Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163672 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1540 -: Февруари 25, 2010, 08:11:03 pm »
Не се самонавивай предварително, може и да не се случи това, което си мислиш.
В картата на слънчевата революция за следващата година, т.е. от рождения ти ден през 2010 до следващия, има заложена вероятност за професионална промяна, но може пък да е за твое добро. Представи си, че ти се предостави по-добра възможност за професионална реализация при по-добри условия и заплащане. Предполагам, че тогава няма да седиш и да чакаш шефът да намери повод да те уволни, а сам ще потърсиш изход от ситуацията.
Желая ти успех.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1541 -: Февруари 25, 2010, 08:29:03 pm »
Аз мисля,че след около 6-7 месеца ще има промяна в работата. Марс - управител на 6 дом е ретро /може да даде забавяне/ и след 5-6 градуса ще направи тригон с Уран - управител на 10 дом. Ако приемем Сатурн за управител на 10 дом, то Между Марс и Сатурн предстои секстил след 2 градуса, което може да покаже промени до 2 месеца. На Луната /съуправител на въпроса/ й предстои след 5 градуса тригон с Уран - 5 седмици. Така че, варианти няколоко, но промени според мен ще има.

*

Veselin

« Отговор #1542 -: Февруари 26, 2010, 06:14:44 am »
Надявам се все пак да няма промяна в скоро време. Или поне не ми се иска да бъда позорно изгонен. По-добре е сам да напусна когато реша. И все пак не ми се иска промяна през следващите 6 месеца, защото много неща съм планирал и биха се провалили (а са абсолютно важни за мен), ако напусна тази работа по-рано от юни.

*

Veselin

« Отговор #1543 -: Февруари 26, 2010, 06:16:45 am »
Освен ако не е от онези "просветени" и практични бизнесмени, които се отнасят пренебрежително към астрологичните занимания по принцип и всеки млад, разумен, съвестен, хетеросексуален мъж, който си признае този грях, следва да  събуди подозрението им. ;D
Най-много да си е помислил, че го сваляш.  ;D И да те е отписал от списъка с бонусите. Или обратното ;)  
Едва ли точно това си е помислил.  ;D По-скоро, че съм много нагъл. На мен ми е интересно да познавам слънчевия знак или асцендента на хората, на курса по медитация, на който ходих, и там познах на жената, която го водеше, че е Телец с Луна в Риби, ама тя не се разсърди, ами се шашна и после ме похвали.  :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1544 -: Февруари 26, 2010, 08:23:38 am »
Да кандидатствам ли за тази допълнителна работа?
Въпросът е зададен от мое име , Пловдив 08,44ч.
« Последна редакция: Февруари 26, 2010, 01:12:41 pm от Mari »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1545 -: Февруари 26, 2010, 08:46:40 am »
Кандидатствай,не се дърпай.  :blink: Марс е ретро в 4 дом -  може да те кара да се забавиш или разколебаваш /може да е и заради близък в къщи/, но Луната е на трон и по знак, и по дом и й предстои тригон с Уран - управител на 11 дом /6 от 6 дом/. Работата у дома ли ще е? Венера е добре поставена по знак и дом - 2 от 11 дом - печалбата от допълнителната работа. Давай,не се колебай.  :08:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1546 -: Февруари 26, 2010, 09:26:35 am »
Благодаря много Скарлет :kissd:. Днес видях обявата и се чудих дали да подам документи. Хареса ми и това, че    може да се работи и от вкъщи. 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1547 -: Февруари 26, 2010, 09:48:57 am »
Сега се загледах пак и като броих домовете се оказа,че 8 в Скорпион от 11 е 10 дом на допълнителната работа - работодателя, а 1 е 3 от 11 - договора. Вероятно този ретро Марс ще забави подписването на договора, но предстоят добри аспекти към Марс. Може да не искат и да подписваш договор, щом е само допълнителна работата. Гледам,че Локус Фортуна е в 5 дом в Дева. Работата творческа ли е - изработване на нещо практично за деца или за някакъв празник? Извинявай,че съм така любопитна,но човек се учи от практиката.  ;D Може и да не ми отговаряш,ако не искаш,а може и на лични да ми кажеш.  ;)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1548 -: Февруари 26, 2010, 10:04:49 am »
Днес има опашка от посетители в моя офис, тъкмо се наканя да пиша и все някой идва.

Може и без договор, тъй като имам основна работа. Работата е свързана с книги. Мисля в понеделник да си пусна CV-то. Задължително ще информирам за резултата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1549 -: Февруари 26, 2010, 10:40:20 am »
И все пак не ми се иска промяна през следващите 6 месеца, защото много неща съм планирал и биха се провалили (а са абсолютно важни за мен), ако напусна тази работа по-рано от юни.

