Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166830 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #440 -: Октомври 09, 2009, 07:08:34 pm »

Сина ми има РД-излизаме да се почерпим>После пак ще се включа
Да ти е жив и здрав,missKapriz!Само положителни емоции и усмивки ви желая!

« Отговор #441 -: Октомври 09, 2009, 07:53:09 pm »
Всъщност ти позна, ядосана съм. Какво значи луната ще направи квадрат със Сатурн, това мисля значи обтягане на отношенията. Кога ?

Така или иначе благодаря ти, Мис Каприз, че си направи труда да ми отговаряш на рождения ден на сина си. Да ти е жив и здрав и много щастлив!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #442 -: Октомври 09, 2009, 08:28:33 pm »
охххх и аз имам един въпрос,който ме мъчи много
Да му се обадя ли? :D

Обади му се, защото изглежда, че той няма да го направи пръв.  ;D
Ти си представена от Луна в Близнаци и Меркурий в Дева. Сходящият квадрат помежду им загатва за колебания от твоя страна, възможно е и да размислиш, след като си пуснала въпроса.
Той е представен от ретрограден Юпитер в девети и Плутон в седми дом.
Луната предстои да направи тригон със сигнификатора на мъжа, а преди това се очертава тригон със Слънцето.
След това има й предстоят и няколко напрегнати аспекта, но не знам доколко имат отношение към въпроса, може би по-скоро към развръзката след обаждането...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #443 -: Октомври 09, 2009, 08:29:49 pm »
Здравейте, въпроса който съм задала е "какво да очаквам от този човек?"

За съжаление хорарната астрология не дава отговор на така дефинирани въпроси.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #444 -: Октомври 09, 2009, 08:31:45 pm »
Здравейте, въпроса който съм задала е "какво да очаквам от този човек?" А тук е картата:

Някой ще помогне ли?

Как искаш да ти отговорим в тема за хорарни въпроси, та ти не си задала въпрос на който може да се отговори с "ДА" или "НЕ".

"Какво мога да очаквам?" не е въпрос в сферата на хорарната астрология.

И още - този човек какъв ти е? Кой дом да гледаме?

Преформулирай си въпроса!

*

Helo

« Отговор #445 -: Октомври 09, 2009, 10:32:22 pm »
Имам въпрос - Да се откажа ли?

Не искам да навлизам в подробности, но се чудя дали да се откажа от едно начинание, което се отнася до образование.

Ако може и втори въпрос - какви ще бъдат последствията?
Чудя се дали би било по-правилно решение да се откажа или да продължавам.

« Последна редакция: Октомври 09, 2009, 10:38:36 pm от Helo »

« Отговор #446 -: Октомври 09, 2009, 10:38:38 pm »
Ок. Разбирам. Направо премахнах въпроса. И без друго не беше много важно.

*

Skarlet

« Отговор #447 -: Октомври 09, 2009, 10:45:00 pm »
Имам въпрос - Да се откажа ли?

Не искам да навлизам в подробности, но се чудя дали да се откажа от едно начинание, което се отнася до образование.

Моят отговор е "НЕ"- Луната-управител на асц. и представяща теб е в квадратура със Сатурн-съуправител на 9 дом-университети и висше образование. Луната е в сходящ квадрат и със собствения си диспозитор. Мисля,че няма да си удовлетворена,ако се откажеш-Венера е в падение-управител на 5 дом-няма да се чувстваш удобно и комфортно.Първият аспект след смяната знака на Луната е опозиция с Плутон. Да няма нещо емоционално-любовно,което да те разколебава. Много ти е неправилен въпроса.Ядосваш ме.Все се каня,че няма да отговарям изобщо на така зададени въпроси и пак правя грешки. Да се откажа ли? От какво,от кого ....къде....хорарната астрология не търпи недомлъвки.

*

Helo

« Отговор #448 -: Октомври 09, 2009, 10:55:53 pm »

Първият аспект след смяната знака на Луната е опозиция с Плутон. Да няма нещо емоционално-любовно,което да те разколебава.

Няма нищо любовно!

Цитат
Много ти е неправилен въпроса.Ядосваш ме.Все се каня,че няма да отговарям изобщо на така зададени въпроси и пак правя грешки. Да се откажа ли? От какво,от кого ....къде....хорарната астрология не търпи недомлъвки.

Да се откажа ли от това образование, което сега започнах?
Сега ме приеха в мечтаната от мен специалност, която е много смислена. Аз съм завършила друго и нямам никакво намерение да уча повече, обаче много исках да завърша това, защото ще имам голяма полза от дипломата.

Но сега се чудя дали няма да напредна повече, ако се развивам сама. Искам дипломата, но не желая да уча отново. Чудя се дали да се откажа. Това ми е въпроса.

*

Skarlet

« Отговор #449 -: Октомври 09, 2009, 11:01:05 pm »
Мързелана такава.  :P Аз вече ти отговорих на въпроса-НЕ Пък ти праи квот знаеш,дебела главо.  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #450 -: Октомври 10, 2009, 04:09:06 am »
подариха ми възможност да участвам в томбола за автомобил на 27.11.2009г. в софия и друга във варна на 16.01.2010г. та въпроса ми е ще спечеля ли кола? 4:59мин. гр.софия 10.10.2009г.
пък ако я спечеля ще ви повозя :P :-*
а ако са двете още по-добре :-[ :-\ ,че някой съфорумци имат опит от превръщането на лимузина в миниван ;D ;D ;D това лято.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

crazy_666_999

« Отговор #451 -: Октомври 10, 2009, 06:25:45 pm »
охххх и аз имам един въпрос,който ме мъчи много
Да му се обадя ли? :D

