Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169354 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1660 -: Март 04, 2010, 06:59:41 pm »
Благодаря ти, Асол. Тъкмо щях да я пускам, най-сетне стигнах до нея и виждам, че ти си го направила.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1661 -: Март 04, 2010, 08:35:30 pm »
Сънрейн,уцели ме по слабото място :57:Но да опитам:Мисля,че шала е бил загубен някъде на високо,в дома на родителите или във вашия собствен или в ресторант с  и е бил тъмен с няколко цвята-вишнево,синьо/сиво и зелено. :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1662 -: Март 04, 2010, 08:50:35 pm »
За цветовете си точна. Сиво-синьо в няколко нюанса.  :blink: Че за какво са ни слабите места, освен да ги атакуваме.  ;)

Интересно ми е ти виждаш ли от картата, че няма да бъде намерен? Всички тия варианти ги мислехме и така и не се разбра къде е изгубен, но както и да е. Това е просто шал, но беше ценен за него.  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1663 -: Март 04, 2010, 08:52:52 pm »
Има показатели че ще бъде намерен,но ти не питаше май това,а къде е шала.

Разкажи къде го загубихте.
« Последна редакция: Март 04, 2010, 08:58:09 pm от missKapriz »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1664 -: Март 04, 2010, 08:59:57 pm »
Да, всъщност точният въпрос беше "Къде е шала и ще бъде ли намерен?". То беше преди година и съвсем взе да ми избледнява. Сега се сетих и затова те питам.
Преди година и на мен ми се струваше, че ще бъде намерен, но тогава нямах почти никакъв опит с хорарите и хем се упражнявах, хем от любопитство се допитах до приятелка. Тя също беше на мнение, че трябва да се намери, а странното е, че така и не беше открит.
Чаках Меркурий като стане ретро да изскочи, сега и Венера ли да чакам да стане ретро. Забележи на ретро Венера е изгубен.  :blink:

Незнам как е станало и той не знае. Писах ти това по-горе.  :blink: Ама от тогава го пазя нарочно тоя хорар, че ако вземе да изскочи отнякъде да си съставям съответните изводи.  ;)

Най-голямото съмнение е за едно гости, дето бяхме на вила, тя е на високо, има двор, бяхме първо навън, после вътре. Но по спомени уж като сме тръгвали бил в него, ама ... то загубена работа.  ;D Питах и после дали са го намирали там, но не, нямало го.
« Последна редакция: Март 04, 2010, 09:04:43 pm от sunrain »

*

missKapriz

« Отговор #1665 -: Март 04, 2010, 09:18:37 pm »
ВИла на високо с градина отговаря на положението на сигнификаторите на шала.И колкото и да я въртя тази карта все излиза,че ще се намери.Мъжа ,собственик на вилата заможен човек ли е?Има ли мазе тази вила?То сигурно ако  е там шала хората ще ви кажат,но все си мисля че е там някъде,даже според хорара трябва да е на видно място :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1666 -: Март 04, 2010, 09:21:28 pm »
Така мисля и аз да му се не види.  :blink: Всичко е, както си го описала, абсолютно. Не сме ходили скоро, че те живеят в града и рядко си позволяват да отсядат там, но лятото сигурно ще наминем пак и тогава ще ошетам тая вила.  ;D

Може ли да е на закачалка според теб? 

*

missKapriz

« Отговор #1667 -: Март 04, 2010, 09:31:17 pm »
Закачалките не им занм сигнификатора ;Dно може да е в мазе или килер,на място където се държи храна,нещо като склад

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1668 -: Март 04, 2010, 10:14:31 pm »
Ще го имам предвид.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1669 -: Март 04, 2010, 11:08:02 pm »
 23.45 dnes - какво ще кажете за карта в този час?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1670 -: Март 04, 2010, 11:11:05 pm »
23.45 dnes - какво ще кажете за карта в този час?

