Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169842 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1760 -: Март 17, 2010, 06:05:06 am »
Уран,че аз кво съм гледала,бе?! :unsure: Е, пак ще се изплати.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1761 -: Март 17, 2010, 08:10:54 am »
Търсихме на всякъде и нищо... :(

Елфидка, кухнята ви в коя посока е? На север каква стая имате или свекърва ти? Възможно ли е да е на скрито до някакъв уред, прибран сред други вещи, на ниско? :rolleyes:   
Sunrain, кухнята ни е на запад, много ми е интересно къде ще го намерим. Но свекърва ми не живее при нас, разделени са със свекър ми уж...Те имат много странни отношения, и никой не пропуска възможността да направи някоя гадория на другия. Именно за това си мисля, че тя го е взела, защото се случи да остане сама на етажа на свекър ми цял следобед. Той я попита вече и тя естествено отрече.
Този документ е поименен и не би свършил работа на никой и липсата му само ще ощети децата ѝ, не вярвам тя да иска това. Предполагам, че след време ще го върне сама.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1762 -: Март 17, 2010, 09:18:19 pm »
Романтика, това хорар ли е? Виждам дата от миналата година.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #1763 -: Март 17, 2010, 09:32:38 pm »
Моля, за малко помощ. Връзката има ли бъдеще?
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2354/205192790515432755811268852015Xh6Wr0VDeDkUIkikX9fH.GIF
Благодаря!

Засега  си личи, че има връзка, но питащата е в "ръцете" на партньора, т.е. от него зависи (Марс на трон в 7-ми дом). Има някакъв финансов елемент в тези взаимоотношения (съвпадът Венера/Марс в квадрат с Плутон) или обективни пречки от социален характер, а и Луната е във втори дом.

*

Nebesna

« Отговор #1764 -: Март 17, 2010, 09:33:26 pm »
Романтика, това хорар ли е? Виждам дата от миналата година.

Чак сега обърнах внимание.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1765 -: Март 17, 2010, 09:59:57 pm »
Романтика, не е лоша картата.  :blink:  До момента просто би трябвало да си разбрала дали има или няма бъдеще, а и питането ми беше само за уточнение, че стават грешки.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1766 -: Март 17, 2010, 10:18:46 pm »
Щом е на твоя позната това променя нещата. От там трябваше да започнеш. Давай повече инфо като за начало или поне това кого касае. Сега, ако нямам време, утре отново ще я погледна.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1767 -: Март 18, 2010, 04:35:16 pm »
Приятелят на твоята позната е бил силно привлечен от нея и връзката е основана най-вече на страст, а и на материална стабилност, както спомена Небесна. Не ми се струва много задълбочена.

Според мен е свързана и с редица компромиси от страна на жената. Отношенията не отговарят напълно на нейните надежди, които е възлагала така да го кажем.
 Всъщност тя е тази, която се отдръпва на моменти, макар да не й е безразлично, напротив. Тя разсъждава върху бъдещето и се колебае.
 Мъжът до нея е стабилен до известна степен или може би й дава поне финансова сигурност. Що се касае до евентуалното развитие - зависи какви са желанията на твоята позната и пак ще е свързано с приемане на неща, които тя като цяло не е склонна да приеме.
Да не забравяме, че картата е с дата от миналата година и всичко казано до тук включва развитието от самия момент на задаването на въпроса.
 Имах възможност да разгледам от повече страни картата и се опитах да извлека от нея максималното, надявам се да не взимаш все пак много присърце нещата, тъй като интепретацията ми е на начинаещ.  :blink:

Като цяло Венера не е много добре поставена. Едно, че е негов сигнификатор, но аз в случая приех и Слънцето. Второ, че е сигнификатор на връзката и е от значение положението й. А тя е в Овен, в 1 неин дом. Това не е особено благоприятна позиция за Венера.      
« Последна редакция: Март 18, 2010, 07:28:31 pm от sunrain »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1768 -: Март 18, 2010, 08:00:36 pm »
 Управителят на 11 дом и връзките му с 5-ти ли гледате в хорара на Романтика?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1769 -: Март 18, 2010, 08:22:14 pm »
Понеже Романтика пита за нейна позната, а не приятелка, аз взех седми дом за първи и от там всичко, което можеше да се гледа по темата му обърнах внимание. Какво по-конкретно те интересува, Уран?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1770 -: Март 19, 2010, 05:14:09 pm »
Днес, 19.03.2010 в 15:00 ч. в София, ми предложиха нова работа. Какво е мнението ви за предложението и възможността. Въодушевих се, щото ... тъй, в картата се вижда. Пък със сегашния ми шеф сме в брилянтни отношения и ме гризе едно червейче, не ми се ще да го зарязвам насред път. Е, вие сте.

