Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162899 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1880 -: Март 29, 2010, 12:49:49 pm »
 :blink: Може, мисКаприз...като гледам картата и по 9 дом да го приемем изпита се обясняват нещата.

Все още за тия неща /кой дом за какво, има автори и варианти/ не си слагам категорични рамки, а ги проверявам на практика. Нямам друга карта обаче да сравним. Ако имаш някоя за изпит дай насам да я изследваме.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1881 -: Март 29, 2010, 01:08:34 pm »
25.11.2009 18,56  Бургас
06.03.2010-18,40 Burgas-Х.ще вземе ли изпита-пита майка и.
и двата въпроса са еднакви

*

nerealna

« Отговор #1882 -: Март 29, 2010, 02:15:04 pm »
За изпити се гледа 3 дом ! когато учех висше си гледах по 3ти и картите излизаха верни.
по 9 ти гледам за кандидатсудентски изпити.
за 5ти съм чела, че се гледа за явяване на интервю.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1883 -: Март 29, 2010, 03:12:09 pm »
Излиза да вземеш да почетеш малко за изпита.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1884 -: Март 29, 2010, 03:20:31 pm »
Излиза да вземеш да почетеш малко за изпита.  :P

;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1885 -: Март 29, 2010, 03:30:52 pm »
господ дава , ама в кошара не вкарва! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #1886 -: Март 29, 2010, 04:33:39 pm »
 :unsure: Ми как да го вземеш без да си прочела и ред ... на магия ли :o

« Отговор #1887 -: Март 30, 2010, 01:42:16 pm »
Аз влязох да си задам мой въпрос но Дияна е с предимство първо нейния!Ето и моя въпрос Как ще си развие връзката ми с този мъж-имаме ли някакво бъдеще?

Една задачка как мислите че се развиха нещата?
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1888 -: Март 30, 2010, 01:51:20 pm »
мис каприз , а работни ли са отношенията :blink:?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1889 -: Март 30, 2010, 02:10:18 pm »
НЕ ЛЮБОВНИ!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1890 -: Март 30, 2010, 02:14:08 pm »
Marygadje, според мен си била скептично настроена към този мъж, без много надежди, по-скоро с недоверие си се отнасяла към него (Сатурн на Асц). Може би искаш да имаш дете и това е било бъдещето, за което си попитала (Луна в 8-ми дом), а може водещи да са били други теми на този дом.
Венера, управителката на Асц. е в 7-ми дом в Овен. Скоро имаше подобна карта и в нея кверентът беше подчинен този, за когото се пита. При теб прояви ли се по някакъв начин този аспект? Той може да се свърже със зависимост от всякакъв тип, не е задължително да служебна.

Меркурий в точен съвпад с Дсц., в Овен в тригон с Марс описва ли по някакъв начин мъжа?

Между Марс и Венера, управителите на Асц. и Дсц. няма аспект, възможно е в отношенията ви да е настъпило или да предстои някакво охладняване.
Луната както обикновено е съуправител на въпроса. Полседният аспект, който ще направи е секстил със Слънцето, което управлява 11-ти дом. Може би бъдещето на тази връзка е приятелство, общи познати или общи интереси.

Много отдавна не съм разглеждала хорар, направо съм забравила, така че не претендирам за изчерпателност, нито знам колко близо съм до реалната развръзка.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

« Отговор #1891 -: Март 30, 2010, 02:18:56 pm »
Marygadje,

Предполагам не се е развила в желаната от теб посока, т.е. любовна.
Тайна ли е за някого от двамата тази връзка :-[

« Отговор #1892 -: Март 30, 2010, 02:23:28 pm »
Диана по напред беше давала отговор на този въпрос!Отношенията ни не се развиха добре!Той беше този който напираше и даваше ход да продължим старата си връзка но пак той се отдръпна!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1893 -: Март 30, 2010, 02:32:51 pm »
А може ли да дадеш подробности...кога и всъщност разделихте ли се?

« Отговор #1894 -: Март 30, 2010, 02:38:00 pm »
Просто спря да ми говори след като аз самата разбрах някои неща за които ме излъга и му го показах по начин по който да ме разбере че знам!Днес се опитах да му званя но не държи глупаво и реших че вече няма смисъл!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1895 -: Март 30, 2010, 10:55:26 pm »
Браво! Познахте за изпита, не го взех  :'( :'( :'(

ми то трябва и да се чете ,мойто дете....
не се ядосвай ,ще го вземеш следващия път. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1896 -: Март 30, 2010, 11:03:14 pm »

ми то трябва и да се чете ,мойто дете....
не се ядосвай ,ще го вземеш следващия път. :blink:

Аз четох, но явно не е било достатъчно!

не е болка за умиране! трябвало е да стане . и да се ядосваш и да не се ядосваш няма да върнеш нищо ,давай напред ,следващия път звездите ще ти помогнат...,ама и ти гледай да си помогнеш! ;) :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1897 -: Март 31, 2010, 08:53:26 am »

Съжалявам, че сме познали. За следващия път ще четеш здраво за него.  ;)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1898 -: Март 31, 2010, 10:20:51 am »
Умувам по един въпрос за пол на бъдещо бебе  :blink:

Вчера зададох въпроса
"Какво е бебето на Д.?   30,03,2010 09:38  Бургас

По тази карта - за нея гледам 7 дом с У Юпитер в 5 дом ,знака е женски двойнствен ,но вземах Слънцето за сигнификатор на детето - в мъжки знак,ЛФ в мъжки знак  :tri: Слънцето.

Луна в мъжки знак .

Двойнствените знаци ме навеждат на мисълта да не са 2 бебета,още повече и Уран в 5 дом.Втория У5 Нептун ако го използваме също е в мъжки знак в неин 4дом -края на нещата.Има разпадаща се опозиция Слънце- Луна ,но Слънцето е в екзалтация .

Моето предположение за момче или близнаци.

По-късно зададох отнова въпрос ,защото така задаен не съм сигурна дали е коректен .
"Момче ли ще е бебето на Д. ?" 30,03,2010, 14:16, Бургас

Тук вече имаме неподвижен кръст ,но пак мъжки знаци .Неин У5 в мъжки знак,5 дом -Близнаци -мъжки знак,двойнствен  :-\ Луната ще прави опозиция с Меркурий и Венера ,които са нейни У по дом и знак и са в мъжки знак Овен.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1899 -: Март 31, 2010, 10:45:20 am »
Отрицателните аспекти на Луната са разходящи, а управителя на нейния 5 дом - Меркурий ще съвпадне с Венера и е в мъжки знак. Това е един отговор "да". Първият аспект, който Луната в мъжки знак /втора предпоставка за момче/ ще направи, е тригон с Нептун в 7 дом, което за мен е 3-то "да". Някой може и да игнорира планетите след септенера, но аз ги включвам. Все пак този дом представя майката и не може да не се гледат планетите в дома. Тя е представена от Уран, който е във взаимна рецепция с Нептун и това е благоприятно за самата майка. Скоро ли й предстои раждане? Дали не е възможно да роди със секцио?