Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169075 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1140 -: Януари 21, 2010, 08:52:01 pm »
КЪДЕ МИ Е ПРОТМОНЕТО?

Възможно ли е да е в дъщеря ти? У4-ти от 2-ри - Юпитер е в 7-ми - мисля, че някой ще ти го донесе.

Защо гледаш управителят на 4-ти от 2-ри?
Последно го видях на работното си място, странно че управителят на 2-ри е в 5-ти.

Как ще завършат нещата за предмета. СЕга с промяната Юпитер е в 6-ти, но на върха на 7-ми доколкото виждам.  :rolleyes:

Юпитер е в 7-ми, но 4-ти от 2-ри не е ли 5-ти с управител Сатурн.

Аз мисля, че за края на нещата в случая може да вземем просто 4-ти дом.  
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 08:59:41 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1141 -: Януари 21, 2010, 08:53:47 pm »
Пералнята е на Дейзи май :)Моя е флашката-беше де :(

Да, бяха се събрали няколко техники.  :blink: Флашката е към компютърната. А то какво стана с тоз хорар, нещо не го помня, ще се върна да прочета. 

« Отговор #1142 -: Януари 21, 2010, 09:05:00 pm »
КЪДЕ МИ Е ПРОТМОНЕТО?

Възможно ли е да е в дъщеря ти? У4-ти от 2-ри - Юпитер е в 7-ми - мисля, че някой ще ти го донесе.

Защо гледаш управителят на 4-ти от 2-ри?
Последно го видях на работното си място, странно че управителят на 2-ри е в 5-ти.

Как ще завършат нещата за предмета. СЕга с промяната Юпитер е в 6-ти, но на върха на 7-ми доколкото виждам.  :rolleyes:

Юпитер е в 7-ми, но 4-ти от 2-ри не е ли 5-ти с управител Сатурн.
Аз мисля, че за края на нещата в случая може да вземем просто 4-ти дом.  

Да. Коментара ми беше по първата карта, която беше качена и там Стрелец беше на върха на 5-ти  ;).
Сега, ако отново позная отговора при грешна постановка ще умра от смях.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1143 -: Януари 21, 2010, 09:08:51 pm »
Извинявай, не съм разбрала, преди малко влязох.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1144 -: Януари 21, 2010, 09:31:03 pm »
По въпроса на Вещичка трябва да се разгледа не само сигнификатора на бойлера, но и на бившия, парите му и въобще неговите действия, които предстоят. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1145 -: Януари 21, 2010, 09:50:01 pm »
Цитат
сигнификатора на бойлера, на бившия и на парите му

Леле, как звучи само!  :P Ето защо сегашните мъже не искат да се женят!  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1146 -: Януари 21, 2010, 10:00:00 pm »
Небесна,не знам дали дъщеря ти може да го е взела и оставила някъде,но по-скоро ти си го оставила някъде - я в нейната стая,я в някое кафе или друго място,където си се забавлявала. Сатурн във 2 дом е ретро, управлява 5 дом и е диспозитор на Меркурий - управител на 2 дом-изгубената и търсена вещ. Венера е диспозитор на Сатурн и след 1 градус прави тригон с него. Сега виждам,че Меркурий управлява и интерс. Близнаци в 10 дом, а Венера управлява 10 дом и МЦ. Да не сте ходили с колеги някъде да се забавлявате в заведение? На Луната й предстои все пак тригон с Марс, а на Венера със Сатурн. Но на  Меркурий предстои само един аспект - след 16 градуса с Уран-упр. на 6 дом. Може някой колега или колежка да го намери и да ти го даде. Уран и Нептун са във взаимна рецепция. Хубаво ли е портмонето,черно кожено,стилно???

*

Nebesna

« Отговор #1147 -: Януари 21, 2010, 10:09:21 pm »
Небесна,не знам дали дъщеря ти може да го е взела и оставила някъде,но по-скоро ти си го оставила някъде - я в нейната стая,я в някое кафе или друго място,където си се забавлявала. Сатурн във 2 дом е ретро, управлява 5 дом и е диспозитор на Меркурий - управител на 2 дом-изгубената и търсена вещ. Венера е диспозитор на Сатурн и след 1 градус прави тригон с него. Сега виждам,че Меркурий управлява и интерс. Близнаци в 10 дом, а Венера управлява 10 дом и МЦ. Да не сте ходили с колеги някъде да се забавлявате в заведение? На Луната й предстои все пак тригон с Марс, а на Венера със Сатурн. Но на  Меркурий предстои само един аспект - след 16 градуса с Уран-упр. на 6 дом. Може някой колега или колежка да го намери и да ти го даде. Уран и Нептун са във взаимна рецепция. Хубаво ли е портмонето,черно кожено,стилно???

