Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167557 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #980 -: Януари 13, 2010, 09:43:38 pm »
По въпроса на Марая:
Наистина е радикална картата - АС е Дева, Сатурн е в 1 дом и съуправлява 6ти - домашни любимци.
Иначе ако се гледат сходящите аспеки на Луната преди да напусне знака, предстои съвпад със Слънце, Венера и СЛВ на върха на 5 дом. Съвпадът с Венера и СЛВ би трябвало да означава положителен отговор, за съвпада на светилата не съм сигурна как бихме могли да го интерпретираме в случая... Ако приемем Юпитер в 6 дом за сигнификатор на домашния любимец и вземем предвид, че се намира в последния градус на знака, може да се предположи, че предстои промяна в състоянието на обекта, за който се пита, т.е. на котето. Така предполагам, но с хорари рядко се ангажирам, знаеш.

много благодаря Лили, :03: :03: ,божеее дано му мине -ще полудееме всички в къщи.
такава беля си хванах с тея котки тцц-тцц. знаеш колко ги обичаме :'( :'(. докато никой не искаше котки ,сега е нещо страшно у нас. за котките сме готови на всичко.
обръснат е леко на врата ,сега е стресиран ,скрил се е някъде.....
имали съъмнение ,че е възможно да е от палмите. те много обичат и гари и марая палмите.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #981 -: Януари 13, 2010, 09:48:46 pm »
Мен питаш ли ме как се справям с пет котки - мама, татко и трима тийнейджъри. Добре, че поне не са осем, както преди.  ;D
Възрастният мъжки редовно повръща от преяждане несмляна храна, или пък космени топки.
При твоя не знам какъв може да е проблемът, да не му се е задръстило стомахчето с нещо? Зависи и какво повръща - храна или само стомашна течност, приема ли храна или отказва да се храни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #982 -: Януари 13, 2010, 09:52:15 pm »
да не му се е задръстило стомахчето с нещо? Зависи и какво повръща - храна или само стомашна течност, приема ли храна или отказва да се храни.

чиста е снимката на стомаха. имало възможност да му правят и сонда , ако не му мине от антибиотика...... оффф :03: :03: :41:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hanna

« Отговор #983 -: Януари 13, 2010, 10:04:20 pm »
Марая, видях, че пишеш, че имаш палми. Знам, че мадагаскарска палма е отровна. Също и коледна звезда, филадендрон, аспарагус, дифенфахия, орхидея, кала, карамфил, теменужка, бръшлян и мирабилис. Да не би да си използвала някакъв спрей, с който да си пръскала растения?

Ще се моля за котенцето... Знам какво е да имаш болен домашен любимец...
Вярвам, че ще се оправи!!!
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 10:10:45 pm от Hanna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #984 -: Януари 13, 2010, 10:07:05 pm »
Марая, видях, че пишеш, че имаш палми. Знам, че мадагаскарска палма е отровна. Също и коледна звезда, филадендрон, аспарагус, дифенфахия, орхидея, кала, карамфил, теменужка, бръшлян и мирабилис. Да не би да си използвала някакъв спрей, с който да си пръскала растения?

благодаря хана за инфото. :'(
с нищо не съм ги пръскала , бърша ги с влажна кърпа.
утре всички цветя отиват в офиса.....,това е положението.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #985 -: Януари 14, 2010, 07:47:02 am »
:03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03:
ще ми оздравее ли котето?22:08 мин. софия
 :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03:

Да,Марая,ще се оправи котето.Недей рИва.  ;) Луната е отминала съвпадите с Меркурий и Плутон,както и квадрата със Сатурн.Първият аспект е със Слънцето и Венера. Уран-упр. на 6 дом-дом.любимци е във взаимна рецепция с Нептун.ДоФтора ще го оправи до 1 седмица. Смятам,че ще има подобрение още след 24-я час. С този Нептун в 6 дом сигурно нещо се е натровило. За друга причина сабахлем рано не мога да се сетя. 

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #986 -: Януари 14, 2010, 07:57:35 am »
леле Марая  :o :o :o и ти ли бе? вчера следобед бях пощръкляла да му няма нещо на кучето - не яде цял ден, вода не пи иначе си нанка където завари, ама тя си е такава заспала та не мога да разбера нищо. накрая хвърлях таро и все хубави карти се паднаха... после звънях на Кабала тя нали има 3 кучета и докато си говорех с нея, дъщеря ми да отиде и да се направи, че яде от паницата на кучето и взе че си изяде всичко  ;D  но направо докато не я видях да яде щях да се побъркам....

аааааааааааа сетих се - бе това може ли да е от обръщането на Сатурна, че на нея и се мотае на АС в момента  :o

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #987 -: Януари 14, 2010, 08:51:44 am »

Бебето ще е момченце.  :blink:

Естествено,че ще е момче с Марс в Лъв. ;)

намирисва ми на панделки и фантифлюшки....,май момиченце. ;D

Не те разбрах.  :blink: Момче ще е, вече са го видяли. Затова ви давам отговора след като разгледахме миналата седмица хорара. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #988 -: Януари 14, 2010, 08:53:36 am »
за съвпада на светилата не съм сигурна как бихме могли да го интерпретираме в случая...

Благоприятно е.

Марая, дано се оправи, както изглежда по хорара, и да ви върне радостта в дома!

Мисля, че котето е в добри ръце - лекаря, при който го водите, и ще се погрижи за него.
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 09:02:41 am от sunrain »

*

missKapriz

« Отговор #989 -: Януари 14, 2010, 09:29:23 am »
Хана,кога трябва да стане това,ако стане?