P.S. Като теглих Таро излезе Звездата.  :-[

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1771 -: Март 19, 2010, 06:58:14 pm »
Тази работа - странна работа е  :-\ но какъв е всъщност въпроса?Да започна новата работа или да си остана ли при стария шеф?!?!
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1772 -: Март 19, 2010, 07:10:38 pm »
Според мен предложението е много добро.
 По-скоро се чудя дали ти си склонна да го приемеш? Не изглежда като да предстои да тръгнеш нещо да правиш в тази посока. Това работа от същото естество, която сега вършиш ли е? Свързана ли е с пътувания?

По-късно още детайли, като остане повечко време.  :blink:

« Отговор #1773 -: Март 19, 2010, 07:14:48 pm »
Аз влязох да си задам мой въпрос но Дияна е с предимство първо нейния!Ето и моя въпрос Как ще си развие връзката ми с този мъж-имаме ли някакво бъдеще?

« Отговор #1774 -: Март 19, 2010, 07:30:17 pm »
Според мен предложението е много добро.
 По-скоро се чудя дали ти си склонна да го приемеш? Не изглежда като да предстои да тръгнеш нещо да правиш в тази посока. Това работа от същото естество, която сега вършиш ли е? Свързана ли е с пътувания?

По-късно още детайли, като остане повечко време.  :blink:
Аз също мисля че решението е много трудно за нея Дияна дори на пръв поглед и по интуиция си помислих че сегашния и шеф ще и предложи пари да я задържи а и Луната в 10 негов първи като неин работодател ме кара да мисля че е емоционално свързана със сегашната си работа!Ти като служител си представена от 6 дом от 10 Везни Венера в твой 9 и 12 на работодателя с чужденци ли е свързана работата?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1775 -: Март 19, 2010, 07:54:08 pm »
Да, момичета, и сегашната, и евентуалната ми следваща работа е свързана с чужденци и чести пътувания. Просто работим с чужди и разноговорящи партньори. След първия ми конкурс по обява във вестник, все съм си сменяла работата, щото някой ме е хед-хънтвал. И обикновено новото предложение се е появявало точно в момента, когато усещам, че почвам да зациклям. И в сегашната ми работа съм, щото шефът ме покани да ида. И поради факта, че този проект го започнахме заедно някога на друго място и звучеше много добре да му вдъхнем живот заедно. Напоследък се затлачва по независещи от нас причини и вече не знам дали и той самият скоро няма да се откаже. Тъй - по новото предложение - дава повече свобода, творчество, повече неизвестност, но и по-глобална перспектива и широта на възможностите. Новото предложение идва от жена Рак. Точно в началото на седмицата - на новолуние за първи път от три години се замислих дали да не си прозвъня контактите и да подшушна, че съм свободна. Не го направих, но в края на седмицата дамата ми се обади. Това е.
Въпросът ми е  да тръгна към новото място или да остана. Умишлено не правя опит да разглеждам картата сама. Нужен ми е непредубеден четец.

« Отговор #1776 -: Март 19, 2010, 10:09:14 pm »
Аз нещо тази вечер не мога да се съсредоточа  :-[, но по въпроса на Диана - жената, която те е поканила е по Уран/Сатурн. Луната ще направи секстил с Уран, но Сатурн е ретро и може нещо да се промени в това, което ти е предложила. Между теб - Слънцето и другата работа Меркурий няма връзка. :-[ Луната ще направи секстил с Юпитер - У8-ми, неин 2-ри - може да ти направи много добро предложение за заплащане :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1777 -: Март 20, 2010, 06:11:50 pm »
По картата на Диана. ;)
На прима виста,възможността изглежда примамлива,но..
Написала си какво ще кажете за предложението и възможността.
Предложението - струва ми се,че не всичко е изяснено.Т.е може и да бъдеш подведена или заблудена.Заради Нептун в 7дом.Той упр. 8 дом,в който са разполжени 3 важни планети,касаещи хорара.

