Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167216 Прегледи
*

crazy_666_999

Re:хорарен въпрос
« Отговор #700 -: Декември 02, 2009, 11:00:31 pm »
Здравейте много ми е важно.И така въпросът ми е да опитам ли отново с човекът с когото бях наскоро?Той май иска да пробваме пак,но не съм сигурна в него.Утре пожела да излезем и не зная какво да правя.. ???Не искам да сгреша и да страдам???Ето я и картата:

*

nerealna

« Отговор #701 -: Декември 02, 2009, 11:19:37 pm »
който не е страдал от любов, той не знае какво е любов  :)

*

nerealna

« Отговор #702 -: Декември 02, 2009, 11:24:25 pm »
искаш хорара да ти каже какво да правиш?! :) дали някой ще се наеме да ти каже ... :)
твоя сигнификатор е изгорен ... личи си че не знаеш какво да решиш .. и дали въобще ще имаш избор ...

п.с. не гледам тази карта тук
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 11:32:16 pm от nerealna »

*

crazy_666_999

« Отговор #703 -: Декември 02, 2009, 11:41:12 pm »
Точно защото страдах.Не искам да страдам отново.Проблема е че този човек не го разбирам въобще.Не зная дали има смисъл да му се доверя а после пак всичко да се п--е.Първия път ми беше кофти,обаче ако сега нещата пак не се получат не зная как ще съм... :(
А може ли да попитам коя карта гледаш и какво значи дали въобще ще имам избор? ???

*

nerealna

« Отговор #704 -: Декември 02, 2009, 11:45:16 pm »
ами .. когато  не се обсъжда от всички поставената картата си правя моя, в часа, когато видя въпроса.
не ти давам съвет какво да правиш ...просто от тая карта си мисля, че разговора няма да протече по твоите очаквания .. но е мн вероятно да греша. пиши утре какво е станало :)

*

missKapriz

« Отговор #705 -: Декември 03, 2009, 09:10:37 am »
Крейзи,като гледам че Асц е в последните градуси на знака си мисля,че много голямо развитие няма да има тази връзка.Слънцето,което те описва в случая е в 4 дом-ти наистина имаш сериозни очаквания от тази връзка.Нептун на Дсц,показва,че въпросният човек също се вълнува,но У7 Уран е в 8 дом-мисля си,че човека е доста прогресивен,интересен и добронамерен,харесва те много,но целта му е по-скоро сексуално удоволствие,отколкото нещо по-сериозно.Предстои и квадрат на Луната с Уран.Отминалата опозиция на Луната със Слънцето показва раздялата.Последния аспект на Луната ще е опозиция с Меркурий.Мисля,че няма да ти се покрият очакванията,но ако не пробваш няма да си сигурна.Моят съвет е да излезете довечера пък ще видим :)

« Отговор #706 -: Декември 03, 2009, 06:52:32 pm »
Едно хорарче и от мен. Отново ми предстои дело, с което съм ви занимавала и преди година...май.

въпрос - ще спечилял ли делото срещу наследниците на М. Поредното дело е на 3.12. Имам по този случай хубава прогресия - прогр луна в съвпад с прогр Мерк /У2нат и У11 нат/ в Скорпион. 
...
Мисля, че имам много добри шансове.

Аз - Луна ще направи тригон с Марс У10 - съдията и Юпитер У9-ти делото.

Знам, че дори да го спечеля ще има обжалване.

Аурора, как мина делото.
Хрумна ми да гледам картата ти от друг ъгъл. Ти - Луната - опонентите в делото - Сатурн. Луната е ъглова, в кардинален знак, на МЦ, диспозитор на Асц. и има хубав аспект с Юпитер. Сатурн, въпреки, че е екзалтирал и в кардинален знак, е в падащ дом и на ИС. И той е в тригон с Юпитер, но все пак като се тегли чертата - Луната е в по-силна позиция.

След туй обаче, следват уловките. Луната е в добър аспект със съдията и в секстил с делото - Юпитер. Чудесно. Ама пък Сатурн държи Юпитер във Водолей и е в тригон с него, а тригонът е по-силен аспект от секстила. Хубавото е, че все пак съдията изглежда ще бъде на твоя страна, Марс не прави аспекти със Сатурн, както си отбелязала.

Утре е делото.  ;) Обезателно ще кажа как е минало. Много благодаря за коментара  :) Адвоката ми казва, че не очаква сега да има присъда и за едни документи ще иска графологична експертиза. Аз обаче твърдя, че тези документи НЯМАТ отношение съм моя иск и ако съдята има очи ще му стане ясно, че е така.

