Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163087 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1220 -: Януари 23, 2010, 12:01:04 pm »
Аз не съм се отказала ,пак ще звъня,искам си цялата книга .Ама те и да обещаят ,дали ще я пратят е отделен въпрос.

Вчера пък разбрах ,че една друга  моя пратка от чужбина е изчезнала в Румъния ,обрали са куриерската фирма и в др.седмица трябва да се разбере ще има ли обезщетение.Ако нещо се закучи мога да се допитам до вас  :blink:

« Последна редакция: Януари 23, 2010, 01:04:32 pm от *Lina* »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1221 -: Януари 23, 2010, 12:57:14 pm »
С Пингвините не съм имала проблем, дори веднъж поръчах книга, която имам, но после ми я подмениха по телефона като се обадих. Опитай пак, Лина.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #1222 -: Януари 23, 2010, 01:00:04 pm »
Незнам дали забелязахте, но вчера картата на Небесна също е в самото начало Асц, т.е. не би трябвало да е радикална, както е прието да се казва.
Обичам да експериментирам, затова от самото начало не приех това за категорично правило.  :blink:    

Изводът, който аз си направих в този случай и когато има интерсептация е, че трябва да гледам 2-рия знак на върха на 2-ри дом. При асц. в първите градуси на знака е много вероятно във 2-ри дом да се получи интерсептация. А щом е рано да се каже при асцендент в началните градуси, защо да не погледнем следващия знак и неговия управител. Аз ще проверя дали това работи и в други ситуации. Най-лесно е да кажеш, че една карта е нерадикална. Да, вярно е че в този случай вероятността астрологът да сгреши е по-висока...но аз обичам предизвикателствата. Обаче, позволявам си да експериментирам само, ако не е заложено здравето или живота на някого.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1223 -: Януари 23, 2010, 01:02:55 pm »
Ако беше направила картата по Кох, Венера нямаше да е в 5 дом, а в 6.  :blink:

Венера и сега е точно на върха на 6-ти дом.

Ето какво имах предвид аз, само по тази ти част, че според теб Венера не е в 5-ти.

Останалото отлично те разбрах, както и че ползваш Кох, а аз не.
Нямаше нужда чак карта да качваш, не ставаше дума за това, но както и да е.    

*

Nebesna

« Отговор #1224 -: Януари 23, 2010, 01:09:12 pm »
Ето какво имах предвид снощи и държа да се види от всички. В картата по Плацидус,пусната от Небесна за хорара, управител на 2 дом е Меркурий и е в 5 дом. В картата по Кох куспидата на 2 дом е във Везни и тогава сигнификатора на търсената собственост е Венера,която е на куспидата на 6 дом във Водолей - в работата до компютъра.

Добре де,мила, ама за какво да направя, като моя Зет7 Гео си дава и по Кох куспидата на 2-ри на 29 гр.в Дева?
Опитах се да ти го обясня, но ти даде пироритет на семейството и ме нахока, че споря...Айде сега и ние имаме любими хора на които обръщаме внимание.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1225 -: Януари 23, 2010, 01:10:02 pm »
Снощи казаха сайт ,мисля,че по Бтв ,където потребители могат да се обръщат ако са им нарушени правата.Мотото беше ,че като граждани на Ес имаме права ,но не мога да си спомня името на сайта ....

*

Nebesna

« Отговор #1226 -: Януари 23, 2010, 01:12:01 pm »
Снощи казаха сайт ,мисля,че по Бтв ,където потребители могат да се обръщат ако са им нарушени правата.Мотото беше ,че като граждани на Ес имаме права ,но не мога да си спомня името на сайта ....

Ма т`ва какво общо има с темата.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1227 -: Януари 23, 2010, 01:15:26 pm »
Заради хорара на предната страница.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1228 -: Януари 23, 2010, 01:35:56 pm »
Заради хорара на предната страница.  :blink:

Уф, че съм наивна. :-[

*

Nebesna

« Отговор #1229 -: Януари 23, 2010, 01:42:12 pm »
преди години отиваме в горни лозен/до софия/.пр-пра дядо му е първия кмет на горни лозен.
влизаме в кметството и наместника ни прати при някакъв дядооо ,да ни даде инфо.
като отидохме при дядото той рече:
-деде ,така кажи ,та ти от ПРЪДЛЬОВИТЕ! ;D ;D ;D ;D
тааа,тогава разбрах защо носи като поп кандилница отзад.....

Ууууууууу! Ъъъъъъ! Не мога да живея аз така, без романтикаааааааа!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1230 -: Януари 23, 2010, 01:57:33 pm »
Защо пък наивна ? "Романтиката" повече ли е на място или въпроси от сорта Х ще ме цеуне ли на върба сряда ?

*

Nebesna

« Отговор #1231 -: Януари 23, 2010, 02:00:37 pm »
Защо пък наивна ? "Романтиката" повече ли е на място или въпроси от сорта Х ще ме цеуне ли на върба сряда ?

;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1232 -: Януари 23, 2010, 02:13:11 pm »
романтиката беше няколко месеца....,после премиахме във фаза обгазяване.. :(
първо започа с флаутилецови бомби ,някой пълни с газ гризу ;D ;D ;D,докато най накрая се и у.......ра. ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1233 -: Януари 23, 2010, 02:54:10 pm »
ще подпиша ли договор с Аби и кога?
софия 15часа и 37 мин.
23.01.2010г.
 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1234 -: Януари 23, 2010, 03:16:10 pm »
Ето какво имах предвид снощи и държа да се види от всички. В картата по Плацидус,пусната от Небесна за хорара, управител на 2 дом е Меркурий и е в 5 дом. В картата по Кох куспидата на 2 дом е във Везни и тогава сигнификатора на търсената собственост е Венера,която е на куспидата на 6 дом във Водолей - в работата до компютъра.

