Луната ще направи секстил с Юпитер - У8-ми, неин 2-ри - може да ти направи много добро предложение за заплащане :blink:
Тъй като за евентуална нова работа се гледа 11-ти дом, Юпитер управлява 10-ти от 11-ти, което е добър знак. Освен това той е вътре заедно с още планети, по това и аз съдя, че ще е благоприятно и от финансова гледна точка. Особено, като се има предвид, че това е твоя 8-ми дом.
Много ми е интересна тази карта. Всеки деня се взирам в нея и много неща могат да се кажат, но и същевременно доста трудно да се претегли ситуацията. Чудесен хорар за упражнение за човек пред дилема. :blink: Особено като ще дойдеш след време да кажеш и как са се развили нещата.
Ако обърнем внимание какво ще стане, след като Слънцето излезе от знака и какви аспекти ще сключи....отива към съвпад с Меркурий /новата работа/, опозиция със Сатурн /настоящото място/, но накрая е съвпада с Венера /работодателя ти в момента/, а междувременно и тригон с Марс, който дава инфо по отношение на окончателната развръзка на питането ти. :blink:
Каквото и да стане - успех, Дияна!