Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162434 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1520 -: Февруари 25, 2010, 11:45:26 am »
Съжалявам, ако избора на думи ви е объркал....речника ми е малко странен...обичам приятеля си чисто, искрено и без всакакво зла умисъл....просто никой на този свят не е идеалин...всеки има недостатъци...неговата ахилесова пета е секса...а пък аз не успях правилно да разгърна сексуалното му мощ...това...избрех грешен подход...с непрекасното говарене за секс, притискане и т.н....съжалявам ако съм ви обидила

скъпа, виждаш ли това подчертаното  ;)
защо си мислиш, че ти трябва да си човека дето ще разгърне нечие друго състояние. този човек не ти е собственост и само и единствено той може да разгърне нещо ако го иска! в начина ти на изразяване прозира желание за доминиране и управление на дадена "семейна" единица. по този начин обаче освен да съсипеш чуждата психика, в случая на мъжа си - ти друго няма да направиш. и това съсипване е вече факт, от това което чета се вижда ясно. не го обичаш - обичаш състоянието, което ти дава този човек когато е край теб...

съжалявам, че може да звуча грубо, но не съм от хората дето ще лицемерят заради едната куртоазия. ако обичаш го остави човека на мира, щото освен че ще му докараш импотентност, то може и да психяса нещо човека. готви му вкусно, обгрижвай го и го остави на мира. ако ще и чак лятос да правите секс - какво от това? поне ще е нещо със желание, защото предполагам не искаш да ти направи дете без желание от негова страна нали  ;)

Не се коси толкова, че ще остарееш по-бързо. И пази нервите за принца.  ;)
В хорара съвпада на Меркурий с Нептун във Водолей в 7 дом създава предпоставка за психически стрес най-малкото /ако не сериозен психологичен проблем/. И тъй като Близнаци е на върха на 11 / негов 5 дом - секса /, може да му повлияе много зле както на потентността /Марс е в неговия 6 дом/, така и на чувството за удоволствие от секса. Това са сериозни неща. Ако Галика продължава да тормози първо себе си, а после и него, ще го побърка и може дори да се разделят. Децата се правят с любов и в специална обстановка - музика,свещи,едно питие,ласки и т.н. Спретни му на човека една гала вечеря, бъди мила и любяща и ще му се върне желанието за секс.  ;)

*

Veselin

« Отговор #1521 -: Февруари 25, 2010, 11:47:47 am »
А нее! Никъде не съм казал, че точно ТИ Вещичке си писала такова нещо, нито пък някой друг,  само давам мнение, при това и аз не съм съгласен, че жените трябва да бъдат покорни. Колкото до камината, по-скоро бих се обидил, ако жена ми отиде да я запали, отколкото аз.  :angry:
Хайде, Вещичке, не се сърди, нека сме в мирни отношения, това е най-важно за мен.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1522 -: Февруари 25, 2010, 11:48:55 am »

ай сиктир, вместо аз да си правя маникюра, а мъжо да запали камината то кво стана - мъжо си прави ноктите, а аз паля камината... свинщинаааааааааааааааа 

;D ;D ;D
Така си е.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1523 -: Февруари 25, 2010, 11:51:58 am »
ама аз не се сърдя на никого бре - ти що го приемаш толко лично бре Веселине  :P
толкова ми е спокойно, та чак ми се доспива от спокойствие  ;D ;D ;D  просто обяснявам моите си разбирания, но не ги натрапвам на никого... само се опитвам да замисля останалите по някои въпроси. кеф ми е да сея провокации, и това може да звучи така все едно аз съм ядосана, но не - дори ми е смешно в повечето случаи  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Отговор #1524 -: Февруари 25, 2010, 12:03:49 pm »
кеф ми е да сея провокации
и на мен, ама не винаги се хващаш :-[

По въпроса - редно е докато жената приготвя масата, мъжът да насече дървата навън, и т.н. Така всички би трябвало да са доволни.  :P

*

missKapriz

« Отговор #1525 -: Февруари 25, 2010, 02:39:21 pm »
Веселин,качи карта с хорара -по Кох ако може

*

Veselin

« Отговор #1526 -: Февруари 25, 2010, 03:35:20 pm »
Веселин,качи карта с хорара -по Кох ако може
Ами, не знам откъде да я кача картата (по-точно не знам как да я направя  :-[ :(). Ето обаче данните от мнението ми, където зададох въпроса:
Цитат
Ще ме уволнят ли от работа? Напоследък са ме взели на мушка и сериозно се плаша. Критичният период е април-май тази година. Някой може ли да каже какво ме чака тогава?
Данните ми са: 23.11.1983 12:40 PM Пловдив.
Въпросът е зададен днес 11:21 в София.

*

nerealna

« Отговор #1527 -: Февруари 25, 2010, 03:40:18 pm »
ето ти картата на въпроса

*

Veselin

« Отговор #1528 -: Февруари 25, 2010, 03:42:18 pm »
Благодаря, nerealna!!! Ама и аз съм много тъп, да не знам една хорарна карта как да изкарам.  :-[

*

Veselin

« Отговор #1529 -: Февруари 25, 2010, 03:51:29 pm »
Това ли е картата по Кох?