Добре де,мила, ама за какво да направя, като моя Зет7 Гео си дава и по Кох куспидата на 2-ри на 29 гр.в Дева?
Опитах се да ти го обясня, но ти даде пироритет на семейството и ме нахока, че споря...Айде сега и ние имаме любими хора на които обръщаме внимание.

Не искам да влизам повече в обяснения,защото пак ще стана "грозна". Никога не говоря празни приказки,преди да съм проверила предварително. А аз не съм те спряла по никакъв начин да ми обясниш нещо,ако си искала да го направиш. Майната му,няма значение. Каквото и да кажа,все аз ще съм кривата,така че е все едно.

А Марая,сигурна ли си,че този договор е изгоден за теб? 2 - парите ти и 3 дом - договорите се управляват от Слънцето, а то е в заточение във Водолей.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1235 -: Януари 23, 2010, 03:25:15 pm »
Стига се хваща за думите ми, Скарлет.  :blink: Грозно е да се реагира така остро, когато някой се опитва да изрази мнение, а ти представи разговора като дърлене и да не говорим още колко странни думи хвърли, че Марс, че Уран, че нищо общо .... Неприятни са подобни констатации и нека от всяка муха да не правим слон, щото всеки може да реди такива, а знаем, че това обикновено до нищо градивно не води.
Не съм искала да те засегна, ти сама достатъчно се впрягаш, така че се успокой и да не позволяваме атмосферата да става тегава.  :leos: 

*

Марая

• 28287
« Отговор #1236 -: Януари 23, 2010, 03:25:51 pm »
скарлет ,все си мисля ,че  е добър и за двете страни :unsure: :-\.
договарянето започна почти в последните градуси на козирога....
финализирането ме интересува дали се вижда в картата?

аз разсъждавам така:
питащита/аз/ имам упр. луна
въпроса се отнася до 3-ти дом/договори/ на к3 имаме лъв-диспозитор е слъцето.
страна по договора е 7-ми ,упр. сатурн.
луната е в 10-ти и има точен аспект с плутон , предстой да направи тригон с мекурий след 3гр. меркурий упр. договорите и преговорите мунданно. намира се почти на дсц.

;)правилно ли разсъждавам? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #1237 -: Януари 23, 2010, 03:31:53 pm »
да продължа с разсъждеията :blink: :-[ /малеее,мн.съм боса в хорара :-[ :-[ :-[/
аспекта м/у луната и упр. на дсц е разходящ и е тригон.
може ли да се каже ,че договора ще бъде сключен до 4 дни ,защото луната ще аправи сходящ тригон с мерка след около 4/5гр.?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1238 -: Януари 23, 2010, 03:40:08 pm »
скарлет ,все си мисля ,че  е добър и за двете страни :unsure: :-\.
договарянето започна почти в последните градуси на козирога....
финализирането ме интересува дали се вижда в картата?

аз разсъждавам така:
питащита/аз/ имам упр. луна
въпроса се отнася до 3-ти дом/договори/ на к3 имаме лъв-диспозитор е слъцето.
страна по договора е 7-ми ,упр. сатурн.
луната е в 10-ти и има точен аспект с плутон , предстой да направи тригон с мекурий след 3гр. меркурий упр. договорите и преговорите мунданно. намира се почти на дсц.

;)правилно ли разсъждавам? :-\

Отличничка!  ;D Всичко,което си описала,съм го видяла. Договорът не е невъзможен,а ще бъде факт. Само питам дали добре си преценила нещата,защото Слънцето представя твоите 2 и 3 домове. Вярно,че Меркурий управлява договорите,но в тази карта се гледа и 3 дом за договарянето,а Слънцето е в заточение и предстои квадрат към Венера,която се свързва с пари по принцип,нали? Във 2 дом имаш ретро Марс,на който му предстои опозиция със Слънцето. За мен това е по-скоро загуба на пари за теб. Марс управлява 5 и интерсептирания Овен в 10 дом, а това може да доведе до забавяния и загуби при сделки / 5 дом/ и бизнес /10 дом/. Уран управлява неговите 2 и 3 домове и е във взаимна рецепция с Нептун, а Юпитер е в неговия 3 дом/договорите/. Затова смятам,че няма изгода за теб този договор.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1239 -: Януари 23, 2010, 03:45:21 pm »
Марая, по коя система е картата, която гледаш, за да не стават недоразумения?

По картата, която аз направих /по Плацидус/, Луната е в 11 дом. Предстои й тригон с Меркурий, който принципно се свързва с договорите и е съуправител на твоя 3 дом. Добър знак.
Преди това обаче ще направи квадрат с Венера в 8 дом, а по-късно и с Марс във 2-ри - по линията на парите, което не е много хубав фактор. Възможно е тук да възникнат противоречията и те да са от твоя страна.

Луната и Слънцето/управител на 3 дом/ са имали квадрат по между си, което може би означава някаква отминала възможност за сключването на договора.  

Трудно ми е да си направя конкретен извод от всичко това, но дори да приключат нещата с "да", това ще бъде след известно забавяне - Сатурн ретро в 4 дом. А дори допускам и някакъв компромис, да се наложи да се примириш с дадено положение.