Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168655 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #340 -: Септември 26, 2009, 10:11:13 am »
Скарлет ,благодаря ти за съветите,още повече,че има много добър приятел в ИСУЛ-той е с друга специалност,но ще говоря с него за професора.Ако се наложи операция-дано не,но все пак-ще разчитам на вас да определим най-добрата дата  :)

*

Skarlet

« Отговор #341 -: Септември 26, 2009, 10:27:10 am »
Още щом разбереш дали смятат,че трябва да те оперират,пусни си личните данни/ако предпочиташ на лични/ и ще изберем дата за операцията. Побързай и не се бави с изследванията и заминаването. Успех!  :)

*

Skarlet

« Отговор #342 -: Септември 26, 2009, 10:40:13 am »
Мис Каприз,сетих се да те питам още нещо. Някога имало ли е избухване на бомбичка в близост до теб,на някакви празници? Нещо,което да е провокирало със силен шум слуховите проблеми? Или пък да работиш на място,където има много шумни машини?

*

missKapriz

« Отговор #343 -: Септември 26, 2009, 10:45:18 am »
Не се сещам за силен и внезапен шум,а иначе работя на сравнително тихо.Самото ухо е здраво-проблема идвал от нерва-каквото и да значи това.

Искам да попитам и нещо друго:Братовчедка ми пита dali vsichko shte e ok s rajdaneto i nai-veche s malkata-получих го в 11.28,тя е задала въпроса в Сф аз съм в Бу/ргас-предпочитам да съставя въпроса от нейно име в сф,т.е тя да е кверента-правилно ли е.После ще кача картата да се упражняваме.

Скарлет,писах на лични

*

Skarlet

« Отговор #344 -: Септември 26, 2009, 11:01:36 am »
Не е зле да качиш картата с нейния въпрос,а може и с твоя,за да ги сравним.Направих за себе си картата с нейния въпрос.Много е показателен.Тъкмо мислех да те питам момиче ли ще е,пък после видях,че си писала за момиченцето-Марс управлява асцендента/т.е. кверента/ и е в 8 дом в женския знак Рак.

*

Skarlet

« Отговор #345 -: Септември 26, 2009, 11:10:23 am »
Сега погледнах,че по Плацидус Марс е в 8 дом,но по Кох вече е на куспидата на 9.

*

Skarlet

« Отговор #346 -: Септември 26, 2009, 11:17:45 am »
Тази братовчедка по майчина линия ли е,Мис Каприз?

*

missKapriz

« Отговор #347 -: Септември 26, 2009, 11:20:12 am »
Да-дъщеря на сестрата на майка ми
Аз тр да тръгвам на работа-по-късно ще кача картата :) а и моето тълкуване,преди да съм прочела отговорите тук :)

*

missKapriz

« Отговор #348 -: Септември 26, 2009, 05:41:32 pm »
Въпроса е:Наред ли ще е всичко около раждането ми и бебето
Това ще е второ раждане за жената

*

missKapriz

« Отговор #349 -: Септември 26, 2009, 06:23:29 pm »
Упр.на питащата-МАРС
Упр.на детето-Нептун
Упр.на здравето на майката-Марс
Упр.на здравето на бебето-6 от 5 дом-10 -Упр.Меркурий
Предстои опозиция на Марс и Луната след 14 градуса-май няма да е лесно ражаднето
Марс е в Рак-кардинален, в падащ дом,Луната в Козирог-кардинален, в следващ дом-мисля че ще роди след 14 дена,т.е около 10 октомври
Управителя на здравето на детето Меркурий ще направи куинконс с Хирон,но е на трон в Дева- ще има малък проблем,но ще завърши добре

