясно със сигурност. Трябва да видиш и натала. Желая успех!

Относно моя хорар,имам новина! :)
Вчера бях на интервю за работата,поканиха ме.Мина успешно според мен,но конкуренцията е много сериозна.Скарлет беше абсолютно точна с това,което каза,че до 16 дни/16 градуса/ ще имам някаква информация по въпроса,заради тригона на Марс към Уран.Точно на 16-тия ден,т.е.вчера ми беше интервюто,хорара го пуснах на 9-ти септември.Сега да видим как ще се развият събитията по-нататък.Казаха,че следващата седмица ще ми се обадят,за да ми кажат дали ще продължа.Искам да ви кажа,че битката е много сериозна.Нямам и идея как ще се развият събитията....Аурора,Синухе,моля ви ако имате възможност да ми хвърлите и едно таро,да видим и картите какво ще покажат. :-[

Много се радвам за теб,пък и за хорара.  ;D Хайде,дано мине всичко добре и да те вземат. Пък,като щукна за Бургас,ще пием по биричка.  ;D Не заради хорара,разбира се,а заради назначението / дай Боже /.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #314 -: Септември 25, 2009, 05:48:16 pm »
Ама моля ви се...,не бира ами не знам кво!Па и да паднем и да бием пак ще се напием!  ;D
Ни съм яла,ни съм спала-голем нерв!
Направо ми се струва космическо,ама нема се давам!На първото се представих добре,сега чакам второ-ще видим дали ще ме извикат,та чак след него ще си кажат тежката дума.Без бой нема се дам!Ще защитавам и честа на астрологията,до дупка!Само вие сте ми надеждичката,последничката,Скарлет!Лили и Небесна,а и другите и те казаха хубави неща,ама знам ли?!То там връзкари,натегачи,конкуренции,какво да ти кажа,в последния момент всичко може да стане,не смея да гъкна направо.Ама ще гледаме цирка как ще се развие,още сме в играта... ;) :)

« Отговор #315 -: Септември 25, 2009, 07:06:29 pm »
Мия, направих хорар с въпрос „ще отиде ли Мия на желаната от нея нова работа”?

Ще те разглеждам като 7-ми дом, защото ти не си питала отново.

По същество хорара не е радикален. Първи градус на АС-то в знака и Луна без курс. Но ще изсилим нещата и ще търсим отговор, все пак.
Ти – Венера, настоящата работа по Водолей /6-ти от 7ми/, новата работа Рак /6ти от Водолей/
Луната няма да направи никакви аспекти докато напусне знака, но ще направи тригон с Венера /тебе/ като отиде в следващия след 9 градуса. Това около 3.10. /събота/
Според мен, няма да е това, което очакваш или ще е друго предложение, което ще дойде от фирмата.

Ето какво показва тарото.

Според мен, картите показват, че за това, за което кандидатстваш нямаш добри позиции. Мисля, че ще ти обяснят, че е необходима допълнителна квалификация /фигурата е завързана и няма избор, а мечовете за мен символизират документ – диплома, сертификат, нещо интелектуално/, но ще има интерес към теб за друга длъжност, защото мечовете показват новина или интерес на човек и изтеглих още една карта, която показва работа. С две думи – можеш да работиш там, но друго, а не това, за което си кандидатствала.

Стискам палци да се развият нещата по най-добрия за теб начин!  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #316 -: Септември 25, 2009, 07:40:12 pm »
Благодаря ти,Аурора! :-*
Ами може,сега само гадаем... ;)Ама за по-ниска длъжност няма да се цаня.Веднъж вече им набих шутовете.Или тази или нещо подобно,но в никакъв случай и нещо по-ниско.Аз по принцип си имам предложение за по-висока длъжност-от моята фирма.А колкото до документите и квалификацията там съм желязна,просто в случая става дума за друг отдел,където аз нямам кой знае каква практика с такъв тип клиенти.Абе какво да ти разправям,купон отвсякъде.Ама нали за това са обученията,на мен малко ми трябва.Па много са хитри....Какво се правят на интересни. >:( :P

« Отговор #317 -: Септември 25, 2009, 08:46:31 pm »
Аз по принцип си имам предложение за по-висока длъжност-от моята фирма.

В този хорар между теб - Венера и настоящата ти фирма - Сатурн има 20 градуса, но е в твоя 12-ти дом. Да вадим доли около 14.10. ще имаш разговор с началството по този въпрос  ;)

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #318 -: Септември 25, 2009, 08:50:58 pm »
Скарлет,майчинството го получих на 3.9.,в четвъртък.Исках го понеделник тогава,но не би ::)Съжалявам,че не успях да пиша веднага,ама съм детеукротител ;D

*

Skarlet

« Отговор #319 -: Септември 25, 2009, 09:11:31 pm »
То,хубаво,ама аз не можах снощи и хорара да намеря.Нали всеки пише в различни теми??? И не можах да си спомня какво сме прогнозирали. Ти помниш ли какъв срок бяхме споменали? Нещо ми се мотае като спомен за тази седмица,дето отминава- 21-25 септември. Нямам спомен,но ти трябва да го помниш,нали? Кажи поне да се успокоим,че и за този хорар сме били прави.Само ме е яд за хубавото коте на Сънрайн. Като го гледам моя Жорко,ми се стопява душата.