Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169631 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1820 -: Март 25, 2010, 07:40:22 pm »
От него зависи! Ти си в неговите ръце - Венера упр. на питащата е в 7-ми дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1821 -: Март 25, 2010, 07:41:57 pm »
;D
дайте подсказки , кО дЪ гледам?! :-[

Има точен тригон между Слънцето и Луната. Я, бързо си признай,правихте ли секс преди няколко часа или не?  :-[ ИзгорЕла ли, сестро с тая заточена Венера в 7 дом. Направо си луда от любов и страст.

кЪф кекс те гони ма?
той е у варнааа! :-[ :( аз месих питка ,тя за секс приказва ;D ;D ;D
кво сега пак не съм задала точно въпроса :angry: :( ;D ;D ;D!??? ааа?
предлагам да направиме тема с уроци как да задаваме хорарни въпроси ;D
ми нищо не разбирам ма скарлето , името ли трябваше да му пиша? :(
айде кажи нещо по същество ,мене ме зарежи , аз верно отекох :57: :57: :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1822 -: Март 25, 2010, 07:44:04 pm »
Ти си в неговите ръце

Представих си го буквално.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1823 -: Март 25, 2010, 07:45:42 pm »
Ще ти тегля една майна. Никой не казва,че трябва да му пишеш името. Казваш само "Има ли чувства към мен г-н Х /назовала съм го по име/, обича ли ме?" Нема да се научите и това е. Неандерталка , с неандерталките! Кажи му Стрелец и повече не го обиждай.  :29: :33: :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1824 -: Март 25, 2010, 07:52:27 pm »
Ти си в неговите ръце

Представих си го буквално.  ;D

мммм , ох ,че вкусно :-[ :-[ и аз..... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1825 -: Март 25, 2010, 07:53:35 pm »

Точно така е. Аз затова съм й писала по-горе, че е изгорЕла отсекъде. С управител на асц. - питащата, т.е. Венера, в 7 дом, тя е много по-влюбена от него. Той си гледа и кефа, и интереса, Марая. Бъди Фнимателна в служебните договаряния с него,независимо от интимните отношения. Венера не е добре поставена в Овен. Имам усещането,че тази Венера,като премине след 8 градуса в Телец и направи квадрат с Марс,ще има разпри. Марс управлява 7 дом на партньорството и е диспозитор на Слънцето. фнимафай!  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1826 -: Март 25, 2010, 07:53:37 pm »

иии ,каквооо? :-[ дай още малко инфо ,молим те... :blink: ;)

*

missKapriz

« Отговор #1827 -: Март 25, 2010, 07:55:12 pm »
Слънцето е идеалния сигнификатор за "този мъж" ;D У11-паралелната връзка,5 от 7.И е в невероятно точен тригон с Луната.Сякаш предстои среща след около 18 дена :-\то май много далече тва/-сигурно бъркам,може и 18 часа да е :unsure:По работа ли сте се запознали?Преди около месец ли започна "романа"?Ако не искаш може да не отговориш,Марая

*

Марая

• 28287
« Отговор #1828 -: Март 25, 2010, 07:55:21 pm »

Точно така е. Аз затова съм й писала по-горе, че е изгорЕла отсекъде. С управител на асц. - питащата, т.е. Венера, в 7 дом, тя е много по-влюбена от него. Той си гледа и кефа, и интереса, Марая. Бъди Фнимателна в служебните договаряния с него,независимо от интимните отношения. Венера не е добре поставена в Овен. Имам усещането,че тази Венера,като премине след 8 градуса в Телец и направи квадрат с Марс,ще има разпри. Марс управлява 7 дом на партньорството и е диспозитор на Слънцето. фнимафай!  :mellow:

това 8гр ,на колко е равно? :-[ :lol:
на 8 месеца ли ?! или на 8 год.?! ;D

*

Nebesna

« Отговор #1829 -: Март 25, 2010, 07:55:54 pm »
Мразим га жени псуват, макар и с многоточки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1830 -: Март 25, 2010, 07:58:43 pm »
Слънцето е идеалния сигнификатор за "този мъж" ;D У11-паралелната връзка,5 от 7.И е в невероятно точен тригон с Луната.Сякаш предстои среща след около 18 дена :-\то май много далече тва/-сигурно бъркам,може и 18 часа да е :unsure:По работа ли сте се запознали?Преди около месец ли започна "романа"?Ако не искаш може да не отговориш,Марая

по работа , на 3-ти март тази година ,привечер около 18 часа или 19...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1831 -: Март 25, 2010, 08:01:07 pm »
Мразим га жени псуват, макар и с многоточки.

това за мен ли?!
амии ,хич не ми е до псувни , цъфнала съм бре ,немож ме позна , аз едвам се познавам. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1832 -: Март 25, 2010, 08:02:34 pm »
Слънцето, да, но и Марс е. Че и Меркурий, той е почти в съвпад със седми дом.