Като гледам колко планети има в 10 дом, леле мале.  :unsure:

*

nerealna

« Отговор #1530 -: Февруари 25, 2010, 04:01:12 pm »
мисля, че в астрото са по плацидус

*

missKapriz

« Отговор #1531 -: Февруари 25, 2010, 04:02:28 pm »
Веселин,без да качваш нова карта,би ли видял къде е Локус Фортуна
п.п.Това е карта по Кох,да :blink:

*

nerealna

« Отговор #1532 -: Февруари 25, 2010, 04:08:44 pm »
в пети е, на границата ...кани се да влезе в 6ти :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1533 -: Февруари 25, 2010, 04:12:37 pm »
Не изглежда като карта на бъдещ съкратен.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1534 -: Февруари 25, 2010, 04:22:18 pm »
Единственият сходящ аспект на Луната е тригон с Уран.
Ако отчитаме само планетите от септенера, Луната няма аспекти, тогава отговорът няма да е утвърдителен.
Но доколкото Луната е сигнификатор на питащия, а не на ръководството и решенията му, предстоящият аспект с Уран може да отразява и нагласата на питащия. Самият ти може интуитивно да усещаш, че е дошло време за промяна. Съвпадът на Луната с Кету може да сочи и за това, че питащият се е чувствал объркан, несигурен в момента на задаване на въпроса.

Иначе ако се разгледа наталната карта и нейната динамика във времето, наистина не е изключено да има професионална промяна, промяна в средата. Уран в точен съвпад с МС предполага чести такива промени. Но не е нужно да чакаш да бъдеш уволнен, освен ако наистина държиш на сегашната си работа. Преминаването на Юпитер през АС и по-нататък през първи дом често разкрива пред нас нови алтернативи или най-малкото очакване на по-добри възможности. Транзитният Юпитер в момента прави квадрат към Уран на МС, съвсем скоро предстои да бъде активиран целият стелиум в 10 дом. Не е изключена промяна в усещането ти за цел и посока, макар че сега може да имаш чувството, че като че ли липсва яснота, да не знаеш накъде да поемеш...
Общо взето предстоящият период ще е подходящ не само за професионални промени, а и за духовни търсения, за вглеждане отвъд границите на материалния свят. Внимавай само да не се отплеснеш прекалено и да не загубиш концентрация, особено по време на предстоящото ретроградие на Меркурий през м. април, защото ръководството, ако е решило да търси повод за уволнение, тогава може да изтъкне като аргумент някоя допусната в миналото грешка, ако е имало такива.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #1535 -: Февруари 25, 2010, 06:51:23 pm »
Благодаря много, Лили!
Наистина интуитивно от отдавна усещам времето за промяна в много неща, не само в работата, за съжаление обаче държа на сегашната си работа не толкова заради друго, ама заради парите (понеже в момента останалите от семейството разчитат само на мен, а пък в тая криза трудно се намира работа  :(). Тъкмо поради тази причина съм много разтревожен, колкото до причина, със сигурност могат да намерят такава, и без това имам чувстото, че шефът ме гледа накриво, откакто на един фирмен празник стана дума за това, че се интересувам от астрология и аз му казах, че е Скорпион (по моя преценка). Оказа се вярно, но на явно не му стана особено приятно, май скорпионите много не обичат да бъдат разкрити от други.  :'(
Благодаря много и за съветите!!!

*

nerealna

« Отговор #1536 -: Февруари 25, 2010, 07:04:46 pm »
за съжаление обаче държа на сегашната си работа не толкова заради друго, ама заради парите

това личи и от хорарната карта- луна във втори дом...даже е и в рак /семейстовото разчита на заплатата/
и според мен на  този хорар отговора е, че няма да има промяна в ситуацията, нищо няма да се случи поне в следаващите 3 месеца.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1537 -: Февруари 25, 2010, 07:14:26 pm »
май скорпионите много не обичат да бъдат разкрити от други.  :'(

Едва ли за това те гледа накриво, ако въобще те гледа така.  ;) Даже има вероятност да те е харесал, ако си проницателен. Не си разкрил нищо, освен истината, няма драма просто, търси другаде ключа.  :blink: Успех!

*

Veselin

« Отговор #1538 -: Февруари 25, 2010, 07:50:35 pm »
Дано да сте прави. Че сега колкото и да ми се искаше преди не е време за промяна.  :(
Може и да не е причината, задето съм познал, че е скорпион, знам ли. Правил съм грешки в работата си за съжаление. Така че ако поискат, лесно могат да намерят за какво да се хванат.
Всеки път си казвам, че ще си затварям голямата уста,ама все се случва да изтърся нещо, понякога не на място.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1539 -: Февруари 25, 2010, 07:56:11 pm »
май скорпионите много не обичат да бъдат разкрити от други.  :'(

Едва ли за това те гледа накриво, ако въобще те гледа така.  ;) Даже има вероятност да те е харесал, ако си проницателен. Не си разкрил нищо, освен истината, няма драма просто, търси другаде ключа.  :blink: Успех!

Освен ако не е от онези "просветени" и практични бизнесмени, които се отнасят пренебрежително към астрологичните занимания по принцип и всеки млад, разумен, съвестен, хетеросексуален мъж, който си признае този грях, следва да  събуди подозрението им. ;D
Най-много да си е помислил, че го сваляш.  ;D И да те е отписал от списъка с бонусите. Или обратното ;)  
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda