Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162864 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1960 -: Април 07, 2010, 09:06:48 pm »
Според мен не точно квадрата на Луната към Уран, а предстоящата опозиция на Марс/съуправител на 8 дом и управител на майката/ към Нептун и квадрата на Сатурн към Плутон /управител на 8 дом/ са причината за загубата на детето.

И ако махнем планетите след Сатурн и в двата случая... :rolleyes: Откъде бихме си извадили извод за подобен развой на нещата, да му се не види.

Между другото Сатурн квадрат към Плутон не е ли разходящ?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1961 -: Април 07, 2010, 09:10:24 pm »

Между другото Сатурн квадрат към Плутон не е ли разходящ?

Той е разходящ, защото са ретро, но с директното обръщане на Сатурн на практика им предстои квадрат. Затова аз го отчитам като квадрат. На колко месеца беше бременна жената?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1962 -: Април 07, 2010, 09:12:01 pm »
Към 9-10 г.с. В началото поне, дето се вика по-малкото зло, но не може да се каже със сигурност, защото не се знае кога точно е спрял да се развива плода. 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1963 -: Април 07, 2010, 09:18:55 pm »
Към 9-10 г.с. В началото поне, дето се вика по-малкото зло, но не може да се каже със сигурност, защото не се знае кога точно е спрял да се развива плода. 

Попитах, защото разликата между Сатурн и Плутон е 4 градуса, както между Луната и Уран. Плутон управлява 8 дом, а Луната 4-края на нещата и изхода от въпроса.  :lol:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1964 -: Април 07, 2010, 09:23:43 pm »
Викаш може на 4-та седмица нещо да е станало ли...аз с градусите не можах да си извадя някви точни сметки за случилото се, мислих, но нещо не ми паснаха, а и не винаги се ориентирам още кое дни, кое седмици. 

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1965 -: Април 07, 2010, 09:32:57 pm »
За мене си реших, на Луна без курс вече ич няма и да отговарям.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #1966 -: Април 07, 2010, 09:40:21 pm »
Луната в картата на Съни не е без курс,по скоро това,което Скарлет е посочила предвещава тъжния край на бременността

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1967 -: Април 07, 2010, 09:47:04 pm »
Да, МисКаприз, но според теб, ако не ползваме планетите след Сатурн...? Кое обяснява това стечение на нещата? 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1968 -: Април 07, 2010, 09:49:19 pm »
Това е поредното доказателство, че трябва да се използват всичките планети в хорара. Щом вече са открити, не можем да ги игнорираме. Аз си работя с тях.  :72: :bedtime2:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1969 -: Април 07, 2010, 09:53:17 pm »
Май е така.  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1970 -: Април 07, 2010, 10:11:10 pm »
Да, МисКаприз, но според теб, ако не ползваме планетите след Сатурн...? Кое обяснява това стечение на нещата? 
Аз винаги използвам бавните планети :)Освен,ако втория управител  е по-показателен за  зададения въпрос.В твоята карта предположих,че отг е НЕ и сега още гледам къде греша,така че не мога да отговоря на въпроса ти :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1971 -: Април 07, 2010, 10:31:14 pm »
Две от класическите правила.
1. Само септенера
2. Само сходящи мажорни аспекти, и то само към планети, не към ъгли, точки и възли.

Всичко в картата става неаспектирано. И да оставим настрана Луната, която е без курс, Слънце и Марс, основните сигнификатори нямат аспекти помежду си. Слънце няма никакви мажорни аспекти. Опозицията със Сатурн е разходяща, защото Сатурн няма да се обърне преди да напусне Везни. Марс има само един сходящ аспект и той е секстил, но е със Сатурн. Слънце и Марс са на градус и нещо в знака -твърде е рано да се дава отговор, предстои промяна преди да се стабилизира ситуацията.
Асц. не попада в знак, свързан с въпроса, Луната не е в дом, свързан с въпроса, управителят на асц. е планета в изгнание - отрицателен отговор, независимо, че кверента и питащия не са един и същ човек.

Ако се придържаме стриктно към класиците, тази карта не би трябвало да се разглежда.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1972 -: Април 08, 2010, 01:41:35 am »
предстой ми пътуване в петък с г-н Й /назовавам го по име.
въпроса ми е ? ще бъде ли успешно това пътуване , ще свърша ли работата ,заради ,която пътувам и ще се стигне ли до по- интимни отношения?
софия 02:27мин. 08.04.2010г.

ще се опитам да кача карта..., но ако някой избърза ,няма да се разсърдя...

