Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169092 Прегледи
*

galika

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1640 -: Март 01, 2010, 03:35:03 pm »
Miss Kapriz, за съжаление точния час назная..т.к. майка ми е имала сложна раждане....на толко пъти съм цяла да се родя...така че ми казва някъде слад 22:00 или 22:30 на 14,05,1981....но аз си мисля че и по -късно деня е четвъртак...но навсякъде на всички документи ме водят на 15,05,1981....въпреки че някъде из първия ми родилен картона пишеше 14,05,1981

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1641 -: Март 01, 2010, 07:22:43 pm »
Момичета, ТОЙ още не е казал на майка си, че ще празнува Великден при нея без Галика. Защо да е женчо и другите неща, в които е обвинен?
Галика, реагираш прекалено емоционално и прибързано, вкопчила си се в твоя приятел. Ти работиш ли нещо?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #1642 -: Март 01, 2010, 09:29:09 pm »
Нерадикална карта!

*

missKapriz

« Отговор #1643 -: Март 01, 2010, 09:37:05 pm »
няма отговор :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1644 -: Март 01, 2010, 09:45:48 pm »
За нищо :)Следващия въпрос,моля :P

*

galika

« Отговор #1645 -: Март 02, 2010, 08:09:38 am »
Работя, Niss Kapriz....но на последък работата ми не върви...не мога да се концетрирам, заради личните си проблеми...но трябва да се стегна иначе ще изгубя работата си..

*

Nebesna

« Отговор #1646 -: Март 02, 2010, 08:21:09 am »
Уфф, отговорът отрицателен ли е  :unsure: :'( ?

Луна без курс означава да не очакваш промяна или развитие, положението ще се запази такова, каквото е.

*

missKapriz

« Отговор #1647 -: Март 02, 2010, 08:34:40 am »
Работя, Niss Kapriz....но на последък работата ми не върви...не мога да се концетрирам, заради личните си проблеми...но трябва да се стегна иначе ще изгубя работата си..
Всъщност  бе зададен от Кали :blink:Но в тази връзка да попитам-какви са ти личните проблеми?Или имаш предвид,че свекърва ти не те харесва :rolleyes:Защото ако е това,извинявай,но не те разбирам!А като отчетем и ,че живеете отделно направо ...да ти имаме проблемите

*

Nebesna

« Отговор #1648 -: Март 02, 2010, 08:43:37 am »
Ами аз доколкото разбрах тя иска да има дете, но приятелят и (който е на 40 години) не обичал да прави секс, а това е сериозен проблем за една млада жена.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1649 -: Март 02, 2010, 08:51:17 am »
Ами аз доколкото разбрах тя иска да има дете, но приятелят и (който е на 40 години) не обичал да прави секс, а това е сериозен проблем за една млада жена.

абе маце, и теб да та тровят да правиш нон стоп секс за да зачене девойката, да правиш секс по схеми разни и т.н. и това кой знае колко време продължава... ми честно казано и аз няма правя такъв секс, дори бих отказала категорично още първия път в който ми споменат за схеми и глупости и бих натирила въпросната девойка... некъде на тъмно  ;)

това Е сериозен проблем за психиката на тази жена, дето ги изисква тия неща  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

galika

« Отговор #1650 -: Март 02, 2010, 09:15:19 am »
E, явно направих грешка че споделих проблемите с вас...шегувайте се колкото си искате...зайждайте се колкото си искате....сгрешх, че ви се доверих....жестоки сте да използвата лич. инфо. срещу мен...е давайте...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1651 -: Март 02, 2010, 09:20:55 am »
E, явно направих грешка че споделих проблемите с вас...шегувайте се колкото си искате...зайждайте се колкото си искате....сгрешх, че ви се доверих....жестоки сте да използвата лич. инфо. срещу мен...е давайте...

хъммм значи приемаш различното мнение от твоето като шеги, нападки и заяждане  :o  ами съжалявам момиче, но истината обикновено боли. това не е жестокост, а реализъм и ти нямаш право да налагаш личната си воля над друг човек  :blink:

това си е моето мнение и никого не задължавам с него  ;)  след като се засегна, значи ти дълбоко в себе си го осъзнаваш това  ;) 

ама аре аз ще си пия кафето на спокойствие, пък ти си мисли къде са ти грешките  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #1652 -: Март 02, 2010, 09:33:57 am »

Отново си много емоционална!
Когато споделяш проблемите си публично и с непознати хора винаги има вероятност да чуеш нещо,което няма да ти хареса.Ако не искаш коментари просто не споделяй.А и се замисли дали пък и ти нямаш вина за проблемите си-казвам го добронамерено,но след като толкова хора се опитаха деликатно да ти го намекнат...Но ти явно си убедена в правотата си и никак не искаш да разбереш и чуждата гледна точка.Но щом ти харесва позицията на жертва-о.к.давай,но единствения потърпевш ще си ти самата.Това ли искаш,Галика,вечно да страдаш и да се жалваш от лошотията на околните???

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1653 -: Март 02, 2010, 09:41:53 am »
А и се замисли дали пък и ти нямаш вина за проблемите си-казвам го добронамерено,но след като толкова хора се опитаха деликатно да ти го намекнат...Но ти явно си убедена в правотата си и никак не искаш да разбереш и чуждата гледна точка.Но щом ти харесва позицията на жертва-о.к.давай,но единствения потърпевш ще си ти самата.Това ли искаш,Галика,вечно да страдаш и да се жалваш от лошотията на околните???

Тази "правота" я усетих още вчера. Затова и не взех отношение по въпроса. Всеки си плаща за грешките.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1654 -: Март 02, 2010, 10:27:47 am »
 За последно пиша по тази тема.
Галика, въпросният мъж ти прави страхотна услуга като нежелае да сподели ентусиазма ти за бебе. Подобна бременност НЕ заздравява връзките, а точно обратното. Ако все пак упорствайки в амбицията си успееш да имаш дете от този мъж въпреки нежеланието му, ще дойде момент, в който той ще ти напомни за това. Тогава ще се озовеш отново сама, но ще имаш и отговорност по отглеждане на дете като самотна майка. Вменяването на чувство за вина е временна мярка и след нея нещата обикновено са още по- зле.Противно на повечето жени не заемам солидарна женска позиция. Считам, че решението за дете трябва да бъде съвместно и искрено. Изнудванията от страна на жените случайно забременяли не са ми по вкуса и не съм склонна да ги защитя ( в днешно време има достатъчно възможност за превантивна , а и по- късна "защита").

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1655 -: Март 02, 2010, 10:57:41 am »

Особено със стелиум в пети дом, а доколкото видях (според ориентировъчния час) Galika има такъв.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1656 -: Март 02, 2010, 11:09:56 am »
като гледам галчето успешно ви е станала хленчещ егрегор  :wink2:

Няма как да стане...доколкото никой не споделя/насърчава хленчето и.

*

Nebesna

« Отговор #1657 -: Март 02, 2010, 11:21:12 am »

Особено със стелиум в пети дом, а доколкото видях (според ориентировъчния час) Galika има такъв.  :P

Така ли? Аз видях един неаспектиран Марс в 5-ти дом, а този Марс е вечно недоволен от партньора по отношение на сексуалния живот. Смея да твърдя, че с мъжа ми имахме прекалено активен сексуален живот, но ако го питате него, ще рече че съм била все уморена и все не ми се е искало. Това е неаспектирания Марс. А иначе дамата няма причина да няма дете, поне астрологично. Може да има късна бременност, понеже венера - управителка на 5-ти дом е в тригон със Сатурн (но и с Юпитер), а луната е в съвпад със  Сатурн (ако вземем за рождена дата 14-ти).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1658 -: Март 04, 2010, 04:49:14 pm »
За МисКаприз и всички, които имат желание да се упражняват. Търсим шал. Хорарът е стар, от преди година, незнам дали има смисъл, отдавна се отказахме да го търсим. Но само за тренинг. Шалът е на мъжа ми.
Който каквото му хрумне да пише, от вида му, начина по който е загубен, абе каквото щете.  :blink:

Ето данните за по-удобно, а после когато мога ще пусна и картата. 

31.03.2009, 22.03 часа, Варна.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1659 -: Март 04, 2010, 06:44:10 pm »