Мисля, че до края на януари.

Питам,понеже гледам че Уран,който е сигниф.на К. и Венера,която е сигн.на неговия 10 дом-кариерата,са в секстил.Като,че ли нещата вече са станали.Освен това венера е в съвпад със Слънцето,което си е добър знак отново.Луната ще направи съвпад с Венера и секстил с Уран след около 16-17 градуса в падащ дом и кардинален знак-според мен 16-17 дена от датата на въпроса ти ще бъде оповестено официално или ще влезе в  сила повишението

*

Hanna

« Отговор #990 -: Януари 14, 2010, 10:02:52 am »
missKapriz, благодаря за отговора. Ще дам дам инфо, как са минали нещата. Но за съжаление моята позната е негативно настроена, че ще успее  :(

*

missKapriz

« Отговор #991 -: Януари 14, 2010, 10:06:35 am »
Тя единствен кандидат ли е или се състезава с други-извини ме,но хабер си нямам от това-как става.И нали въпроса го задаваш ти,а К.я приемаме по 7 дом?

*

Hanna

« Отговор #992 -: Януари 14, 2010, 10:12:58 am »
Не е единствен кандидат, има още 2 вероятни. Да, въпроса го задавам аз.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #993 -: Януари 14, 2010, 10:56:53 am »

Бебето ще е момченце.  :blink:

Естествено,че ще е момче с Марс в Лъв. ;)

намирисва ми на панделки и фантифлюшки....,май момиченце. ;D

Не те разбрах.  :blink: Момче ще е, вече са го видяли. Затова ви давам отговора след като разгледахме миналата седмица хорара. 

И аз го разгледах със закъснение. Ясно показва хорара,че ще е момче. Ти си я назовала по име и на практика се анализира 11 дом-5 от 7. Върхът на 11 дом е в Овен,а управителят Марс също е в мъжки знак Лъв. Дори и да не е назована по име,пак сигнификатор е Марс. Луната също винаги съуправлява въпроса,а тя също е в Лъв.  ;) Пък после нека се хилят кякои,че определяме пола на бебета с хорари. Че и това го имаше миналата година.  :mellow:

*

missKapriz

« Отговор #994 -: Януари 14, 2010, 11:06:16 am »
Хана,във връзка с това,че позната ти е в един вид състезание,разгледах и нейния 5 дом,чийто Управител е Меркурий/който е и сигнификатор на учителите мисля-не съм сигурна/ и отново аспектите са добри-съвпад с Луна,предстоящ  секстил с Уран.Освен това предстои и секстил с Нептун ,който е У2 на К.-т.е.ще има и добър финансов резултат :).Единствения труден аспект е квадрата на Луната със Сатурн в нейния 9 дом-да не би да се притеснява,че не е достатъчно квалифицирана??Но това е първия аспект на Луната,всички следващи са добри.

« Отговор #995 -: Януари 14, 2010, 11:07:23 am »
Здравейте!
Искам да се обърна с молба към съфорумците, които имат време и желание да ми отговорят не един въпрос. Вчера се скарах с една моя колежка за нещо много дребно и незначително (явно за нея не е така, защото вдигна голям скандал). Въпросът ми е "Ще се сдобрим ли с моята колежка в рамките на следващите 3 месеца?" Въпросът е зададен във Варна във 11:50 миунти. Благодаря предваително на включилите се, обещавам, че ще се включа  по-нататък и ще разкажа как се е развила ситуацията!
Поздрави!
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

missKapriz

« Отговор #996 -: Януари 14, 2010, 11:09:23 am »
Качи карта,Изодора,и да се пробваме

« Отговор #997 -: Януари 14, 2010, 11:12:34 am »
Miss Kapriz,  благодаря ти! Ще се опитам!
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #998 -: Януари 14, 2010, 11:13:29 am »
Незнам кой се е хилил, верно ли.  ;D Не вярват хората, какво да правиш, мислят, че сме луди с тия планети.  ;)

Аз определих сигнификаторите по-различно - 11 дом- тя, защото тя ми е близка приятелка и писах по-назад, че върха съвпада с нейния знак на Слънцето, а после гледах 5 от нейния 11-ти, но няма значение, де, отговора пак е такъв.  :blink:

Оставам с впечатлението, че когато е за пол, няма нужда да гледам аспектите, а знаците, където са разположени планетите, които ни интересуват. Щото, ако гледаш аспектите на въпрос "момче ли е" и те са отрицателни, ще помислиш, че не е. Обаче не е така се оказа.

Също така си правя изводите напоследък, че няма значение някои въпроси как са зададени, ако се очаква точен положителен или отрицателен отговор, но аспектите като са отрицателни, е "не" и обратното.  

*

missKapriz

« Отговор #999 -: Януари 14, 2010, 11:21:19 am »
Цитат
Също така си правя изводите напоследък, че няма значение някои въпроси как са зададени, ако се очаква точен положителен или отрицателен отговор, но аспектите като са отрицателни, е "не" и обратното. 

Това е големия въпрос-не спирам да се чудя.Според Цветемира Борисова е точно както си го написала-всички отриц.аспекти показват,че нещата не са в полза на питащия и обратно.Т.е без значение дали пита "добре ли е за мен да..." или "Зле ли е за мен да..." отрицателните аспекти говорят ,че нещата не са добре за него и обратно.Аз за себе си все още не съм намерила точен отговор.