Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166737 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #400 -: Октомври 04, 2009, 04:49:59 pm »
На мен ми е малко сложен тоя въпрос - служителката на приятелката ти и институциите  :D Още мисля по сигнификаторите...А и в момента дават Тутси  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #401 -: Октомври 04, 2009, 04:52:15 pm »
missKapriz,мисля че въпроса ти е задаен неправилно.Честно не го разбирам.
Дали ще ми създаде проблеми?Кой ?-служителката,приятелката?Кой задава въпроса ти ли някой друг?
Това показва и изгр. градус на АС - 3 гр. и 20 мин. -въпроса е зададен твърде рано.

*

missKapriz

« Отговор #402 -: Октомври 04, 2009, 04:59:24 pm »
Въпроса е зададен от приятелката ми.Тя се притеснява,че онова момиче може да тръгне да си отмъщава,и понеже няма осигуровка/тя от скоро е започнала/може да се оплоаче в НОИ ,Абе нападението е най-добрата защита-нещо такова да не се получи ,от това се притеснява приятелката ми.

*

missKapriz

« Отговор #403 -: Октомври 04, 2009, 05:38:42 pm »
Май пак не успях да се изясня :-XА и картата ми е много препълнена с аспекти и тъмна индия  ...абе изобщо мъъъка,мъкааа

*

Nebesna

« Отговор #404 -: Октомври 04, 2009, 06:14:25 pm »

Редактирам си поста-Е.ме попита "дали ще ми създаде проблеми с властите?-има предвид въпросното момиче,тъй като е нямала още осигуровка
Ще кача картата веднага

Когато назоваваш някого по име, тогава ползваш 7-ми дом. Но аз съм забелязала, че когато домът отразява истинската връзка/отношения между хората, картата работи по-добре. Затова искам питащия да уточни специално в какви отношения се намира с лицето, за което се пита.

*

missKapriz

« Отговор #405 -: Октомври 05, 2009, 09:10:49 pm »
Имаш предвид дали пътуването ще ти навреди на работата,в смисъл,че може да те съкратят ли?Качи картата,pls

« Отговор #406 -: Октомври 05, 2009, 09:31:57 pm »
Докато качиш карта ще ти кажа каво показа тарото.

Обяснението ми е следното - по време на пътуването е възможно да претърпите инцидент или пътуването да е основание за разруха. Последната карта подсказва, че не е физическа.

Относно хорара:

Ти и управителя на 9-ти сте в съвпад 2 градуса,което е знак, че желаното пътуване е близко. Управителя на 6-ти /аз гледам Марс, а не Плутон/ е в сесктил с теб. Ко-сигнификатора на въпроса Луната е в разпадащ се квадрат с МАрс, което означава, че опасенията са ти напразни. Освен това Марс е в съвпад с върха на 3-ти дом и може да имате инцидент на път /нищо, че е в 3-ти, а не в 9-ти/ или неуредици с документи. Но секстилът на Марс към Меркурий и Сатурн означава "да" - ще имаш проблем - това го допълних към коментара.
Ако гледаме Плутон като управител на 6-ти той е в точен тригон с Луната и отговорът е "да" - ще ти създаде проблем в работата.

Знам, че не ти отговорих на въпроса, но така ми дойде  :-[
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 10:01:08 pm от Aurora Borealis »

*

missKapriz

« Отговор #407 -: Октомври 05, 2009, 10:07:28 pm »
На мен пък ми се струва,че няма да си загуби работата,но ще има някакви проблеми там.Иначе и самото пътуване мисля,ще е проблемно,но накрая ще се върне жива и здрава-Луната е във 12,които е 4 от 9-края на пътуването-и е в тригон с Плутон,който управлява 6-здравето.Аброад,кажи все пак от какво точно се стархуваш и дали имаш двама началници ::)

« Отговор #408 -: Октомври 05, 2009, 10:13:58 pm »
На мен пък ми се струва,че няма да си загуби работата,но ще има някакви проблеми там.

Кои сигнификатори на кои домове и аспектите между тях те карат да мислиш така?

« Отговор #409 -: Октомври 05, 2009, 10:20:38 pm »
От друга страна август и септември бях 2 плюс 1 седмица в отпуск, макар и да имам още доста дни :-[
Моят работодател би предпочел да си ги взема, защото те не обичат да ги трупаш или да ти ги плащат при напускане. Що не говориш с него/тях?

