Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169305 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2040 -: Април 11, 2010, 04:33:42 pm »
и по-добре,че не го познаваме,  :lol:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2041 -: Април 12, 2010, 07:13:20 pm »
 :blink:Здравейте.ако на някой му се занимава с моето питане....въпросът ми е-ще ме потърсят ли от старото работно място?Бургас.12 април.19:59  :-[

*

missKapriz

« Отговор #2042 -: Април 12, 2010, 07:32:49 pm »
Старата работа означава ли,че сега имаш нова.Малко повече подробности би ли дала.

« Отговор #2043 -: Април 12, 2010, 08:14:32 pm »
Не.нямам нова.Тази.за която питам е последната ми работа.от която ме освободиха(по взаимно съгласие). :unsure:

*

missKapriz

« Отговор #2044 -: Април 12, 2010, 08:23:34 pm »
Мисля,че ДА

« Отговор #2045 -: Април 13, 2010, 09:18:32 am »
Miss Kapriz. благодаря ти за вниманието.много се надявам да си права :blink:

*

Helo

« Отговор #2046 -: Април 13, 2010, 02:03:53 pm »
Имам нужда от съвет за един житейски въпрос. Обаче не знам към кого да се обърна за съвет.

Въпросът ми е "Към кого да се обърна за съвет"?

Независимо от това дали трябва да е към Висшите Сили, към себе си, към астрологията, към друго? Към кого или към кое?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2047 -: Април 13, 2010, 04:28:42 pm »
Ох, ще ме умориш бе, Хело, с въпросите си.  :-[

Към Висшите сили ще да е...
Слънцето в хорара управлява АС и представя кверента, намира се заедно с Луната в 9 дом и има сходящ секстил с Нептун в 7ми.  ;D
Нептун в 7 дом обаче загатва, че съветът може и да не ти е много от полза.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2048 -: Април 13, 2010, 04:35:38 pm »
Слънцето в хорара управлява АС и представя кверента, намира се заедно с Луната в 9 дом и има сходящ секстил с Нептун в 7ми.  ;D

Пък разходящият тригон и взаимната рецепция между Слънце и Марс показват и че висшите сили вече са отговорили, ама ти май си пропуснала отговора. :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #2049 -: Април 13, 2010, 05:23:32 pm »

Ще получа безполезен съвет от Висшите Сили?  :unsure:  :P

Пък разходящият тригон и взаимната рецепция между Слънце и Марс показват и че висшите сили вече са отговорили, ама ти май си пропуснала отговора. :-\

Хмммм

*

Nebesna

« Отговор #2050 -: Април 13, 2010, 06:19:44 pm »
Слънце - управител на питащата прави един единствен сходящ аспект с Нептун в 7-ми дом. Нептун е управител на 8-ми дом. Обърни се към сексуалния си партньор. А ако няма такъв - време е да направиш нещо по въпроса, може да ти бъде от полза. ;D ;D ;D

Позицият на Луната в 9-ти дом показва, че въпросът който те интересува има отношение към едно от следните неща: висше образование, загранични контакти, висша философия и т.н.

*

Helo

« Отговор #2051 -: Април 13, 2010, 06:25:57 pm »
Слънце - управител на питащата прави един единствен сходящ аспект с Нептун в 7-ми дом. Нептун е управител на 8-ми дом. Обърни се към сексуалния си партньор. А ако няма такъв - време е да направиш нещо по въпроса, може да ти бъде от полза. ;D ;D ;D

Щом е в 8-ми дом, тогава може да се обърна и към духовете.  ;D

Торото брои ли се към управляваните от Скорпион, заради 8-ми дом? Но и Нептун да е, все същото. май мога да се обърна за съвет към Таро? :-\

Позицият на Луната в 9-ти дом показва, че въпросът който те интересува има отношение към едно от следните неща: висше образование, загранични контакти, висша философия и т.н.

Свързан е със задълбочените проучвания и с висшата философия и затова е по 9-ти дом. Но въпросът е свързан и с 8-ми дом.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2052 -: Април 13, 2010, 08:51:42 pm »

Ще получи факс от космоса.  ;D :P ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2053 -: Април 14, 2010, 10:07:28 am »
Обратна връзка по хорар на Небесна.

А като спомена Фондацията,Небесна-нали бяхме правили хорар за договор с касата или не помня какво точно беше,но какво стана,има ли резултати там?

п.п.Да допълня предния си пост,че при опозицията на Юпитер с Меркурий,в съвпад със СЛВ най-после отидох до общината да си проверя часа на раждане.Също съм се заела да сложа в ред едни договори-в натала Юпитер и Меркурий са У3 и съответно У9,12

Не с касата, а с Министерство на здравеопазването. Още не са ни го изпратили, нямаме ясен бюджет, нито преведени средства, а иначе ще ни идват на проверка на дейността през първото тримесечие. Нали смениха министъра и нещата се забавиха. Иначе получихме писмо, че договорът ще се поднови. Абе,....странна държава сме ние. Познавам хора от други НПО, които вече са хлътнали със собствени пари, щото финансирането се бави, а те имат хора на щат, които си чакат заплатите.

Тук е линка към поста на Небесна с картата и хорара.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.msg78925.html#msg78925

Така и така стана дума, не е зле да "претръскваме" темата от време на време и да даваме инфо как са се развили нещата по изтеклите хорари. Имаше доста бурни дебати по някои въпроси, пък после им изгубихме дирята  ;).
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #2054 -: Април 14, 2010, 06:54:46 pm »
http://prikachi.com/files/1509235i.gif
Преди малко една приятелка ме пита:"Бременна ли съм?"Мисля,че картата е интересна.У1 и У8 са една и съща планета-Венера.Луната няма аспект с Венера.Предстои куинконс със Сатурн,който е У4-края.Според мен отговора е НЕ
« Последна редакция: Април 14, 2010, 07:46:35 pm от missKapriz »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2055 -: Април 14, 2010, 07:44:56 pm »
http://prikachi.com/index.php
Преди малко една приятелка ме пита:"Бременна ли съм?"Мисля,че картата е интересна.У1 и У8 са една и съща планета-Венера.Луната няма аспект с Венера.Предстои куинконс със Сатурн,който е У4-края.Според мен отговора е НЕ

Не се вижда никаква карта. Оправи го.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #2056 -: Април 14, 2010, 08:13:33 pm »
Сега трябва да се вижда ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2057 -: Април 14, 2010, 09:27:14 pm »
http://prikachi.com/files/1509235i.gif

Не мога да кажа категорично "не", защото Локус Фортуна е на асц. По време на Новолуние и отговорите някак не са ясни. На Венера й предстои квадрат с Нептун /управител на 6 дом,който е в 5/. Тя управлява и 8 дом. Луната ще направи секстил с Нептун, а Венера след 11 градуса - квадрат с Нептун. Юпитер е в 5 дом.Та,може и да има бременност. Но дали е желана? С тази квадратура на Венера към Нептун може да се прибегне и до аборт. Но, пак казвам, аз не обичам да гредам хорари по време на лунации. Нещо не ми показват добре. После да кажеш има или няма бебе.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2058 -: Април 14, 2010, 09:49:47 pm »
Сега трябва да се вижда ;)

Ехоооо,стига си чела в другата тема, че искам да си лягам. Кажи първо нещо тук.  :P

*

missKapriz

« Отговор #2059 -: Април 14, 2010, 09:53:25 pm »
Определено е нежелана бременността.И в такъв случай Фортуна на Асц дали не потвърждава,че питащата няма проблем-т.е.не е бременна.