Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162410 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1020 -: Януари 14, 2010, 02:11:56 pm »
Да, аз казвам Рак-а, но никога нямам предвид само Слънцето. Просто говоря за знака и обобщавам. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1021 -: Януари 14, 2010, 02:12:51 pm »
Помнят много и лошото помнят, което е най-лошото.  ;D Вчера си преподадох поредния урок на тази тема.

Никога не прави на другите това, което не искаш да бъде направено на теб!

Ей това,ако помни и изпълнява всеки,всичко винаги ще е ОК.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1022 -: Януари 14, 2010, 02:17:03 pm »
Аз си го спазвам, незнам къде видя връзка с това в моя пост, но хубаво.  :blink:  Ама каквото и да е - аз искам да ошлайфам черупката на моята Рачешка Венера, защото виждам колко по-благородно е да умееш да прощаваш и да се замислиш дали и ти като сгрешиш няма да искаш да те разберат и от сърце да приемат нещата, както са, а не да таят лоши мисли и то по не особено основателни поводи. Обаче аз имам такъв невероятен човек, от който да взимам пример и е голям стимул.
Разбира се аз си имам граници, има неща, които не можеш да простиш с лека ръка, а и не бива.     

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1023 -: Януари 14, 2010, 02:17:36 pm »
Лили,Луната е паметлива,щото се свързва с миналото.

Да де, затова все се шегувам, че съм натоварена с много RAM.  :72:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1024 -: Януари 14, 2010, 02:28:05 pm »
Аз си го спазвам, незнам къде видя връзка с това в моя пост, но хубаво.  :blink:  Ама каквото и да е - аз искам да ошлайфам черупката на моята Рачешка Венера, защото виждам колко по-благородно е да умееш да прощаваш и да се замислиш дали и ти като сгрешиш няма да искаш да те разберат и от сърце да приемат нещата, както са, а не да таят лоши мисли и то по не особено основателни поводи. Обаче аз имам такъв невероятен човек, от който да взимам пример и е голям стимул.
Разбира се аз си имам граници, има неща, които не можеш да простиш с лека ръка, а и не бива.     

Не,не,няма връзка с твоя пост. Просто беше последен. Колкото до благородството,няма лошо човек да прощава. Ама....простиш веднъж,простиш втори път.... и накрая те правят на глупак и играчка. Така че,лошо няма да прощава човек и да бъде благороден.Но на лицемери и неблагодарници прощавам само веднъж. Втория път -  на гилотината.   :33:  Шат на патката главата! Обаче ние сериозно оспамихме темата и мъ е срам.  :57:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1025 -: Януари 14, 2010, 02:28:57 pm »
Да, нормално е - нали имаме оправдание ретро Меркурий.  ;) 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1026 -: Януари 14, 2010, 02:41:18 pm »
То там друг е проблемът, Скарлет, алчността погубва и най-добрите приятелства. Не беше много за тук коментарът, простете ми, това е последният ми оф топик в темата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1027 -: Януари 14, 2010, 02:43:35 pm »
Лили,Луната е паметлива,щото се свързва с миналото.

Да де, затова все се шегувам, че съм натоварена с много RAM.  :72:

Да дам своя принос към оспамването на темата  ;D И аз съм обидчива и мнителна и помня лошото - още повече когато е напълно незаслужено и нещата не се балансират.  :'( Пък иначе съм на принципа, който и Скарлет написа.  За натоварения RAM или хард  :P един приятел ми препоръча прошката, че иначе много се забавяла работата на процесора и се отразявала на неговата производителност ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1028 -: Януари 14, 2010, 02:52:31 pm »

един приятел ми препоръча прошката, че иначе много се забавяла работата на процесора и се отразявала на неговата производителност ;D

Евала съм й макята на работата. Нъл това казвам - прощаваш,прощаваш и почват да се евават с теб. Да те мислят за глупак. Процесора не може да произвежда като мен.  :P Като се забавят нещата,всеки има време да си направи изводите и да прозре грешките си. Ако ги види,добре.Но ако не ги види и продължи с напаТките, забравя за прошките.  Ойде коня .... с оспамването. Гледах да не пиша псувните съвсем по мой каруцарски стил,а по-меко....стил ала Краси Радков.  :49: Да го ева.  :-[

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1029 -: Януари 14, 2010, 04:32:19 pm »
здравейте ,ето едно хорарче http://prikachi.com/files/1285850r.gif Въпросчето е - ще направим ли бебето този месец?