Викаш, според часа да измислим въпрос ли?  ;D ;) ;) ;) Бива, бива.  ;D Само дето тригона на Луната с Юпитер се разпада  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1671 -: Март 04, 2010, 11:19:38 pm »
хлъц :-\,
 то и сатурн е опозе на верка ( поне на картинка)
« Последна редакция: Март 04, 2010, 11:24:50 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1672 -: Март 05, 2010, 08:17:28 am »
По хорара на Сънрейн:
Не съм много по хорарната, но ще се пробвам. Шалът символизиран от  :jup: е в сходящ  :tri: с  :moo:, управляваща 9 дом. Може и да се намери. Загубен някъде по път, на високо място оставен. Сигнификаторът на Сънрейн, ако включим и планетите извън септенера, е   :plu:, което реално се припокрива и с действителността  :P, който прави квадратура със сигнификатора на мъжо -  :ven:, която е ретроградна. Дали сте били заедно, когато шала е изчезнал яко дим ?  
« Последна редакция: Март 05, 2010, 08:27:47 am от Asol »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1673 -: Март 05, 2010, 10:46:19 am »
Ами, че тези дни май така стояха нещата, че сме били заедно, когато е изгубен.  :blink: Ако е паднал около колата там до вилата обаче няма да се намери, затова ми беше чудно дали картата го показва.
Щото на пръв поглед по нея би трябвало наистина да изскочи отнякъде, ама ето на година по-късно какви са фактите.  :blink:

Обаче Кая ме разби, честно!   ;D :wub: Ми тъй ами - за какво ни е иначе тази астрология.  ;D Ох, направо ми усмихна сутринта, а то обяд, но за мен си е сутрин, де.  :P

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1674 -: Март 05, 2010, 10:47:24 am »
Имам един въпрос по хорара за шала - за да се намери една изгубена вещ не трябва ли да има положителен аспект м/у сигнификаторите на питащия и на изгубената вещ.

Ако приемем ,че Луната също става сигнификатор на изгубената вещ ,тогава имаме  :mar: :plu: - питащия и вещ  :jup: :moo: :ven:.

Имаме  :tri:с Юпитер ,после обаче :kva:марс .Отделно  :opo:Марс и ретро Сатурн /У на Юпитер/.

И друго - шала нов  ли е бил ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1675 -: Март 05, 2010, 10:59:25 am »
Сега като се загледам в картата Луната й предстои квадрат с Уран след тригона с Юпитер, но и накрая тригон с Нептун. С Марс е отминал, Лина, доколкото аз виждам. Сега, ако не вземем предвид планетите след Сатурн отпадат и Уран и Нептун, ако ги вземем последният аспект на Луната е тригон все пак, но пък преди това квадратурата вероятно разваля всичко.
Лина, може да си права, но по принцип нали Луната обикновено дава доста повече информация при търсене на изгубени вещи, Фортуната също. Шалът не беше много нов, беше подарък от мен просто.  :blink: 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1676 -: Март 05, 2010, 11:11:04 am »
Сигнификаторът на Сънрейн, ако включим и планетите извън септенера, е   :plu:, което реално се припокрива и с действителността  :P, който прави квадратура със сигнификатора на мъжо -  :ven:, която е ретроградна.

И само за уточнение, щото иначе се обърква всичко. Питащият е той, аз съм ретрото.  :P Иначе ще трябва да търсим шала с други сигнификатори, затова той тогава зададе въпроса.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1677 -: Март 05, 2010, 11:28:37 am »
 ... аз съм ретрото.  :P

Сложна и професорска.   :P Производни домове бла бла - математиката хич ме няма.  :-X Може ти да си му скрила шала на човека и да се правиш на ударена.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1678 -: Март 05, 2010, 11:34:19 am »
 :leos: :93:

Как не.   :P Досега щях да се издам, мен ми става смешно като мисля щуротии и веднага ме хващат.

С производните домове е по-трудно, но лесно няма нали знаеш.  ;) Все пак затова въпроса беше зададен от него, за да не се върти картата и да ми се завие свят.  ;D Сега по-се давам за проба на таквиз карти. 

*

Asol

• 4140
« Отговор #1679 -: Март 05, 2010, 11:46:06 am »
Абе то че няма, няма - ама с цифрите и пресмятането съм скарана както и да го суча. Не съм много по хорарите, предпочитам тарото за такива неща - то по ми "говори" някак си.