Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169181 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #380 -: Октомври 01, 2009, 07:24:10 pm »
Въпроса ми е скоро ли ще се разделим с него?

Луната, управител на твоят пети дом и съуправител на въпроса се отправя в опозиция на патньора - Меркурий  и на така зададения въпрос отговорът е "не" т.е. няма да се разделите.

Хм, странно  ::) Дано някой ден да наминеш отново в сайта, за да ни кажеш дали сте останали да поддържате връзка.

Имай предвид, че отговорът обхваща близките 2-3 месеца. Ако устискате до Коледа - ще черпиш  ;D
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 07:39:12 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #381 -: Октомври 01, 2009, 07:35:09 pm »
Аз поне не разбирам добре въпроса ти  :'(,но ако питаш дали ще се разделите...
Луната,като сигн.на 5 дом-любовника и косигн.на въпроса е подминала точния съвпад с Нептун-питащия,т.е. ти и предстои съвпад с Уран в 1 дом-промяна.Луната е в точен куинконс със Слънцето в 7 дом на връзките и предстои опозиция със Меркурий и Сатурн и тригон с Марс в 5 дом.Мисля,че ще има раздяла,после подобрение на отношенията,но накрая пак раздяла.Нека и други да кажат

*

Skarlet

« Отговор #382 -: Октомври 01, 2009, 08:17:30 pm »
Със Сатурн в 7 дом аз не бих интерпретирала картата.

*

missKapriz

« Отговор #383 -: Октомври 01, 2009, 08:36:49 pm »
Направих карта за часа,в който аз прочетох въпроса и за мястото където съм аз и аз съм питащия.Отговора е същия,само домовете са други и картата е радикална.Дали е правилно обаче да се подхожда така или си е малко стъкмистика

« Отговор #384 -: Октомври 01, 2009, 08:45:43 pm »
Има резон в това,което казва СКарлет, защото самият въпросе поставен така,че ако сигнификаторите сключват отрицателни аспекти, отговора ще е потвърди въпрос, в който е заложено негативно послание - "ще се разделим ли". Ако тя беше попитала - ще останем ли заедно отговора щеше да е по-лесен, защото еднозначно щеше да показва, че няма да останат. ;)

*

missKapriz

« Отговор #385 -: Октомври 01, 2009, 08:56:21 pm »
Според Цветемира Борисова и нейната "Хорарна астрология" лошите аспекти винаги показват неприятен изход за питащия и обратно,без значение как е зададен въпроса.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #386 -: Октомври 01, 2009, 08:59:57 pm »
Е да, missKapriz,но това дали е лош или не е доста относително.Например:"Ще се разделя ли с приятеля ми?"Лош отговор кой е-да или не,защото например за мен "да"-да се разделя може и да е желания отговор,тоест добрия...По-същия начин е и обратното. ;);D

« Отговор #387 -: Октомври 01, 2009, 09:02:06 pm »
Според Цветемира Борисова и нейната "Хорарна астрология" лошите аспекти винаги показват неприятен изход за питащия и обратно,без значение как е зададен въпроса.

Да, затова Сатурн в 7-ми може да покаже, че астролога може да сбърка.

Марион МАрч е дала пример по повод една застраховка за къща, която клиентката й я е попитала дали къщата ще изгори. Според сключените отрицателни аспекти тя  я е посъветвала да направи застраховка. ДА, ама къщата не е изгоряла точно защото отговорът е бил "не"  ;)

*

missKapriz

« Отговор #388 -: Октомври 01, 2009, 09:04:05 pm »
И аз много съм го мислила това,Мия,но според нея трябва хубаво да разпитаме питащия:) за да сме сигурни точно какво иска.Може би истината е,че всеки трябва за себе си да си изгради техники за интерпреатция с времето.Аз непрекъснато правя хорари,а дали са вярно интерпретирани ще се види когато му дойде времето :P

*

missKapriz

« Отговор #389 -: Октомври 01, 2009, 09:08:17 pm »
Аурора,разбрах какво имаш впредвид,но аз по принцип не харесвам обясненията на М.Марч за хорар-много нагласени ми изглеждат,поне на мен.Направо от 9 кладенеца вода вади за да отговори.Тя си е виден астролог,но на мен не ми допада много

