Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163309 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #520 -: Октомври 29, 2009, 12:14:40 pm »

« Отговор #521 -: Октомври 29, 2009, 12:55:24 pm »
 ;D  Рахари, аз не разбирам от хорарна астрология, но слушалките ще ти се намерят. Временно може да си изпаднал в амнезия  :P. А ако не ти се намерят, ще ти бъдат подарени по-хубави....

« Отговор #522 -: Октомври 29, 2009, 01:20:31 pm »
Мерси за пожеланията, дейзи696! Проблема е, че не са мойте. Иначе имаше лека амнезия вчера, но то от музиката :))

« Отговор #523 -: Октомври 29, 2009, 01:42:20 pm »
   Е, значи ще ти се наложи да подариш по-хубави, но пък ще спечелиш от това, не знам по какъв начин - но картата дето си постнал е хубава  :). А ти междувременно къде се губиш толкова време ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #524 -: Октомври 29, 2009, 02:29:05 pm »
Сатурн е в 8 дом - да не би ти да си ги скрил, т.е. без да искаш ... след като питаш.  :) В последните градуси е, ситуацията подлежи на промяна, вероятно са преместени от първоначалното си място. Юпитер, управител на 2-ри дом, изгубената вещ ще направи квадрат и половина със Сатурн. Лошо. Той се намира в първи дом, някъде на видно място ли са .. около техника, в знака на Водолей е. Въздушен.   

Луната й предстои съвпад с Уран, може тогава да изскочат?!

Ще продължа след малко.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #525 -: Октомври 29, 2009, 03:30:05 pm »
Мисля,че ще ги намериш.У2 е в първи.предстои съвпад на Луната с Упр.на Асц.Но тази карта без градуси ми е малко неудобна ;)

« Отговор #526 -: Октомври 29, 2009, 05:13:19 pm »
Сатурн е в 8 дом - да не би ти да си ги скрил, т.е. без да искаш ... след като питаш.  :) В последните градуси е, ситуацията подлежи на промяна, вероятно са преместени от първоначалното си място. Юпитер, управител на 2-ри дом, изгубената вещ ще направи квадрат и половина със Сатурн. Лошо. Той се намира в първи дом, някъде на видно място ли са .. около техника, в знака на Водолей е. Въздушен.   

Луната й предстои съвпад с Уран, може тогава да изскочат?!

Ще продължа след малко.

Мерси, sunrain!

Това горе-долу описва едната от версиите - вчера правихме записи и след това бях сигурен че съм ги прибрал в чантата, а там като погледнах днес - йок. Възможно е да са останали в апартамента, в който записвахме, където има един билюк техника, както казваш :)) Ще стане ясно тази вечер или утре.

« Отговор #527 -: Октомври 29, 2009, 05:16:03 pm »
Мисля,че ще ги намериш.У2 е в първи.предстои съвпад на Луната с Упр.на Асц.Но тази карта без градуси ми е малко неудобна ;)

Благодарим, мадам!

ПС: Градусите са малко встрани - трябва да се плъзне картинката, стана малко по-голяма от екрана.

*

missKapriz

« Отговор #528 -: Октомври 29, 2009, 07:06:03 pm »
Моля,пак заповядай :P

*

Nebesna

« Отговор #529 -: Октомври 29, 2009, 07:16:27 pm »
Построих картата с моята програма и забелязвам, че върхът на 2-ри дом е на 29 Водолей. Загубената вещ се управлява от Уран в Риби (на потайно място е). Уран е ретрограден, значи има шанс да се намерят. Уран е във 2-ри дом - не са далеч, на сигурно място са. Втори дом се свързва със скривалищата, трезора, близо до мястото, където държиш парите и ценностите. ЛФ е в 4-ти дом в Телец - някъде ниско до пода. Телецът също се свързва със скривалищата, спалнята, секциите, близо до цветя.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #530 -: Октомври 30, 2009, 11:13:10 am »
Чакайте аз да попитам нещо , че съм се ошашкала... :-\ :-\ :-\Задействала съм едно дело с бившия относно еднин апартамент и понеже аз съм го купувала /за съжаление по време на брака ни / сега ще се боря да си го взема, като се уповавам на доказване на приходите си по онова време с цел да се потвърди, че той не е дал и стотинка. Според адвокатката, при доказуемост на парите имам огромен шанс да си взема целия апартамент. Дай боже  ::) ::) ::)
Та въпроса ми е ще си взема ли апартамента ?

Гледам го тоя Сатурн в 0 градуса и на К9  и си мисля, че ще стане работата ама....
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 07:07:20 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #531 -: Октомври 30, 2009, 11:23:49 am »
Това, което ме притеснява е, опозицията на Сатурн с Луната.....

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #532 -: Октомври 30, 2009, 11:39:04 am »
Аз изчезвам по задачки, ако някой иска да погледне нека драсне 2 реда.  :) :) :) :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Asol

• 4140
« Отговор #533 -: Октомври 30, 2009, 12:08:46 pm »
Струва ми се, че отговорът е "не". Асцендент Козирог, доколкото знам такъв асцендент при хорара, не е много добър за положително развитие на ситуацията. Луната в съвпад с Уран е опозиция на Сатурн. Иначе ми се струва радикална картата, Луната е във втори дом, каквото е и естеството на въпроса ти. 