« Последна редакция: Април 08, 2010, 01:50:24 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1973 -: Април 08, 2010, 08:39:15 am »
Марая, не искам да те разочаровам, но моето мнение е, че ще има някакво забавяне и дори проваляне на договорки или нещо от сорта. Все пак пътуване май ще има, но може би това, което се очаква от него да се случи, няма да стане. Съжалявам. Дано не съм права.

*

missKapriz

« Отговор #1974 -: Април 08, 2010, 08:53:12 am »
В тази карта освен секстила Луна/Слънце няма ни един подкрепящ аспект :-\Марая,дали не може да се отложи ??

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1975 -: Април 08, 2010, 09:15:33 am »
Марая, според мен ще промениш намерението си в последния момент и ще отложиш пътуването си. Проблеми с документи или актове за собственост. Пътуването зад граница ли е?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1976 -: Април 08, 2010, 09:43:18 am »
предстой ми пътуване в петък с г-н Й /назовавам го по име.
въпроса ми е ? ще бъде ли успешно това пътуване , ще свърша ли работата ,заради ,която пътувам и ще се стигне ли до по- интимни отношения?
софия 02:27мин. 08.04.2010г.

И аз се присъедиявам към мнението на другите.  :-X По-добре отложи пътуването, ако е възможно. Нито финансово, нито емоционално ще си удовлетворена. Господин Й е представен от Луната във Водолей, която вярно, че е в 1 дом /проявява интерес към теб/, но е на куспидата на 2 дом - финансите. Диспозиторът Уран е в 3 дом - кратки пътувания, договори....обаче върви към опозиция със Сатурн - т.е. ти. Вероятно ще ти предложи нещо, което няма да е в твой интерес и ще трябва да направиш сериозен компромис или да отложиш нещата за след около 9-10 дни / Слънцето в 3 дом ще направи секстил с Нептун-управител на 3 дом/. Вторият Управител Юпитер в 3 дом след 2-3 гр. ще съвпадне с Локус фортуна / това са около 2-3 седмици / - ще изкочи някакъв късмет тогава /някаква идея/, ново развитие на договарянето. Опозицията на Сатурн /ти/ и Уран */ твоите пари/ говорят или за неизгодна за теб финансова сделка или за загуба на пари от това договаряне. На Луната й предстои квадрат с Меркурий /управител на твоите 6 и 9 домове / негови 3 и 12 домове/. Аз мисля, че може и да не ти дава пълна информация за замислите по отношение на бизнеса, а и има вероятност да се забавят нещата във времето - Венера управлява неговите Везни в 9 дом / негов 3/ и 5 дом /негов 10/. Но все пак Венера е на трон по знак, предполагам че ще има само забавяне и предоговаряне / Меркурий управлява 3-я му дом /. Интимните отношения са на същия хал - Венера управлява твоя 5 дом и Луната ще я квадратира - той ще парира желанията ти и ще бъде доста делови и малко хладен - Луна във Водолей. Слънцето, като управител на 8 дом, е в 3 дом. Пак нищо не намеква за интимни отношения, пък е и неаспектирано мажорно. Нещо по-така може да има след около 2 седмици. Тогава Луната ще направи секстил със Слънцето. Ако можеш, отложи пътуването. Това е моето мнение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1977 -: Април 08, 2010, 11:04:25 am »
много благодаря на всички ,които се включиха....,за съжаление не мога да отложа пътуването....жалко. просто не мога....
има обаче някакво колебание или и аз не знам как да го нарека ,вероятността да пътувам с Й е малка....,възможно е да пътувам с Х.
та ,нов хорар спретвам:
с кой ще пътувам с Й или Х
11:46мин. софия 08.04.2010

ето още една карта.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1978 -: Април 08, 2010, 11:14:55 am »
нов хорар спретвам:

Ти може да си спретваш и 100 хорара на ден, но на този не мога да ти отговоря. Щом са назовани по име и двамата /без да се уточни кой какъв ти се пада/, се гледат 7 и 1 домове, а винаги питащия е по 1 дом и управителя му и така се обърква отговора.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1979 -: Април 08, 2010, 11:18:34 am »
нов хорар спретвам:

Ти може да си спретваш и 100 хорара на ден, но на този не мога да ти отговоря. Щом са назовани по име и двамата /без да се уточни кой какъв ти се пада/, се гледат 7 и 1 домове, а винаги питащия е по 1 дом и управителя му и така се обърква отговора.

първият е човека ,който има касателство и изцяло зависят нещата от него...вторият е посредник!
интересува ми първия....