Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170478 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #780 -: Декември 29, 2009, 06:26:33 pm »
Пращам ти един мопс в колет. Ама много хъркат и миришат на непрани чорапи, да знаеш.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

crazy_666_999

« Отговор #781 -: Декември 29, 2009, 06:31:41 pm »
хаха това не ме притеснява..ама никак..любовта ми ще разнесе миризми всякакви :D ;Dваната също де ;) ;D

*

Nebesna

« Отговор #782 -: Декември 29, 2009, 06:34:01 pm »
За изгубено куче ли става въпрос или си търсиш домашен любимец?
Имам кучета в излишък, така че заповядай.  ;D

Лили, виж твоята красавица колко е пораснала. Вещичка ми я прати по скайпа онзи ден.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #783 -: Декември 29, 2009, 06:35:39 pm »
Ау, че и кожухче й е оплела. Знаех си кой ще се грижи добре за нея.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

crazy_666_999

« Отговор #784 -: Декември 29, 2009, 06:39:50 pm »
Хайде стига деееееееееее >:( >:( >:(Искам и аз >:( >:( >:( >:( >:(

« Отговор #785 -: Декември 31, 2009, 09:15:24 am »
Здравейте, преди време писах тук. Сега бих искала да задам отново въпрос. С приятеля ми няма да сме заедно на Нова година (което много ме притеснява).Той има известни проблеми и незнам до каква степен това го спира. Та въпросът ми е предстой ли окончателна раздяла с него.Въпроса го задавам аз, часа е 09:59 София.

Това са мойте данни ако трябват
01.11.1985 час 11:30 София

Благодаря Ви :)

« Отговор #786 -: Януари 01, 2010, 11:42:23 am »
    Пералнята ми почна да гърми, успях да я изключа преди да е спряла да работи. Въпросът ми е - Ще се оправи ли?

« Отговор #787 -: Януари 01, 2010, 11:54:50 am »
Ако я разглеждаме по 11ти като техническо изобретение - Луната прави сходящ тригон с Уран, но на върха на 11-ти мисля, че виждам Козирог. Все пак - има надежда.  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #788 -: Януари 01, 2010, 12:19:23 pm »
 :-* Ха дано, ако до довечера някой майстор ми я погледне, резултат ще има и ще зная отговора. Естествено ще се похваля, другата алтернатива - ама хич хич не ми харесва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #789 -: Януари 01, 2010, 04:51:15 pm »
Мисля, че картата трябва да се разгледа, като се отчетат реалното време и място на задаване на въпроса.
АС в хорара е в знака Близнаци, управителят му е ретрограден. Предполага се, че ти си по-заинтересована връзката ви да се поднови, т.е. да се върнеш към статуквото, каквото е било преди раздялата. Ако приемем Юпитер за сигнификатор на мъжа, липсват аспекти между господарите на АС и ДС, както и между Луната и господаря на ДС. Също така може да се приеме, че Слънцето в 7 дом е сигнификатор на партньора ти. Но Венера също се намира там. Да не е замесен трети човек, жена? Това не означава задължително, че си е намерил друга, но може да е бил повлиян от някаква жена - приятелка, позната... Венера управлява интерсептиран в 5 дом знак, при това е във взаимна рецепция със Сатурн, разположен в 5 дом. Освен това Венера е и сигнификатор на въпроса и в картата е изгорена, което по принцип не благоприятства особено развитието на въпроса. Но пък дано се съберете, щом толкова го искаш. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #790 -: Януари 01, 2010, 05:05:19 pm »
Скарах ме се много и една от причините да скъсаме беше,защото аз се представих за друг човек пред него с друг скайп,но накрая разбра,че съм аз....