И мен ме притесни предстоящия квадрат между Венера и Марс. Тъкмо го умувам какво друго може да е освен прехвърляне на искри.

Все пак на Луната й предстои и тригон с Венера, докато излезе от Лъв, така че на риск леко да го загърбим тоя предстоящ квадрат, защото тогава Венера ще е в друг знак.   
« Последна редакция: Март 25, 2010, 08:08:05 pm от sunrain »

*

missKapriz

« Отговор #1833 -: Март 25, 2010, 08:03:38 pm »
Цитат
по работа , на 3-ти март тази година ,привечер около 18 часа или 19..
Слънцето/мъжа/ се е отделило от Уран/У5/ преди 22 градуса,в падащ дом и огнен знак,кардинален.Т.е.преди 22 дена,точно 3 март
Може ,ако ти е до това да обърнеш внимание и кога ще се видите-до 18 часа/дена-повече съм за 18 дни,макар,че като те чета едва ли ще издържиш толкова дълго

*

Марая

• 28287
« Отговор #1834 -: Март 25, 2010, 08:10:41 pm »
Слънцето, да, но и Марс е. Че и Меркурий, той е почти в съвпад със седми дом.

И мен ме притесни предстоящия квадрат между Венера и Марс. Тъкмо го умувам какво друго може да е освен прехвърляне на искри.

Все пак на Луната й предстои и тригон с Венера, докато излезе от Лъв, така че на риск леко да го загърбим тоя предстоящ квадрат, защото тогава Венера ще е в друг знак.   

и това в превод.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1835 -: Март 25, 2010, 08:13:31 pm »
Цитат
по работа , на 3-ти март тази година ,привечер около 18 часа или 19..
Слънцето/мъжа/ се е отделило от Уран/У5/ преди 22 градуса,в падащ дом и огнен знак,кардинален.Т.е.преди 22 дена,точно 3 март
Може ,ако ти е до това да обърнеш внимание и кога ще се видите-до 18 часа/дена-повече съм за 18 дни,макар,че като те чета едва ли ще издържиш толкова дълго

очаквам го в края на седмицата или най-късно вторник сряда другата.
но това 18 дни ,какво би могло да значи? :-\ :-[ възможно е да има някакво събитие тогава ..... :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #1836 -: Март 25, 2010, 08:21:55 pm »
Събитие по Венера :P
Наистина не знам какво може да е,но мисля че ще има среща,запомняща се и на твоя територия

*

Марая

• 28287
« Отговор #1837 -: Март 25, 2010, 08:30:02 pm »
Събитие по Венера :P
Наистина не знам какво може да е,но мисля че ще има среща,запомняща се и на твоя територия

да ,ще дойде до софия.
след което ни предстой пътуване до морето заедно.
зададох хорара ,защото знам какво ми предстой през април... :blink:
а и знам ,че както при мен ,така и при него има съвпад на пр./дир. слънце с венера.
на 15.04.при него има съвпад на тр.слънце в съвпад слънце/венера ,слънцето упр. 5-тият му дом. венера упр. 6-ти интерсептиран и асц-то му.
при мен на този ден слънцето е в съвпад с дир.сатурн , а всички бързаци от типа луна ,мерк ,венера са в телец ,където ме правят повече от щастлива. :blink:
юпито ми застава на точен тригон от нептун натален , а сатурн на точен тригон от нат.венера в съвпад с пр./дир. слънце. марса ми е на тригон от мерка....абе убавиня.
а 18дни , това е датата 12.04.2010 нали? :o
тогава е задължително ,заради общ проект да бъдем заедно.... :-[ :-[
та ,какво казваш след 18 дни?! :o

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1838 -: Март 25, 2010, 08:30:33 pm »
Ами трябва време да го помислим, щото така зададен въпроса не му е достатъчно едно "да", иска проследяване и на бъдещото развитие на ситуацията, на отношението на мъжа към теб.

Според мен това, че Луната идва от съвпад с Марс и отива към тригон с Венера е много обещаващо, но да не стане да е подкрепа за вашите работни отношения, а не за другото, което се пита. Щото ти казах по-рано - ти и той сте в работните домове, явно пак повтарям на такъв етап са нещата. Точно 18 градуса дели Луната от тригон с Венера. Незнам дали МисКаприз визира този аспект. Предполагам, че това са дни.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1839 -: Март 25, 2010, 08:33:54 pm »
 Марая, може да има както поводи за ревност, така и проблеми с нечии желания или пари. Марс управлява твоя 2 дом, а Венера -неговия 2. Пари, желания, ревност. За друго не се сещам,щото играя на табла. Айде, лека , да мислят изтънчените, дет не псуват.  :P