*

Skarlet

« Отговор #350 -: Септември 26, 2009, 06:49:39 pm »
Не се притеснявай,лесно раждане няма.Въпреки предстоящата опозиция на Луната към Марс,раждането ще мине и замине. Първият аспект,който прави Луната,е тригон с Венера.Асцендентът Скорпион много ясно показва раждане-знакът и Плутон се свързват с раждането. Тази Луна във 2 дом може малко да й поизпразни джоба. Марс ще направи секстил с Меркурий и Сатурн,както и тригон с Уран. На Слънцето пък му предстои тригон с Юпитер и Нептун. Според мен всичко ще бъде ОК. Може би ретро Меркурия да донесе малко забавяне / преносване /  процеса на раждането,защото управлява 8 дом. Юпитер-управител на 5 дом също е ретрограден и може да даде малко позабавяне. Тя сигурно вече е много измъчена с този представящ я Марс в падение,управител и на нейния 6 дом. Няма да я плашиш,но ще се поизмъчи малко.
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 07:05:10 pm от Скарлет »

*

missKapriz

« Отговор #351 -: Септември 26, 2009, 07:00:32 pm »
Значи гледаме аспектите на Луната подред,без значение дали имат връзка с въпроса,така ли.

*

Skarlet

« Отговор #352 -: Септември 26, 2009, 07:06:41 pm »
Луната винаги съуправлява въпроса,така че винаги има връзка,камо ли пък за раждане и майчинство.  ;D

« Отговор #353 -: Септември 29, 2009, 05:54:45 pm »
Моля ви помогнете ми по следния хорарен въпрос-Ще бъде ли разписана дипломата ми за висше образование утре?

Само да поясня,че чакам само един подпис от 1 месец вече,а ме бавят.Утре Меркурий става директен и  се надявам да има развитие по въпроса.
Но хорара не ми вдъхва доверие и за утре,а дипломата ми трябва за 1.10,направо ще откача.
Сигнификатор на питащия нептун в 12 дом в куинконс със Сатурн,Уран и Мерка,съвпад с Юпитер и квадрат и половина със Слънцето.
Меркурий упр. 3 дом(документи) и 4 дом(края на нещата),сключва куинконс с Юпитер и Нептун.
 Това не  много положително за развитието на нещата,успокоение ми дава луната тригон със Слънцето,но аспекта е разходящ.Луната ще направи съвпад с Юпитер след 4 гр. и след като е в падащ дом,но във фиксиран знак,нещата може да станат след 4 дни или след 4 месеца.
Вие какво мислите?Да се обаждам ли въобще утре?

*

Skarlet

« Отговор #354 -: Септември 29, 2009, 06:08:38 pm »
С управители на асцендента-Нептун и Юпитер в 12 дом,дали няма още нещо,което не даваш като информация?

« Отговор #355 -: Септември 29, 2009, 06:16:25 pm »
С управители на асцендента-Нептун и Юпитер в 12 дом,дали няма още нещо,което не даваш като информация?
Не мисля.Съвсем точно и коректно си задавам въпроса.От един месец се обаждам всяка седмица и резултат няма,а сега се надявам мерка да оправи нещата-.

*

Skarlet

« Отговор #356 -: Септември 29, 2009, 06:25:04 pm »
А и Сатурн в 7 дом не дава възможност за правилно интерпретиране на въпроса.Като ти трябва спешно дипломата,искай да ти изготвят удостоверение за завършено образование.Нямат право да ти откажат.Ще кандидатстваш за работа или в още някой ВУЗ?

« Отговор #357 -: Септември 29, 2009, 06:28:27 pm »
А и Сатурн в 7 дом не дава възможност за правилно интерпретиране на въпроса.Като ти трябва спешно дипломата,искай да ти изготвят удостоверение за завършено образование.Нямат право да ти откажат.Ще кандидатстваш за работа или в още някой ВУЗ?
И двете

*

Nebesna

« Отговор #358 -: Септември 29, 2009, 06:31:00 pm »
картата е ужасна и не се гледа със Сатурн в 7-ми дом.

« Отговор #359 -: Септември 29, 2009, 06:35:06 pm »
картата е ужасна и не се гледа със Сатурн в 7-ми дом.
Знам,че  е ужасна Небесна.Точно така се чувствам и аз.Едно към едно с картата.Безсилна :'(