Луната няма сходящи аспекти с планетите от септенера, предстоят аспекти само с Уран и Нептун. Сходящият аспект на Луната с Уран е квадратура. След това предстои тригон с Нептун. Нептун принципно няма отношение към въпроса, но в случая се намира в 7 дом, затова бихме могли да го вземем под внимание.
И според мен партньорът може да се отдръпне, първоначално да се откаже от формализиране на отношенията или временно да отложи това събитие. Тригонът с Нептун по принцип би трябвало да покаже положителен изход от ситуацията, но мисля, че е възможно някакво забавяне. Една от евентуалните причини е чувството за несигурност, което може би изпитва партньорът.
Слънцето и Сатурн са в инконюнкция, т.е. не се виждат, Сатурн е ретрограден, което е още един аргумент, подкрепящ предположението ми за несигурност от страна на партньора. Докато партньорката по-скоро е склонна да има свръхоптимистични очаквания, доколкото за това загатва сходящият съвпад на Слънцето с Юпитер в Риби.
Последният аспект на Луната преди задаване на въпроса е тригон с Меркурий в 7 дом. Това може да загатва за някаква уговорка между партньорите, дадено обещание или за това, че въпросът вече е бил обсъждан помежду им.
Ако разглеждаме само планетите от септенера, Луната е без курс.
ПП. Не е уточено кои са Г. и С., от чие име са задава въпросът, затова за сигнификатори на двойката разглеждам АС/ДС и техните управители.