Цитат
Да не сте ходили с колеги някъде да се забавлявате в заведение?
Празнувахме бабин ден на работното място. После седнах да работя и по едно време ми се прияде нещо сладко.

Цитат
я в някое кафе или друго място,където си се забавлявала.
Отидох до кафенето, купих си шоколад и се върнах. Оставих протмонето на бюрото си, близо до монитора на компа. Протмонето е естествена кожа, кафяво - оранжева.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1148 -: Януари 21, 2010, 10:19:18 pm »
отворих бойлера - положението е трагично  :-X  прегорели кабели + пробит водосъдържател  :-X :-X :-X

таааааааа   Бившият съпруг ще ми купи ли нов бойлер?

Вещичке,управителят на 7 дом Нептун прави тригон с Локус Фортуна. Това е положителен признак. Бивш или настоящ,той е баща на децата ти и аз го разглеждам по 7 дом.Ненапразно в 7 дом е Уран.  ;D Понеже си направила картата по Плацидус / както и Небесна/ , а аз гледам хорарите само по Кох / но това си е мой проблем/, не виждам какъв е знака на куспидата на 2 дом. Венера все пак е диспозитор на Сатурн във Везни и предстои секстил на Луната в 8 дом с нея след 8 градуса.  ;D На Луната й предстои и тригон с Марс,така че мисля че ще се обзаведеш с нов бойлер.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1149 -: Януари 21, 2010, 10:23:04 pm »
Уран и Нептун са във взаимна рецепция. Хубаво ли е портмонето,черно кожено,стилно???

Цитат
Отидох до кафенето, купих си шоколад и се върнах. Оставих протмонето на бюрото си, близо до монитора на компа. Протмонето е естествена кожа, кафяво - оранжева.

А има ли вероятност да го е откраднала голежка? Затова попитах като казах за взаимната рецепция на Уран и Нептун.

*

nerealna

« Отговор #1150 -: Януари 21, 2010, 10:24:20 pm »
А протмонето подарък ли е и не  ново?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1151 -: Януари 22, 2010, 07:19:29 am »
Скарлетка благодаря ти много  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1152 -: Януари 22, 2010, 07:23:06 am »
Цитат

Лили колкото и странно да ти звучи аз имам някои уговорки /устни/ при развода си. за моя радост, бившият ми съпруг ги спазва. така, че няма защо да се чудиш. има един лаф "кат са жени дан си спала", та може да го перифразираш в "кат са развежда де бля"... аз може и да не съм се развела подобаващо, но уговорките за дребните неща си останаха, а и съра прави доста неща, които дори и не съм се сетила да поискам, за което съм му благодарна.... така че няма защо да се чудиш на моя въпрос  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1153 -: Януари 22, 2010, 09:36:29 am »
Каквото и да се случва между вас,вие имате деца и трябва да се грижите заедно за техните нужди. Точно затова казах,че го разглеждам по 7 дом.  :rolleyes: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1154 -: Януари 22, 2010, 01:24:30 pm »
Не бе Вещичке, аз не се чудя на хорарния ти въпрос, нито вече на каквото и да било във форума и извън него, просто Сънрейн така го формулира, че погледнато отстрани звучи наистина забавно.  ;D
Бойлери, мойлери, бивши, настоящи... това е твоят живот и имате две деца, за направата на които той също има принос.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1155 -: Януари 22, 2010, 01:33:07 pm »
Цитат

;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1156 -: Януари 22, 2010, 01:42:18 pm »
това е твоят живот и имате две деца, за направата на които той също има принос.  :blink:

ми тъй ами, тез деца дан съм му ги занесла зестра я от майка си и баща си  :rolleyes:  негови са си и ша си ги гледа - де ши иде на майната си  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1157 -: Януари 22, 2010, 02:12:42 pm »
Протмонето си е било на бюрото ми да компютъра, както съм го оставила. Та вторият управител на изгубената вещ - Венера показа къде се намира. Венера беше в 6-ти дом и във Водолей в хорарната карта. Вече почвам да си мисля, че когато имаме интерсептация и една и съща планета управлява 1 и 2 дом, трябва да погледнем следващия знак на върха на 2-ри дом.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1158 -: Януари 22, 2010, 02:19:50 pm »
Аз мисля,че в случая по-важното е,че Венера е диспозитор на Сатурн. Ако беше направила картата по Кох, Венера нямаше да е в 5 дом, а в 6.  :blink: И тогава щеше да си показва, че е на работното място до компютъра / Венера във Водолей /.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1159 -: Януари 22, 2010, 02:20:01 pm »
То винаги и без това е добре да се обърне внимание на втория управител, но защо в случая беше от първостепенна важност..?