Обади му се, защото изглежда, че той няма да го направи пръв.  ;D
Ти си представена от Луна в Близнаци и Меркурий в Дева. Сходящият квадрат помежду им загатва за колебания от твоя страна, възможно е и да размислиш, след като си пуснала въпроса.
Той е представен от ретрограден Юпитер в девети и Плутон в седми дом.
Луната предстои да направи тригон със сигнификатора на мъжа, а преди това се очертава тригон със Слънцето.
След това има й предстоят и няколко напрегнати аспекта, но не знам доколко имат отношение към въпроса, може би по-скоро към развръзката след обаждането...  :)
Благодаря много...Ами аз се колебах,но не го направих,днес той ми звъня няколко пъти но все не си чувах телефона,накрая аз му се обадих :)Амиии за сега всичко е ок дано да остане така,но да не се навивам де :) :) ::)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #452 -: Октомври 10, 2009, 10:43:58 pm »
Имам един много сериозен въпрос. Чудя се дали да рискувам да мина на ундивидуален учебен план ? В момента съм студентка и искам по-бързо да приключа с ученето /нали съм си дърто магаре .../ та искам да слея 2 год. в една. Съветват ме да не го правя, защото се получавало разминаване в програмите при различните випуски и после ставало една каша и проблеми с дипломирането. Та въпроса ми е :   Да правя ли сливане на годините ?

Ето картата
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 07:09:11 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #453 -: Октомври 10, 2009, 10:56:29 pm »
Имам един много сериозен въпрос. Чудя се дали да рискувам да мина на ундивидуален учебен план ? В момента съм студентка и искам по-бързо да приключа с ученето /нали съм си дърто магаре .../ та искам да слея 2 год. в една. Съветват ме да не го правя, защото се получавало разминаване в програмите при различните випуски и после ставало една каша и проблеми с дипломирането. Та въпроса ми е :   Да правя ли сливане на годините ?

Ето картата
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ulcfileWEY8Q6-u1176891083&lang=e&gm=a1&nhor=96&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=10&smon=10&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Направи го! Луната - сигнификатор на питащата е в сходящ тригон с Уран (управител на 9-ти дом) и секстил със Сатурн. Отговорът ми е "ДА".

Но нали знаеш, че трябва сама да си уговаряш програмата и датите за изпитите с преподавателите. Учебен отдел не поема отговорност за твоята програма, уговаряш се с всеки поотделно.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #454 -: Октомври 10, 2009, 10:59:28 pm »
Ох Небесна, благодаря ти, много, за бързия отговор. Така ми даде кураш.  :) :) :) :)
Ще действам !
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #455 -: Октомври 11, 2009, 01:41:24 pm »
Преди 2 години, когато Сатурн преминаваше ас-то ми в Лъв, си направих застраховки. Явно животецът ми е бил много мил  ;D. Сега искам да си променя вноските. Да ги намаля  :P Взела съм решението. Въпросът ми е: Добре ли ще е за мен да си намаля вноските? /съответно при настъпване на застрахователното събитие това ми намалява и сумата на застраховката/
Въпросът е зададен в 12,47 ч, СФ.

Според мен от говорът е - да, в мой интерес е. Аз Юпитер ретро във 2-ри /чудя се по бъдещия размер на вноската/. Вноската е по Сатурн. Нямаме връзка  ??? Но Луната прави апликиращ секстил към Сатурн.

Ето какво показа тарото:

Парите,които влагам ще останат неизползваеми /поне за сега. Дано! :D/ Аз съм взела решението и ще го реализирам скоро.

Ако вие виждате някакво друго тълкуване, моля да споделите.

Извън този хорар - по кой дом според вас е самото застрахователно събитие? Има ли значение неговото естество - при катастрофа, при проблем със здравето?  ::) или ако застраховано самото жилище?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #456 -: Октомври 11, 2009, 02:12:04 pm »
Здравей,според мен преди да намалиш вноските трябва да доуточниш нещо или да направиш компромис.Юпитер упр. на питащия прави куинконс с Луната упр. на 8 дом(застраховвки) и съуправител на въпроса,но аспекта е разходящ така,че е възможно вече да си ги направила.Може би ще ги намалиш до 10 дни,друг е въпроса дали ще бъде финансово изгодно за теб.

« Отговор #457 -: Октомври 11, 2009, 03:34:24 pm »
Мерси, Lina_re  :). Компромис е само това, че при евентуално настъпване на застрахователното събитие сумата ще е по-малка, но това дали ще се изплати в пълния й размер зависи от самото ниво на щетите. По принцип съм запозната с това още, когато проучвах самите продукти.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #458 -: Октомври 11, 2009, 03:51:47 pm »
Мерси, Lina_re  :). Компромис е само това, че при евентуално настъпване на застрахователното събитие сумата ще е по-малка, но това дали ще се изплати в пълния й размер зависи от самото ниво на щетите. По принцип съм запозната с това още, когато проучвах самите продукти.

Аурора, къде ти е господарят на Асцендента в наталната карта и има ли връзка са господаря на 4-ти или 8-ми дом?

*

Nebesna

« Отговор #459 -: Октомври 11, 2009, 03:55:16 pm »
Постановката ти е неправилна. Джобните пари са ти по Сатурн, понеже втори дом отговаря за движимото имущество (всичко, което можеш да отнесеш със себе си). Не случайно - сигнификаторът на питащата е във втори дом, понеже ти искаш да си увеличиш парите, с които можеш да разполагаш по всяко време. Сигнификаторът на вноските е господарят на 8-ми дом, понеже всички застраховки са по 8-ми дом (това са заключените пари, с които не можеш да разполагаш по всяко време, но чрез тях ние инвестираме в бъдещето, тук са и спестовните влогове).