Да, съдята е бил на моя страна, но отложил делото  >:( Този път за 27.05. Не е приел нито аргументите им, нито "доказателствата" им, но онези са искали графологична експертиза за подписи и да се изслушат техни свидетели. Само губене на време. След като са излезли от залата адвоката на оная, дето я съдя, заговорил адвоката ми, да говори с мен за извънсъдебно споразумение, което категорично съм отхвърляла много пъти. С никого няма да се споразумявам! >:(

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

crazy_666_999

« Отговор #707 -: Декември 03, 2009, 09:35:15 pm »
Крейзи,като гледам че Асц е в последните градуси на знака си мисля,че много голямо развитие няма да има тази връзка.Слънцето,което те описва в случая е в 4 дом-ти наистина имаш сериозни очаквания от тази връзка.Нептун на Дсц,показва,че въпросният човек също се вълнува,но У7 Уран е в 8 дом-мисля си,че човека е доста прогресивен,интересен и добронамерен,харесва те много,но целта му е по-скоро сексуално удоволствие,отколкото нещо по-сериозно.Предстои и квадрат на Луната с Уран.Отминалата опозиция на Луната със Слънцето показва раздялата.Последния аспект на Луната ще е опозиция с Меркурий.Мисля,че няма да ти се покрият очакванията,но ако не пробваш няма да си сигурна.Моят съвет е да излезете довечера пък ще видим :)
Благодаря и на двете ви.Не излязох с него.Сега пия вкъщи,няма смисъл да се наранпвам повече.Явно не е човекът за мен и явно няма смисъл да опитвам,страдам за него да..но ако отново пренбрегна себе си ще бъда още по-зле от сега :'( :'( :'(Не искам да страдам още... :'(Както сега... :'( :'(Благодаря ви за отговорите..И ако сега пиша глупости не съм виновна аз а..това че пия..и май ми дойде повече :( :(

« Отговор #708 -: Декември 05, 2009, 04:13:36 pm »
    Ще си намеря ли сим-картата ? Хасково - 17.00 часа.
    Сякаш потъна вдън земя, обърнах цялата чанта, обикновено там я нося, но не се сещам последно къде съм я сменяла, щото имам няколко, дали е в офиса или в къщи, нищо не помня...Загубена ли е...Моля очаквам коментари, сега излизам, утре вероятно ще влеза да вида, има ли отговори, благодаря предварително !  :-*

*

sunrain

• 6710
« Отговор #709 -: Декември 05, 2009, 04:46:15 pm »
Луната съвсем скоро сменя знака си и ще направи секстил с Меркурий май, ако виждам правилно, че вече се изцъклих от тия компютри днес.  ::)
Освен, че е важно да бъде разгледана, тя е и управител на трети дом/технически средства, комуникации/. Тригон с Венера/6 дом и секстил със Сатурн/5, мисля, че ще я намериш. Ама дали пък няма да си смени разположението?
Знаците на Асц/Дсц са подвижни и предполагам, че това ще стане съвсем скоро, да я намериш имам предвид, в което се и надявам.   
По отношение къде е ... гледаме втори дом за изгубените вещи. Управителят на втори е е във втори, в Рак. Да не би да е в дома ти? Тук е много вероятно да сгреша, дано някой по-опитен се включи. По-късно, ако се сетя още нещо, ще пиша. 

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #710 -: Декември 05, 2009, 04:50:16 pm »
Ето и картата:

*

crazy_666_999

« Отговор #711 -: Декември 05, 2009, 09:53:47 pm »
Здравейте предстой ми пътуване до бг другата седмица но не зная дали ще се осъществи.Та според вас ще стане ли?

*

Nebesna

« Отговор #712 -: Декември 05, 2009, 10:01:02 pm »
Да, ще се осъществи.

*

nerealna

« Отговор #713 -: Декември 05, 2009, 10:02:00 pm »
и аз мисля, че ДА .. след около 4 дни /сряда, четвъртък/

« Отговор #714 -: Декември 06, 2009, 09:23:07 am »
   Благодаря момичета, в къщи не можах да я открия, остана надеждата че утре като ида в офиса, ще я открия...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #715 -: Декември 07, 2009, 06:42:33 pm »
Да питам нещо - когато въпроса е точно формулиран "ще се намери ли ..." и е зададен на мен, не питам аз от името на лицето не е нужно да завъртам картата, нали?

*

missKapriz

« Отговор #716 -: Декември 07, 2009, 06:51:55 pm »
Не

*

crazy_666_999

« Отговор #717 -: Декември 07, 2009, 06:51:56 pm »
Благодаря ви Небесна и Нереална :)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #718 -: Декември 08, 2009, 08:47:08 am »
forget me not,има ли някакво развитие с картата ?

« Отговор #719 -: Декември 08, 2009, 11:16:48 am »

Бихте ли ми казали в хорара кой дом глрдаме за премия, като бонус към заплатата?