*

Mia21

• 2502
« Отговор #390 -: Октомври 01, 2009, 09:14:36 pm »
Едно време,когато се явявах за работа в гранична полиция-за аерогарата,в психо тестовете имаше такива въпроси.Един и същ въпрос,го задаваха по различен начин.Правилният отговор беше,веднъж да отговориш с "да",веднъж с "не". :)
Така че,си е много важно как точно е зададен въпроса.Например:"Ще се разделя ли с приятеля ми"или "Няма ли да се разделя с приятеля ми".Ако вземем да го разпитваме човека,тогава ми се струва малко нагласено. :)

*

missKapriz

« Отговор #391 -: Октомври 01, 2009, 09:21:14 pm »
Да,но много често питаме едно,а имаме впредвид малко по-друго нещо.Така,че има резон в това да си изясним питането,вкл и това,какво би харесало на питащия,какво би било добро за него

*

Skarlet

« Отговор #392 -: Октомври 02, 2009, 07:55:48 am »
Аурора,разбрах какво имаш впредвид,но аз по принцип не харесвам обясненията на М.Марч за хорар-много нагласени ми изглеждат,поне на мен.Направо от 9 кладенеца вода вади за да отговори.Тя си е виден астролог,но на мен не ми допада много

За хорарната астрология е писано много и от други астролози.Ето линк към статия на друг автор - Ю.Олешко:   http://www.zvezdi-oriona.ru/81505.htm

" Сатурн в VII доме делает недостоверным суждение астролога или является признаком того, что дело, о котором спрашивают, будет переходить от одной неудачи к другой. Как правило, некое невезение вмешивается и превращает первоначальный вопрос в не относящийся к делу."

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #393 -: Октомври 02, 2009, 08:40:24 am »
Lina_re, къде се загуби? Какво стана с дипломата?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #394 -: Октомври 02, 2009, 04:57:17 pm »
Lina_re, къде се загуби? Какво стана с дипломата?
Тук съм  :)
Не пиша,защото няма развите по-случая.Други проблеми възникнаха в тази връзка,за които не предполагах.Толкава съм ядосана,но такав е живота.Сама съм си виновна.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #395 -: Октомври 02, 2009, 07:40:19 pm »
Съжалявам, но от друга страна (по-философски погледнато) е възможно това да е шанс да опиташ нещо друго.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #396 -: Октомври 02, 2009, 08:47:38 pm »
Така е Kali  ;)
Всяко нещо си има причина -сигурна съм.
Само да се живи и здрави си пожелавам :)

*

missKapriz

« Отговор #397 -: Октомври 04, 2009, 03:02:53 pm »
Току що приятелката ми сподели,че е хванала магазинерката и да краде и след направена ревизия липсвали 10 чифта обувки!Тя има и други продавачки,та се учудих на сигурността и и реших да задам хорарен въпрос
в смисъл на"Момичето,в което се съмнява Е..ли е крадлата?"Но се чудя,дали моята приятелка е по 7 или 11 дом?

редактирам си поста-Е.ме попита "дали ще ми създаде проблеми с властите?-има предвид въпросното момиче,тъй като е нямала още осигуровка
Ще кача картата веднага

*

missKapriz

« Отговор #398 -: Октомври 04, 2009, 03:13:48 pm »
Дали ще ми създаде проблеми?-данъчни,НОИ,...

*

missKapriz

« Отговор #399 -: Октомври 04, 2009, 03:59:53 pm »
Питащата -Уран във 2 дом на парите,а и Луната там-мисля,че картата е много показателна.Юпитер в 1 символизира Закона,многото пари ,също и закрила за Питащата.Нептун в 1-ви показва нейните страхове,а също е сигнификатор на нейните пари.
Продавачката е по 7 дом-сигниф.Слънцето в 8,нейния втори
За сигнификатор на 10 дом-администрацията приемам Марс,тъй като е в 6 дом-работата,а тя се притеснява именно от проверки в работата си.Но пък Плутон прави квадрат с Уран и ако използвам и него за сигн.на 10 не е добре -може да има проверки.А и опозицията на Луната с Уран май е кофти аспект за питащата?!
И съм до тук >:(