Тогава стискай зъби и следвай пътя на рачешката Луна, временно забрави за стрелешкия стелиум и за Урана си. Понякога, дори много често, и на мен ми се налага така да правя... Потискам овенското в себе си, слушам Луната в Рак.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #1550 -: Февруари 26, 2010, 10:58:22 am »
И все пак не ми се иска промяна през следващите 6 месеца, защото много неща съм планирал и биха се провалили (а са абсолютно важни за мен), ако напусна тази работа по-рано от юни.

Тогава стискай зъби и следвай пътя на рачешката Луна, временно забрави за стрелешкия стелиум и за Урана си. Понякога, дори много често, и на мен ми се налага така да правя... Потискам овенското в себе си, слушам Луната в Рак.  :-[

Добре. Може би така ще е по-добре.
Благодаря за съвета!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1551 -: Февруари 26, 2010, 11:03:15 am »
Но в крайна сметка не можеш да избягаш от промяната, тя е неизбежна. Можеш само да се опиташ да я отложиш във времето, но срещу определена цена. Все пак имай предвид, че транз. Плутон ти опозира Луната. При теб най-вероятно ще бъде засегната емоционалната сфера, късметлия си с Луна в 5 дом.  :blink: Моята Рачка е в 8 дом и опозицията на Плутон към нея през м. март става точна, не питай какви усилия полагам да овладея положението.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #1552 -: Февруари 26, 2010, 11:07:52 am »
В крайна сметка кога се очаква тази промяна и доколко мога да я отлагам? (Дано да е чак есента, че сега не му е време).
Способен съм на много големи компромиси и усилия (дори и ако се налага известно време да търпя унижения, но не съм обаче много голям мазохист, така че всяко нещо си има мярка), ако си поставя нещо за цел.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1553 -: Февруари 26, 2010, 11:22:21 am »
Не съм ти гледала чак толкова обстойно хороскопа и се притеснявам сега да не те объркам, ако говорим за срокове и отсрочки.
В момента транзитният Сатурн минава през наталния ти Марс. Напрежението може леко да отшуми след ретроградното му завръщане в Дева, но впоследствие, след като тръгне директно напред, аспектът с Марс ще се повтори. По време на ретроградния престой на Сатурн в Дева квадратът му към наталния ти Нептун (с който в момента съвпада Слънцето по дирекция и прогресия) може да провокира преосмисляне на целите, които си поставяш. Ако до този момент е липсвала яснота относно някои по-важни за теб приоритети, възможно е Сатурн да спомогне за нейното кристализиране в твоето съзнание. Това е интуитивното ми усещане като ти гледам картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #1554 -: Февруари 26, 2010, 11:24:03 am »
късметлия си с Луна в 5 дом.  :blink:
Лили, Луната в 5 дом не е чак толкова хубава позиция. Да беше в 6-ти, поне нямаше да бъда чак такъв мързел.  :P
Май има доста форумци с рачешка луна.  :rolleyes:

*

Veselin

« Отговор #1555 -: Февруари 26, 2010, 11:25:06 am »
Не съм ти гледала чак толкова обстойно хороскопа и се притеснявам сега да не те объркам, ако говорим за срокове и отсрочки.
В момента транзитният Сатурн минава през наталния ти Марс. Напрежението може леко да отшуми след ретроградното му завръщане в Дева, но впоследствие, след като тръгне директно напред, аспектът с Марс ще се повтори. По време на ретроградния престой на Сатурн в Дева квадратът му към наталния ти Нептун (с който в момента съвпада Слънцето по дирекция и прогресия) може да провокира преосмисляне на целите, които си поставяш. Ако до този момент е липсвала яснота относно някои по-важни за теб приоритети, възможно е Сатурн да спомогне за нейното кристализиране в твоето съзнание. Това е интуитивното ми усещане като ти гледам картата.
Много благодаря!  :blink:

« Отговор #1556 -: Февруари 26, 2010, 11:25:33 am »
   "Х" ще преодолее ли проблема ? ето и карта

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1557 -: Февруари 26, 2010, 11:25:55 am »
Искаш ли да я замениш за моята осмодомна?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #1558 -: Февруари 26, 2010, 11:27:31 am »
Искаш ли да я замениш за моята осмодомна?  ;D
Не, ама да беше поне в Лъв или в Овен (като на майка ми, малко и завиждам за тази позиция и ме е яд, че с брат ми сме взели рачешката Луна на баща ми).  :angry:

« Отговор #1559 -: Февруари 26, 2010, 12:02:29 pm »
   Хора, в обедна почивка ли сте ? Има ли отговор хорарният въпос - трябва ми само ДА или НЕ....