Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162476 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #800 -: Януари 01, 2010, 06:34:52 pm »
Дейзилайн, по твоя въпрос.
Аз бих разгледала пералнята като домашен уред по 6 дом и нещата не са много оптимистични. Слънцето е в разпадаща се опозиция с Луната. Сатурн е в 6 дом, вероятно пералнята е стара? Третият сигнификатор е Венера. Предстои й съвпад със Слънцето, но дали е достатъчен в случая да покаже положително развитие на нещата.
От друга страна Слънцето ще направи съвпад и с Меркурий, който обаче е ретрограден. Около 5-6 януари ще бъде точния аспект, но не мога да го разтълкувам по-точно какво би означавало ...

И в крайна сметка между теб - Марс и пералнята - Слънце няма аспект, който за мен да означава на сто процента, че ще я бъде.
Само бивквинтил май, който в хорарната, доколкото знам, не дава нужната информация. Същият този биквинтил ми прави впечатление, че Марс ще направи с Уран, но просто го отбелязвам, защото ми стана любопитно.  :)

Дано този тригон на Луната с Уран да показва все пак нещо в твой интерес. :) Но накрая да кажеш какво е станало с всичките му подробности.  ;)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #801 -: Януари 01, 2010, 06:50:42 pm »

Дано този тригон на Луната с Уран да показва все пак нещо в твой интерес. :) Но накрая да кажеш какво е станало с всичките му подробности.  ;)  
може на нова пералня , пак е в твой интерес,няма да переш на ръка, но няма да имаш топъл джоб,ще стане леко течение...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #802 -: Януари 02, 2010, 10:04:43 am »
   Аааа, момичета много благодаря. Сега да ви кажа какво е положението. Значи е гръмнал нагревателя на пералнята. И тя наистина е много стара - 15 годишна - куче марка. Ако успея да намеря такъв нагревател ще продължа да си я ползвам. Марка "Еудора" - с 3 кг пране - малко трудно ще намеря. В момента направихме така, че пак да я ползвам, но пере само със студена вода, а топлата трябва аз да наливам....Но все пак е утешително, че няма да пера на ръка. Още веднъж благодарности  :-*

« Отговор #803 -: Януари 02, 2010, 02:21:05 pm »
Моля ви някой да ми помогне
Здравейте, преди време писах тук. Сега бих искала да задам отново въпрос. С приятеля ми няма да сме заедно на Нова година (което много ме притеснява).Той има известни проблеми и не иска сериозно обвързване за момента за което мисля му влияе един човек. Та въпросът ми е предстой ли окончателна раздяла с него.Въпроса го задавам аз, часа е 09:59 София.

Това са мойте данни ако трябват
01.11.1985 час 11:30 София

Неговите 04.07.1980 час 3:30

Благодаря Ви :)

*

Nebesna

« Отговор #804 -: Януари 02, 2010, 02:30:16 pm »
Ами ще се надявам да си намеря някой внимателен,който да помни или поне да си записва,та да не забрави!  :)

Ти трябва да му кажеш да си запише, явно....не си причинявайте неприятни емоции като очаквате мъжете сами да се досещат...подсещайте ги! това е превантивна мярка срещу разочарование. Като има начин да си го спестим, защо да не го направим.

« Отговор #805 -: Януари 02, 2010, 02:38:36 pm »
Извинявай за глупавия въпрос но какво означава че секстрила се пада на мен. Под глупава лоша ли разбираш  :(

*

Nebesna

« Отговор #806 -: Януари 02, 2010, 02:39:22 pm »
Извинявай за глупавия въпрос но какво означава че секстрила се пада на мен. Под глупава лоша ли разбираш  :(

Сбърках мила, затова и изтрих отговора. ...Къде съм казала "глупава"? - отвратително беше разположението на звездите в новогодишната нощ, това казах.

« Отговор #807 -: Януари 02, 2010, 02:40:43 pm »
Мога ли да те помоля да погледнеш карта. Наистина е много важно за мен

*

Nebesna

« Отговор #808 -: Януари 02, 2010, 02:45:17 pm »
Мога ли да те помоля да погледнеш карта. Наистина е много важно за мен

Много е важно да уточниш в колко часа си задала първоначалния си въпрос на 31.12.2009

« Отговор #809 -: Януари 02, 2010, 02:48:58 pm »
часа е 09:59 сутринта, но сега обстоятелствата малко се промениха и мисля че е по добре да се гледа сегашния час.Но аз не разбирам много :)

*

Nebesna

« Отговор #810 -: Януари 02, 2010, 03:01:39 pm »
Да, виждам, че са се променили обстоятелствата. При първата карта - тази от 31.12.2009, София, 9,59 сутринта управителят на питащата е в първи дом, което е много странно, защото не отговаря на същността на въпроса - би трябвало да е поне в 5-ти, 8-ми, 11-ти или 7-ми дом.

