Marygadje, според мен си била скептично настроена към този мъж, без много надежди, по-скоро с недоверие си се отнасяла към него (Сатурн на Асц). Може би искаш да имаш дете и това е било бъдещето, за което си попитала (Луна в 8-ми дом), а може водещи да са били други теми на този дом.
Венера, управителката на Асц. е в 7-ми дом в Овен. Скоро имаше подобна карта и в нея кверентът беше подчинен този, за когото се пита. При теб прояви ли се по някакъв начин този аспект? Той може да се свърже със зависимост от всякакъв тип, не е задължително да служебна.
Меркурий в точен съвпад с Дсц., в Овен в тригон с Марс описва ли по някакъв начин мъжа?
Между Марс и Венера, управителите на Асц. и Дсц. няма аспект, възможно е в отношенията ви да е настъпило или да предстои някакво охладняване.
Луната както обикновено е съуправител на въпроса. Полседният аспект, който ще направи е секстил със Слънцето, което управлява 11-ти дом. Може би бъдещето на тази връзка е приятелство, общи познати или общи интереси.
Много отдавна не съм разглеждала хорар, направо съм забравила, така че не претендирам за изчерпателност, нито знам колко близо съм до реалната развръзка.