Нямам време да пиша подробности,но за мен отговорът е "не". А и има интерсептиран знак в 5 дом,който дава забавяне на забременяването.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1030 -: Януари 14, 2010, 04:59:26 pm »
На Луната й предстои съвпад с Венера, управител на 5 дом. И също съвпад със Слънцето. А Венера - тригон със Сатурн. Може и да е възможно.

Интересно е това струпване в 7 дом. И другото което е, този съвпад с възела, мисля, че трудно се прогнозира как ще повлияе, незнам някой, ако може да каже...
Лули, защо сега избра да питаш толкова сериозен въпрос - по-рано споменахме, че на новолуние, пълнолуние, вероятността от грешки съществува, а някои дори не тълкуват такива карти, защото ги считат за нерадикални.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1031 -: Януари 14, 2010, 05:03:30 pm »
По време на затъмнения и лунации не е това,което е. Затова и го казахме,че на верен отговор не може да се разчита.Не разбрахте ли,че утре има затъмнение? Спрете за два,три дни с хорарите.  :72:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1032 -: Януари 14, 2010, 05:07:00 pm »
Да, именно, а тя е задала много важен въпрос .... 

*

Nebesna

« Отговор #1033 -: Януари 14, 2010, 05:24:37 pm »
здравейте ,ето едно хорарче http://prikachi.com/files/1285850r.gif Въпросчето е - ще направим ли бебето този месец?

За такива въпроси се построява фазов лунар, но трябват точните рождени данни.
Фазовият лунар не се влияе от затъмнение и прочие.....

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1034 -: Януари 14, 2010, 05:49:38 pm »
И другото което е, този съвпад с възела, мисля, че трудно се прогнозира как ще повлияе, незнам някой, ако може да каже...

От книгата на Г.Мерджанова :

Изгорени кармични възли се разглеждат по друг начини се отразяват на друго ниво на бититето.В хорарната астрология това е особен знак и изисква внимание,изчакване и предпазни мерки.

СЛВ- могат да се затворят "хоризонтите" на всички очаквания .Съществува опасност за непродуктивно изразходване на жизнените сили и умора .На човек му се иска да помага ,да разходва енергия и не я пести,което може да доведе до болести и лоши резултати в сферата на дома ,където се намира.

ЮЛВ- Безсилие,неувереност могат да разрушат плановете.Човек се мъчи да прехвърли на чужд гръб отговорността за решение.Налага се понякога изплащане на дългове за да постигне целите си макар и бавно,да се подчини на чуждата воля,на чуждата линия на поведение и това подчинение го депресира.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1035 -: Януари 14, 2010, 06:14:13 pm »
Лунните възли не могат да бъдат изгорени.
Не спирам да се чудя кой го е измислил това.  :lol: Двойка по астрология и астрономия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1036 -: Януари 14, 2010, 06:17:06 pm »
Не спирам да се чудя кой го е измислил това.  :lol: Двойка по астрология и астрономия.

От книгата на Г.Мерджанова

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1037 -: Януари 14, 2010, 06:19:32 pm »
Да, знам от коя книга.
Един астролог, ако е наясно с астрономическата дефиниция за възлите, няма да ги "гори".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1038 -: Януари 14, 2010, 06:20:02 pm »

:o Какъв съвпадък само ... преди малко рових из архивите на форума и попаднах на тема, в която ти беше написала че си изваждаш астро бисери и единия от които е точно за изгорелите възли и хоп някой пуска подобен цитат.  :86:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1039 -: Януари 14, 2010, 06:22:31 pm »
По ретро Мерк съвпадъци да искаш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.