Благодаря ви за отговорите. По отношение на работата сте прави. Не е известна евентуалната "позиция", длъжностни задължения, дори заплащане. Просто предложение да се присъединя към новосформиращ се екип, покриващ широк спектър консултантски услуги. Визионерски проект. Сегашният ми шеф е Телец - 10-ти дом. Луната там може и да значи, че естеството на новата работа, за която е питането всъщност е по-"престижно", един вид кариерно израстване е, докато сегашната си е наемен труд, независимо, че отношенията ни с шефа не са такива. Дамата Рак е ретро Сатурн - познавам я от миналото, в екзалтация е има доста силни позиции. В моя втори - и друг път е била "виновник" за значителни финансови постъпления по сметките ми. На градус е съвпадът с Парса, но вече в друг знак... Сегашният ми шеф е Венера - в мой девети, но и в четвърти от шести - края на сегашната работа. В заточение. Аз, Слънцето съм в последен градус, на прага на важна промяна или принудителна смяна на ситуацията. Единственият сходящ аспект е опозиция с Парс Фортуна. Толкоз по това. До месец ще е ясно кво ще реша. Забравихме Маригадже.
По въпроса на Маригадже. Асц. е на Виа Комбуста, ама нещо ми се разглежда картата въпреки това.

Изглежда отношенията ви в момента са по 6-ти 10-ти. Служител и подчинен. Или той, Марс в Лъв в десети е по-високопоставен с обществена известност и репутация. Тъй като е в критичния първи градус на знака, това предполога, че току-що е преминал през значителна трансформация. Ако връзката ви е любовна, Венера в заточение изглежда обезкуражаваща, но пък е в почти партилен съвпад с Дсц. Освен това е "подчинена" на Марс, в неговия знак е, но в картата има особен обмен на енергия - тройна рецепция: Слънце е господар на Марс, а Слънце и Венера са в рецепция по екзалтация. Знам, че има много спорове дали това е ефективна рецепция, аз лично броя само тези по управление, но все пак си струва да се отбележи. Между Марс и Венера има разходящ тригон. Отношенията са се развивали свободно, леко, без напрежение, импулсивно, с много страст и енергия - между огнени знаци, много бързо и без задръжки - от ъглови домове (както казах, Венера е на К7, макар и от шести). На Марс му предстоят куинконкси с Уран и Плутон, опозиция с Нептун и секстил със Сатурн. На Венера - аспекти с възлите и Парс Фортуна, секстил с Нептун.
Мисля, че идеята за узаконяване на отношенията е била вече обсъждана под някаква форма, но Маригадже е била против или я е отблъснала. За Марс това е все по-активна опция, особено след някаква скорошна промяна в положението му, в службата или нещо такова. Маригадже напоследък е започнала да мисли/мечтае за по-определени отношения, общо бъдеще, легло от рози и т.н., но не е съвсем сигурна в преценката си и се бои, че повтаря стари модели и грешки от минали връзки - квадрат с възлите и Плутон, опозиция Сатурн. По принцип не гледам Лилит, но тук е в градуса на възлите, което особено я подчертава. Квадратът с Луната според мен показва важна опитност, трябва да платиш някаква цена, да направиш компромис или да се конфронтираш с някаква роля, която ти е наложена от семейството или рода - Лилит е в четвърти дом, съвпад с Нептун.
Луната държи ключа според мен. Косигнификатор на питащата - на К8 показва ясно естеството на отношенията и това, което я вълнува - страст и партньорство, уют и лукс. Това допълва значенията на Асц. във Везни - подчертан е въпросът за партньорството и брака. Луната в картата е много силна и по есенциален и по временен статус. Като цяло аспектите, които й предстоят, са обещаващи. Парс Фортуна е в Дева, предстоящ съвпад на Меркурий с Венера. К4 е Козирог - тук ретро Сатурн може да даде известно забавяне и връщане назад, но това е изцяло в твоя власт Маригадже и поради твои решения. Писах вече, че за Марс дългосрочното обвързване по Сатурн не е проблем. Тоест, топката е в теб, Маригадже. (Поради някои аспекти се чудя дали забавянето не може да се дължи и на заболяване на баба/дядо по майчина линия

)
И отговорът ми е....

Да, имате бъдеще, ако се освободиш от своята неувереност и страхове. Кардиналният кръст предполага бързо развитие на въпроса ти, но брак не ми стигат възможностите да виждам.
P.S. Благодарение на Сънрейн се откри грешка в построяването на картата. Затова в допълнение - тук.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.msg90532.html#msg90532