Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170020 Прегледи
*

Skarlet

Re:хорарен въпрос
« Отговор #360 -: Септември 29, 2009, 06:46:16 pm »
Ще кандидатстваш за работа или в още някой ВУЗ?
И двете

Отиваш и си искаш удостоверение за завършено образование,но с всички оценки по определените предмети,не само с общия успех.Преди години,когато трябваше да участвам в конкурс,ми издадоха такова и ми го приеха.

« Отговор #361 -: Септември 29, 2009, 06:49:46 pm »
Благодаря Скарлет :)
Ще ида да ги моля за удостоверение или някакво уверение.

*

Skarlet

« Отговор #362 -: Септември 29, 2009, 06:59:41 pm »
Благодаря Скарлет :)
Ще ида да ги моля за удостоверение или някакво уверение.

Да де,уверение. Вече взех да забравям точните термини. Мина доста време.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #363 -: Септември 29, 2009, 09:08:27 pm »
Куинконса е и промяна в обстоятелствата, адаптиране към нова ситуация. И аз смятам, че удостоверението е добър вариант в твоя случай. Можеш също да попиташ кой замества декана или ректора и дали той не може да подпише документа, понеже дипломата ти е необходима спешно. Наистина е добре да отидеш на място и да разговаряш с който е необходимо.
Мекурий, управителят на 3-ти (документи), управлява и 4-ти (краят на нещата), освен това е на трон в Дева, та няма да се изненадам ако все пак се намери решение, което да те удовлетворява, пък било то и неочаквано или непланирано.
Искам и да те питам ти имаш ли негативна нагласа, към този, за който се предполага, че ще подпише диплломата? Опитваш ли се да избягваш срещата и въобще има ли реална причина за това забавяне? Меркурий е в 7-ми дом (документът зависи от друг човек) в опозоция с Уран в 1-ви дом.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #364 -: Септември 29, 2009, 09:36:02 pm »
Куинконса е и промяна в обстоятелствата, адаптиране към нова ситуация. И аз смятам, че удостоверението е добър вариант в твоя случай. Можеш също да попиташ кой замества декана или ректора и дали той не може да подпише документа, понеже дипломата ти е необходима спешно. Наистина е добре да отидеш на място и да разговаряш с който е необходимо.
Мекурий, управителят на 3-ти (документи), управлява и 4-ти (краят на нещата), освен това е на трон в Дева, та няма да се изненадам ако все пак се намери решение, което да те удовлетворява, пък било то и неочаквано или непланирано.
Искам и да те питам ти имаш ли негативна нагласа, към този, за който се предполага, че ще подпише диплломата? Опитваш ли се да избягваш срещата и въобще има ли реална причина за това забавяне? Меркурий е в 7-ми дом (документът зависи от друг човек) в опозоция с Уран в 1-ви дом.
Ходих на място,увериха ме,че трябва само да се подпише,но не знаят кога ще стане това.Не зависело от тях.И действително съм негативно настроена,защото ми писна от бюрокрация.Изпускам страхотен шанс без документа ,който не идва всеки ден в живота.Но....както се изразих по отношение на един проблем на една приятелка,че и да ритам още по-силно стягам въжето.Казвам си,че трябва да приема нещата такива каквито са и сигурно има причина да се получава така,но вътрешно се побърквам. :(

*

Nebesna

« Отговор #365 -: Септември 29, 2009, 10:01:22 pm »
Виж сега, карта със Сатурн в 7-ми дом не се гледа, понеже астрологът може да се изложи.... ;D ;D ;D Шегата настрана. Аз обаче мисля, че без твоята активна намеса няма да станат нещата. Асцендент Риби добре описва твоето емоционално състояние. Юпитер е съуправител на питащата и на 9-ти дом (висше образование) и на 10-ти дом - ректора. Това може да изначава, че трябва сама да отидеш на място и нещата може да се получат. Моя колежка кандидатства в конкурс и го спечели именно по начина, който Скарлет ти описа, а дипломата и дойде по-късно. Вземи си "Уверение за положен държавен изпит" и "Академична справка" за изучаваните дисциплини.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #366 -: Септември 30, 2009, 08:14:38 am »
Lina_re, днес като отидеш си сложи най-ведрата усмивка и скрий някъде "вътрешното побъркване", просто за експеримента  :), а то каквото има да става, ще се случи.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #367 -: Септември 30, 2009, 03:03:38 pm »
Кой дом е сигнификатор на вуйната?Тя е съпруга на брата на майката на питащата.Аз мислкя че е 12-
1 дом-питащата
4 дом-майка и
6 дом-брата на майката
12-съпругата на брата

*

Skarlet

« Отговор #368 -: Септември 30, 2009, 03:19:03 pm »
Лелите,чичовците,тетките и тям подобни по майчина линия са в 6 дом.Но мисля,че щом търсим съпруга на лелята,трябва да е по 12 дом-като 7 от 6-ти-съпрузите на тези лели.

*

missKapriz

« Отговор #369 -: Септември 30, 2009, 03:30:20 pm »
Ако пък приемем,че роднина по майчина линия е трети дом-брата на майката,то неговата съпруга е 7 от 3,т.е-9 дом ???
Въпроса е"Ще се разведат ли вуйчо ми и вуйна ми?"Да приема ли вуйчото по 3 дом,а вуйната по 9-ти

*

Skarlet

« Отговор #370 -: Септември 30, 2009, 03:32:54 pm »
Проблемът е в това-ти ли задаваш въпроса или друг?

*

missKapriz

« Отговор #371 -: Септември 30, 2009, 03:35:19 pm »
Колежката ми-тя е при мен и ми го зададе лично,така че приемам нея за първи дом

*

Skarlet

« Отговор #372 -: Септември 30, 2009, 03:41:24 pm »
В 4 дом е нейната майка,следователно 6 дом е дом на нейния брат-3 от 4-ти. И след като 6 дом е нейният брат,12 дом представя неговата съпруга- 7 от 6-ти.Гледаш управителите на 6 и 12 домове,както и планети в тези домове/ако има/ и не на последно място-Луната. Юридическите въпроси са по 9 дом и Юпитер,но може да е акцентиран и 3 дом/ и Меркурий/ като сигнификатори на доворите. Гледай цялата карта.Аз вече ставам,щото ще хвана хемороиди. :P
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 03:58:51 pm от Скарлет »

« Отговор #373 -: Септември 30, 2009, 06:53:20 pm »
А пък Синухе не казва нищо за брат му  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #374 -: Септември 30, 2009, 06:54:30 pm »
Чакам развитие по въпроса и тогава ще кажа  :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #375 -: Септември 30, 2009, 08:54:16 pm »
Ами и аз незнам, вече, преместих хорара в другата тема за изубени вещи....
Незнам, но този Мерк в съвпад с Венерата в 5 дом, мослех си за детската стая, но там го няма
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #376 -: Октомври 01, 2009, 07:11:56 pm »
LastKiss,ти си сигурна че ще се разделите,но искаш са знаеш кога,така ли е?Или дали ще се разделите?

« Отговор #377 -: Октомври 01, 2009, 07:16:05 pm »
Качи карта, за да може да се разгледа, иначе тарото показа, че любов ще има и вероятно ще си пишете. Имай предвид, че това касае близкото бъдеще.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #378 -: Октомври 01, 2009, 07:18:22 pm »

« Отговор #379 -: Октомври 01, 2009, 07:23:34 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 09:32:28 pm от Last_Kiss »