*

Diyana

• 2705
« Отговор #534 -: Октомври 30, 2009, 12:14:46 pm »
Това, което ме притеснява е, опозицията на Сатурн с Луната.....

Опозицията на Сатурн и Луната не е ефективна преди Луната да напусне знака и да влезе в Овен и според мен не се брои. В този смисъл тя е и луна без курс, защото в следващите 4 градуса не и предстоят мажорни аспекти. Минорни също. Луната сигнификатор на острещната страна ли е? Тогава не ще да е много силна тезата на ответника  ;)

Иначе - кой е сигнификаторът на въпроса - Венера или Юпитер? А, и очевидно ищецът е в много добра позиция съвпадът на екзалтиралия Сатурн с Венера и тригонът с Юпитер, ако не броим квадрата с Плутон и куинконкса с Уран  :-\
И Фортуна е в четвърти - щастлива развръзка на нещата? и под влияние на Венера на трон!?
Което сигурно все е добре, но пак не отговаря на въпроса какво се прави с луната без курс в такива случаи?
« Последна редакция: Октомври 30, 2009, 12:23:23 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #535 -: Октомври 30, 2009, 05:27:33 pm »
Ето какво пише Дж.Макевърс за своите наблюдения относно Луната без курс:

"Старите правила казват, че не трябва да отговаряте на въпроса, когато Луната е без курс. Намирам, че все пак можете да отговорите, но Луната без курс обикновено  показва, че няма нищо, от което да се притесняваме или, че нищо няма да излезе от въпроса. Понякога не е необходимо да разглеждате Луната при отговора на запотването, така че няма да е от значение, дали е без курс. макар Луната да е съуправител на въпроса, много  пъти тя не управлява никой от домовете, отнасящи се до въпроса; на въпроса може да бъде даден отговор без да се отнасяме до Луната, така че курсът и няма значение."

Питащата е представена от Сатурн в екзалтация в съвпад с куспидата на 9-ти (този дом представлява съдебните дела). Жилището се представя от Венера в 9-ти дом на трон. Всяка планета на трон или в екзалтация показва положително развитие на въпроса. Аз мисля, че имаш шанс, въпреки че няма връзка между Сатурн и Венера. Все  пак е рано да се отговори, имаш да подготвяш документи, да водиш съдебни дела.

Изходът на делото зависи от това дали ще успееш да си набавиш всички нужни документи (3-ти дом) и съдът трябва да направи връзка между твоите приходи и жилището.

Може да имаш проблем с документите - Марс в квадрат с Меркурий (Марс управлява 3-ти дом, а Меркурий е символичен управител). Но Марс прави сходящ аспект с Венера, така че накрая може и да успееш. Не мога да разтълкувам това, че управителят на документите - Марс е позициониран в 7-ми дом. Но все пак сходящият тригон с Венера е успокояващ.Трябва добре да си подготвиш стратегията.

Противниковият адвокат - управлява се от 7-ми дом, от Луната и от Марс в 7-ми дом. Луната е без аспекти. Струва ми се, че те няма да могат да повлияят на ситуацията. Ситуацията ще остане такава, каквато е.

« Отговор #536 -: Октомври 30, 2009, 05:58:35 pm »
L'Oreal Chrome Shine Brown Lame.....красота  ::)

Днес е ден за заплата. Присетих се, че картата ми изтича през ноември. Разтърсих се - не я намерих веднага. Но затова пък заради нея намерих сенките  ;D Стояха си кротко в един цип в чантата ми - на тъмно и самички, докато стоях на бюрото си в работата.

И хорара излезе и картите. Само не излезна времето, но пък те през цялото време са били у мен така, че може би и то е излязло.  ;) 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #537 -: Октомври 30, 2009, 07:02:10 pm »
Честито завръщане на сенките, Aurora! Ще ти отиват на черната коса :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #538 -: Октомври 30, 2009, 07:09:18 pm »
Аз мисля, че имаш шанс, въпреки че няма връзка между Сатурн и Венера.

Сатурн е във Везни, не се ли прилагаше в хорарната правило за пълнознаков аспект. Ако е в рамките на знака, си е съвпад, не се броят обичайните орбиси? Тоест, elfidka Сатурн бавно се настанява върху имота си - Венера ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #539 -: Октомври 30, 2009, 08:10:14 pm »
Токущо се върнах и веднага седнах на компа. Благодаря на всички за включването.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Значи аз съм събрала всички документи т.е. имотът е закупен с кредит - теглен и изплащан от мен,така че да се надяваме на благоприятно развитие на нещата. Одеве се опитах да вляза в астрокома ама нещо не става  >:( >:( >:(
Искам още да поогледам пак картата, за да разгледам ситуацията на Марса  в 7 дом - управителя на документите. Възможно е да трябва да се доказва, че бившото величие е бил безработен по времето на изплащането на кредита - всъщност той винаги е бил безработен, както и в момента.  ; ;D ;D ;D
То ако го болеше толкова колкото го мързи, до сега да е хвърлил топа....  ::) ::) ::) ::) ::)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева