Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163226 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #860 -: Януари 05, 2010, 09:43:57 pm »
Мястото е София 08:46:51  Когато се случи веднага писах тук :) Ами гадже, партньор... Само искам да уточня че връзката сме имали преди година сега сме или бяхме отново заедно.Мисля че трябва да се гледа 7 ми дом а не 5-ти

« Отговор #861 -: Януари 05, 2010, 09:46:49 pm »

.....и една Луна без курс.

Ако приемеш лично мение за моето впечатление от разговора ви - мисля, че той има нужда, както казват американците, от пространство  ::) Не го ръчкай поне до 15-16 януари, когато Меркурий тръгва директен  ;) Тогава можеш да му кажеш да вземе да говори мъжката, а не да мънка. Човек, ако има доблест, трябва да може поне едно довиждане да каже.8)

[/quote]

Ако луната е без курс... май замина всичко... ;((((

*

Kaya

• 2893
« Отговор #862 -: Януари 05, 2010, 09:53:32 pm »
при ретро мерк да задаваш въпроси за положителна корелация е трудно за отговор ;)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #863 -: Януари 05, 2010, 09:54:21 pm »
Защо? съжалявам ако въпроса е глупав но се зная много

*

Lillie

• 30532
« Отговор #864 -: Януари 05, 2010, 09:56:14 pm »
Ако луната е без курс... май замина всичко...

Има си тънкости, много зависи какъв е въпросът...

"Ще ме изостави ли/ще ми изневери ли?" - не.

"Ще се върне ли при мен?" - също не.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #865 -: Януари 05, 2010, 09:58:01 pm »
 той е "вестителят" на боговете, но периодът на етроградност  създава объркване в комуникационната система и може да не получиш точни отговори; класика в жанра е объкнаи майли, неработещ gsm, radio и тн; да се възобовят стари контакти;
 хубав период е за приключване- разводи и т.н. не казвам,ч е е лесно, но ако успееш да задържиш нещата до 15  напрежението ще се отпусне- ретоградностт на мер влияе ососбено на деви и близнаци и хора със силно изразен мерк в картата;

« Отговор #866 -: Януари 05, 2010, 10:01:12 pm »
Ако луната е без курс... май замина всичко...

Има си тънкости, много зависи какъв е въпросът...

"Ще ме изостави ли/ще ми изневери ли?" - не.

"Ще се върне ли при мен?" - също не.

Означава ли че това е бил края на връзката ни.Защото за момнета каза че няма как да имаме връзка и че го пристискам и отблускам така

« Отговор #867 -: Януари 05, 2010, 10:02:32 pm »
той е "вестителят" на боговете, но периодът на етроградност  създава объркване в комуникационната система и може да не получиш точни отговори; класика в жанра е объкнаи майли, неработещ gsm, radio и тн; да се възобовят стари контакти;
 хубав период е за приключване- разводи и т.н. не казвам,ч е е лесно, но ако успееш да задържиш нещата до 15  напрежението ще се отпусне- ретоградностт на мер влияе ососбено на деви и близнаци и хора със силно изразен мерк в картата;

Неговия аксцедент е близнаци ако има значение

*

Lillie

• 30532
« Отговор #868 -: Януари 05, 2010, 10:04:08 pm »
При Луна без курс в хорара отговорът е, че това, за което се пита, няма да се случи. Зависи за какво се пита.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #869 -: Януари 05, 2010, 10:04:34 pm »
магазин под наем по 8 дом ли се гледаше ::)

Никой ли не знае??
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 10:20:39 pm от missKapriz »

« Отговор #870 -: Януари 05, 2010, 10:23:44 pm »
При Луна без курс в хорара отговорът е, че това, за което се пита, няма да се случи. Зависи за какво се пита.

Много странно, защото моя въпрос е дали това е окончателния край и ако е дали ще ме потърси.Пък и изобщо ще иска ли да е с мен и ще ме потърси ли.

Много съм объркана сега, незделихме ли се окончателно или иска време, може би окончателно да е било поне засега.Мисля че и той незнае

*

missKapriz

« Отговор #871 -: Януари 05, 2010, 10:27:57 pm »
Ами нито е край,нито ще те потърси!Поне в близките 2-3 месеца ще е така.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #872 -: Януари 05, 2010, 10:35:15 pm »
Много странно, защото моя въпрос е дали това е окончателния край и ако е дали ще ме потърси.Пък и изобщо ще иска ли да е с мен и ще ме потърси ли.

Да, точно това си мислех, когато отговарях.. Това са два различни въпроса и затова отговорът е двусмислен.
Основно правило в хорарната астрология е да се зададе един конкретен, лаконичен и максимално изчерпателен въпрос, за да бъде получен по възможност най-ясен отговор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #873 -: Януари 05, 2010, 10:36:21 pm »
е той ако не ме потърси до 2-3 месеца значи е края, пък ако не е края, как ще ме потърси отново... Обърках се  :P
Аз го разбирам че засега нито ще сме заедно, нито разделени... Аз го разбирам,че на 15 има шанс за положителе разговор на 14.02 за оправяне на нещата. Засега да не предприемам нищо май е най добре

*

missKapriz

« Отговор #874 -: Януари 05, 2010, 10:41:11 pm »
Лили,по кой дом би разглеждала наемане на помещение за магазин?

« Отговор #875 -: Януари 05, 2010, 11:20:36 pm »
Аз го разбирам,че на 15 има шанс за положителе разговор

Не на 15-ти, а след 15-ти ще е добре да си поговорите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #876 -: Януари 05, 2010, 11:26:03 pm »
 кога почваше реалното движение напред.. мисля  няколко дена по- късно.. та това иска да ти каже Aurora

« Отговор #877 -: Януари 05, 2010, 11:41:25 pm »
благодаря ви :) на всички.Ще пиша ако има промяна

« Отговор #878 -: Януари 06, 2010, 12:12:39 am »
Цитат
Цитат
Ония дни гледах рекламата на Big Brother Famili и много искам да учатваме въпросът ми е дали стане Усмивчица
часът е 15:55 град Плевен
Асцендента е в първите градуси на знака-това решение ти хрумна в момента ли??Биг Брадър е семеен тази година-мъжа ти съгласен ли е?Струва ми се,че твърде рано е зададен въпроса.

Изведнъж ми хрумна ще е много забавно според мен, снощи цяла вечер врънкам мъжа ми да идем на кастинга, той първо уж каза че ще видим после като взех да досаждам ми каза, че неиска .. :-\ . Кастингът в София е на 5,6 и 7.02
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #879 -: Януари 06, 2010, 01:01:12 pm »
магазин под наем по 8 дом ли се гледаше ::)

Никой ли не знае??

Магазините, ако са хранителни, са по Венера. За под наем незнам.

Според мен разгледай го по друг начин въпроса, примерно като професионално начинание и евентуално ще бъде ли успешно, за да си сигурна в сигнификаторите, а те финансовите и бизнес домовете така или иначе трябва да им хвърлиш око, тъй че ...  :)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.