Втората карта е по-представителна - 02.01.2010 г. , София, 15:15 часа
Господарят на питащата - Меркурий е в 8-ми дом, затова допускам, че връзката е сексуална. Допускам, че любовникът ти е по  8-ми дом и се управлява от Сатурн във Везни. меркурий прави квадратура със Сатурн, следователно отговорът е "НЕ", сега няма да се разделите окончателно.

« Отговор #811 -: Януари 02, 2010, 03:06:30 pm »
благодаря ти ако имаш време би ли могла да ми кажеш какво значи точно любовникът ти е по  8-ми дом и се управлява от Сатурн във Везни. меркурий прави квадратура със Сатурн. В смисъл разбрах крайния отговор, което беше и важното за мен, но ми е интересно самото значение на планетите.

От къде бих могла да прочета повече за правенето и тълкуването на хорарни въпроси

*

sunrain

• 6710
« Отговор #812 -: Януари 02, 2010, 05:51:20 pm »
На сайта има основните насоки за тълкуване на хорарна карта. Има инфо и в нета, ако ти се търси.  :)

« Отговор #813 -: Януари 02, 2010, 05:59:03 pm »
Ще потърся благодаря :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #814 -: Януари 04, 2010, 11:45:45 am »
За упражнение, който има желание да се включи.  :)
Въпросът е: "Момче ли ще е бебето на приятелката ми М.?"
3.01.10, 16.05 часа, Варна.

Принципно ще знам отговора до дни, но ми е любопитно дали се вижда в картата.  :) Тя ми е близка приятелка - по 11 дом ли я разглеждам и за бебето 5-ти от 11-ти, нали така?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #815 -: Януари 04, 2010, 11:51:14 am »
Ако правилно съм определила сигнификаторите - тя Марс, бебето Слънце /управител на 3 дом, неин 5-ти/ между тях няма аспект и отговора би трябвало да е не.
Предстоящите аспекти на Луната са с Юпитер и Нептун опозиция, както и куинконс с Уран. Би трябвало пак да не е момче.
Обаче като гледам всички тия мъжки знаци, в които основно са разположени планетите, които ни интересуват, оставам с впечатлението, че май ще е момче все пак.  :) И дори да няма значение в хорарната сякаш този разпадащ се аспект на Луната с Марс е показателен също за ситуацията. 
Вие какво мислите?       

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #816 -: Януари 04, 2010, 02:32:36 pm »
Sunrain, приятелката ти ще ражда ли до няколко дни или ще ходи на преглед?
Правилно разглеждаш домовете и в картата, която си построила 3-ти дом наистина представя детето на твоята приятелка. За определяне на пола бих разглеждала знакът на купсидата на 3-ти дом и планетите в него. В хорара Лъв упр. дома, а Марс е почти в съвпад с купсидата му - и двете са мъжки. Присъствието на Луната в 3-ти по-скоро насочва към това, за което се пита, още повече, че в случая Рак управлява Асц. (теб).
Залагам на мъжки пол.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #817 -: Януари 04, 2010, 02:56:27 pm »
Благодаря ти за отговора, Кали. Беше ми важно някой да потвърди, че правилно съм се ориентирала.
Тя ще ходи на преглед тези дни, даже може и да е била вече, но още не сме се чули.  :)
Значи пак ще е мъжко и аз така си помислих.  :)

А по знака на зачеване на Луната уж трябваше да е момиченце ... защо така не отговаря това явно? Направих справка още, когато разбрах във фертилния календар в астро.ком. Мисля, че във Везни беше тогава.  

Другото интересно в този хорар е, че върха на 11 дом попада в знака на нейното Слънце. Тя е Овен.  :)
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 03:06:11 pm от sunrain »

« Отговор #818 -: Януари 04, 2010, 03:08:44 pm »
Ония дни гледах рекламата на Big Brother Famili и много искам да учатваме въпросът ми е дали стане :)
часът е 15:55 град Плевен
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #819 -: Януари 04, 2010, 03:16:50 pm »
И аз така си помислих за Овена, наистина интересно нещо е хорарната астрология.
Да е живо и здраво детенцето  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.