« Отговор #1778 -: Март 21, 2010, 12:20:50 pm »
Здравейте!
Объркана съм и ми е трудно да определя отговора на хорарния въпрос, тъй като съм пряко засегната. Ще ми помогнете ли?
Въпроса е "Ще продължи ли връзката ни и кога ще заживеем съвместно, на семейни начала (или брак) с господин Х?"
(лицето е назовано по име)
Въпроса е зададен на 21 март 2010г 12:39 в Стара Загора
Благодаря!
« Последна редакция: Март 21, 2010, 02:25:11 pm от foker »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1779 -: Март 21, 2010, 01:42:56 pm »
Благодаря ви за отговорите. По отношение на работата сте прави. Не е известна евентуалната "позиция", длъжностни задължения, дори заплащане. Просто предложение да се присъединя към новосформиращ се екип, покриващ широк спектър консултантски услуги. Визионерски проект. Сегашният ми шеф е Телец - 10-ти дом. Луната там може и  да значи, че естеството на новата работа, за която е питането всъщност е по-"престижно", един вид кариерно израстване е, докато сегашната си е наемен труд, независимо, че отношенията ни с шефа не са такива. Дамата Рак е ретро Сатурн - познавам я от миналото, в екзалтация е има доста силни позиции. В моя втори - и друг път е била "виновник" за значителни финансови постъпления по сметките ми. На градус е съвпадът с Парса, но вече в друг знак... Сегашният ми шеф е Венера - в мой девети, но и в четвърти от шести - края на сегашната работа. В заточение. Аз, Слънцето съм в последен градус, на прага на важна промяна или принудителна смяна на ситуацията. Единственият сходящ аспект е опозиция с Парс Фортуна. Толкоз по това. До месец ще е ясно кво ще реша. Забравихме Маригадже.

По въпроса на Маригадже. Асц. е на Виа Комбуста, ама нещо ми се разглежда картата въпреки това. :P
Изглежда отношенията ви в момента са по 6-ти 10-ти. Служител и подчинен.  Или той, Марс в Лъв в десети е по-високопоставен с обществена известност и репутация. Тъй като е в критичния първи градус на знака, това предполога, че току-що е преминал през значителна трансформация. Ако връзката ви е любовна, Венера в заточение изглежда обезкуражаваща, но пък е в почти партилен съвпад с Дсц. Освен това е "подчинена" на Марс, в неговия знак е, но в картата има особен обмен на енергия - тройна рецепция: Слънце е господар на Марс, а Слънце и Венера са в рецепция по екзалтация. Знам, че има много спорове дали това е ефективна рецепция, аз лично броя само тези по управление, но все пак си струва да се отбележи. Между Марс и Венера има разходящ тригон. Отношенията са се развивали свободно, леко, без напрежение, импулсивно, с много страст и енергия - между огнени знаци, много бързо и без задръжки - от ъглови домове (както казах, Венера е на К7, макар и от шести).   На Марс му предстоят куинконкси с Уран и Плутон, опозиция с Нептун и секстил със Сатурн. На Венера - аспекти с възлите и Парс Фортуна, секстил с Нептун.
Мисля, че идеята за узаконяване на отношенията е била вече обсъждана под някаква форма, но Маригадже е била против или я е отблъснала.  За Марс това е все по-активна опция, особено след някаква скорошна промяна в положението му, в службата или нещо такова. Маригадже напоследък е започнала да мисли/мечтае за по-определени отношения, общо бъдеще, легло от рози и т.н., но не е съвсем сигурна в преценката си и се бои, че повтаря стари модели и грешки от минали връзки - квадрат с възлите и Плутон, опозиция Сатурн. По принцип не гледам Лилит, но тук е в градуса на възлите, което особено я подчертава. Квадратът с Луната според мен показва важна опитност, трябва да платиш някаква цена, да направиш компромис или да се конфронтираш с някаква роля, която ти е наложена от семейството или рода - Лилит е в четвърти дом, съвпад с Нептун.

Луната държи ключа според мен. Косигнификатор на питащата - на К8 показва ясно естеството на отношенията и това, което я вълнува - страст и партньорство, уют и лукс. Това допълва значенията на Асц. във Везни - подчертан е въпросът за партньорството и брака. Луната в картата е много силна и по есенциален и по временен статус. Като цяло аспектите, които й предстоят, са обещаващи. Парс Фортуна е в Дева, предстоящ съвпад на Меркурий с Венера. К4 е Козирог - тук ретро Сатурн може да даде известно забавяне и връщане назад, но това е изцяло в твоя власт Маригадже и поради твои решения. Писах вече, че за Марс дългосрочното обвързване по Сатурн не е проблем. Тоест, топката е в теб, Маригадже.  (Поради някои аспекти се чудя дали забавянето не може да се дължи и на заболяване на баба/дядо по майчина линия :o)

И отговорът ми е....  ;D  Да, имате бъдеще, ако се освободиш от своята неувереност и страхове. Кардиналният кръст предполага бързо развитие на въпроса ти, но брак не ми стигат възможностите да виждам.

P.S. Благодарение на Сънрейн се откри грешка в построяването на картата. Затова в допълнение - тук. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.msg90532.html#msg90532
« Последна редакция: Март 21, 2010, 03:21:25 pm от Diyana »