*

missKapriz

« Отговор #410 -: Октомври 05, 2009, 10:21:17 pm »
на първо място секстила/поправка!/ Марс/Меркурий,Фортуна в 6,а опозицията на Меркурий с Уран ме кара да мисля,че ще има проблеми.За щастлие край на пътуването ме навежда и съвпада Меркурий/Сатурн.
Така разсъждавам аз без претенции за много опит и познания :)
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 10:30:42 pm от missKapriz »

*

missKapriz

« Отговор #411 -: Октомври 05, 2009, 10:24:14 pm »
А за двамата началници питам щото един път меркурий съвпада със сатурн-началника,който ще те защити според мен :P и в същото време Меркурий е в опозиция с Уран,Упр.на 10-началника,а и Нептун/притеснения,страх/е в 10.Май тоз е по-големия началник дето ще се пени повече,но все пак предричам добър изход аз ;D

Аурорка,права си,че сега работодателите мн серадват на отпуск пожелание-естествено неплатен,ако може :-[

*

Nebesna

« Отговор #412 -: Октомври 05, 2009, 10:29:03 pm »
Ти, питащата си представена от Меркурий, който е в разходяща опозиция с Уран - управител на 10-ти дом. Каквито и да са ти притесненията тази опозиция е разходяща вече. Меркурий е в сходящ съвпад с господаря на 9-ти дом - Сатурн. Последният аспект, който ще направи Луната, преди да напусне знака е тригон със Сатурн. Тригонът с Плутон е разходящ вече. В хорарната астрология се гледат само сходящи аспекти. Според мен няма място за притеснение, само не казвай къде отиваш. По някое време луната ще направи квадарт с Нептун в 10ти дом (да не се завърти някоя интрига). Иначе луната ще направи сектил с Уран преди да аспектира Сатурн (упр. на 9-ти), а Уран е господар на 10-ти дом, което е благоприятен знак.

« Отговор #413 -: Октомври 05, 2009, 10:38:43 pm »
Аз викам, да пратим Аброуд в Египет и веднъж завинаги да установим, дали секстилът е проблем т.е. отговор да или няма проблем  ;D :P

*

missKapriz

« Отговор #414 -: Октомври 05, 2009, 10:47:58 pm »
Хахахха,айде аброад,жертвай се мила в името на астрологията.Тръгвай за пирамидите,да го видим тоя секстил рак ли е ,риба ли...и фараоните да те пазят!Амин!
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #415 -: Октомври 05, 2009, 10:49:20 pm »
Аз викам, да пратим Аброуд в Египет и веднъж завинаги да установим, дали секстилът е проблем т.е. отговор да или няма проблем  ;D :P

Цитат
Но секстилът на Марс към Меркурий и Сатурн означава "да" - ще имаш проблем

Въпросът и беше следния: "Да пътувам ли до Египет?" положителните аспекти означават "Да"

Тя не пита дали ще има проблем. Въпросът не е зададен по този начин.

« Отговор #416 -: Октомври 05, 2009, 10:50:47 pm »
Моля за помощ :)
Въпросът е "Да пътувам ли до Египет след 5 дни" и е зададен в 21:54 в София?
Питането е сериозно. Решението за евентуалното пътуване би могло да ми навреди професионално.

Пътуването го има - Мерк съвпад на Сатурн, но тя се опасява от друго и задава допълнителен въпрос.

*

Nebesna

« Отговор #417 -: Октомври 05, 2009, 10:52:37 pm »
Това е пояснение, а не е въпрос и аз го взех предвид при тълкуването и определянето на домовете.

*

missKapriz

« Отговор #418 -: Октомври 05, 2009, 10:58:58 pm »
Ооооо,ща утешим ,мацко,не бой се-за туй мнооого ме ползват,явно ме бива ;D :PИ ако наистина дойдеш ще е хубаво :)Обаче,ако са те уволнили мвждувременно,и съм се ос...с хорара,дупе да ми е яко-може да искаш да ме убиваш :P ::)
майтапа на страна,но се надявам да споделиш развръзката

« Отговор #419 -: Октомври 05, 2009, 11:15:05 pm »
Ти, питащата си представена от Меркурий, който е в разходяща опозиция с Уран - управител на 10-ти дом. Каквито и да са ти притесненията тази опозиция е разходяща вече.

А какво би казала за сходящия съвпад на Меркурий със Сатурн като втори управител на Водолей?