Може и това да е била "другата" в хорара, щом го изтъкваш като причина да се скарате.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #791 -: Януари 01, 2010, 05:14:15 pm »
Мъжете не обичат да вземат решения под натиск, особено ако им се каже ултимативно "или... или...", това ги кара инстинктивно да се отдръпнат.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #792 -: Януари 01, 2010, 05:20:05 pm »
Като в детската градина сте :), но като тръгне Меркурий директно може да се изясни ситуацията, надявам се.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #793 -: Януари 01, 2010, 05:28:49 pm »
Може пък и ти да си промениш намеренията, нищо не се знае... Ретрограден сигнификатор в хорарна карта по принцип не предполага много яснота... А тук виждам, че и Луната, като косигнификатор на кверента, е в съвпад с Кету.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #794 -: Януари 01, 2010, 05:33:56 pm »
Не сте ли и двамата в Испания? Или ти си в Испания, а той е в България?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #795 -: Януари 01, 2010, 05:36:50 pm »
Мда,всъщност бяхме решили да се разделим временно първоначално,но след като стана това с ''другата'' и се скарахме и аз избухнах и го накарах да избира иска ли все още да е с мен и ...скъсахме!Знам,че не трябва да тая скрити надежди,че ще се съберем,но...ми е трудно!  :)

Е, ма ти си постъпила много нечестно. След като си приела условието да се разделите временно, не е трябвало да му спретваш подобни номера, това за никого няма да е приятно. ...Ако той ти беше погодил подобен номер, сигурно щеше да му баъдеш бясна. Дължиш му едно огроооооомно извинение...Моли се да си останете приятели.....а после като се върнеш - Божа работа, може и да се задълбочяат отношенията ви.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #796 -: Януари 01, 2010, 05:39:24 pm »
Аз съм в Испания,а той е в България!

Връзка на разстояние, що ли ми звучи познато... Навремето имах такава. Не казвам, че е мисия невъзможна, но труднопостижима.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #797 -: Януари 01, 2010, 05:49:54 pm »
Небесна  Щяхме да се разделим временно,но чак февруари някъде...може от една страна да изглежда лоша постъпката ми и няма да се оправдавам,но не се чувствам виновна/дори да прозвучи зле/,след като той не ми казва цялата истина и как се чувства,аз не мога да знам как да се държа и как да поправя грешките и затова реших да опитам по друг начин!А и той не се чувства виновен,че е забравил рождения ми ден/а тогава все още бяхме заедно/,макар мен това да ме нарани много!

Извини ме, не съм искала да те карам да се чувстваш виновна....а мъжете забравят рождени дни даже и да са до теб...това не бива да те наранява...Повечето си слагат напомняне на телефона, за да няма неприятни последици...лично аз ги съветвам така (за доброто на връзката) ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #798 -: Януари 01, 2010, 06:02:36 pm »
а мъжете забравят рождени дни даже и да са до теб...

Да, редовен номер, потвърждавам. Има и много внимателни сред тях, но по-скоро са към изключенията...
Едно мое бивше гадже със стелиум в Скорпион още продължава да ми праща честитки за всички празници, а сме разделени от седем години и си има приятелка. Но повечето мъже забравят или обичат да се правят на забравили, щом номерът минава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #799 -: Януари 01, 2010, 06:33:12 pm »
Ами ще се надявам да си намеря някой внимателен,който да помни или поне да си записва,та да не забрави!  :)

Здравей Last_Kiss, за съжаление немога да ти дам астрологична прогностика, ще стане ли нещо и какво ще стане между теб и въпросния господин (много съм начинаеща), но искам да ти дам един "женски" съвет.
По принцип, Лили добре ти го е казвала, мъжете не обичат да бъдат притискани. Ако го правиш, неговата автоматична защита е да "бяга".
Когато се чувстваш недотам уважавана ти трябва да му го кажеш, защото той няма откъде да знае, че това те наранява и ще продължава да го прави, но не скандалът е решението, а един открит и спокоен разговор.
Любовтта от разтояние не е никак лесна, но ако тя издържи значи е наистина любов, ако ли не значи е било само едно увлечение. Ако обичаш истински, ти ще тушираш гордостта си и ще се опиташ да го разбереш, ще искаш да го разбереш, но за да стане всичко това трябва много търпение и много разговори. Покажи му, че държиш на връзката ви и че искаш тя да се развива. Извини му се, претъпи гордостта си, все пак идеални хора не съществуват, той ако те обича ще ти прости, защото както вече ти писах "любовтта изключва гордостта". Дайте си време, не бързай да се обвързваш с някой друг, защото после може да съжаляваш.