Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165805 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #2060 -: Април 14, 2010, 09:55:40 pm »
Сега трябва да се вижда ;)

Ехоооо,стига си чела в другата тема, че искам да си лягам. Кажи първо нещо тук.  :P
Не бееее,не съм в друга тема-една позната ме изнудва да видя в картата и брак ;D ;D ;DПък аз само работа виждам и сега ми е сърдита ;D ;D ;D
А по картата ще докладвам веднага щом има резултата-закъснява и 1 седмица

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2061 -: Април 14, 2010, 10:00:15 pm »
Определено е нежелана бременността.И в такъв случай Фортуна на Асц дали не потвърждава,че питащата няма проблем-т.е.не е бременна.

Добре де, пак ще кажат после,че Везните обичали да спорят. Аз като отида на лекар, не само че всичко си казвам, но и всичко си показвам. Някой си пита нещо, не стига че искаме да помогнем и отговорим, но и нищо не се казва в помощ и ние-ясновидките ...хоп, с готов отговор.  :P Пък да вземе да каже - има ли някакво закъснение на цикъла,некви признаци за бременност или само си пита за спорта? Аз си лягам,че умирам за сън, пък утре ако имам време ще мисля. Локус Фортуна не би отхвърлила отговора, след като е на асцендента и представя питащата.  :bedtime2:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2062 -: Април 14, 2010, 10:02:25 pm »

Ехоооо,стига си чела в другата тема, че искам да си лягам. Кажи първо нещо тук.  :P
Не бееее,не съм в друга тема-една позната ме изнудва да видя в картата и брак ;D ;D ;DПък аз само работа виждам и сега ми е сърдита ;D ;D ;D

От такива пиявици ми изтекоха очите и вече съм ги отсвирила и ограничила до 10-на. И никога не са доволни,като гъски те поглъщат - още и още, и още. Егоизмът е болестно състояние.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #2063 -: Април 14, 2010, 10:06:47 pm »
Не,не,не ги намирам пиявици-аз си ги обичам,и даже съм им благодарна,че ми вярват и ме насърчават :blink:Питат,споделят,помагат ми да се науча

« Отговор #2064 -: Април 15, 2010, 08:19:49 am »
http://prikachi.com/files/1509235i.gif
Преди малко една приятелка ме пита:"Бременна ли съм?"Мисля,че картата е интересна.У1 и У8 са една и съща планета-Венера.Луната няма аспект с Венера.Предстои куинконс със Сатурн,който е У4-края.Според мен отговора е НЕ

Асцендентът тук не пада ли във Виа Комбуста?

*

missKapriz

« Отговор #2065 -: Април 15, 2010, 08:23:33 am »
Да,там е.И като прибавим и новолунието  става доста объркано,макар че клони към НЕ

*

Nebesna

« Отговор #2066 -: Април 15, 2010, 08:33:02 am »

Аз така препатих като казах на една приятелка да не забременява точно при съвпада на тр. Плутон с Луната, който и донесе един спонтанен аборт, ама тя не само че забременя отново, но и ми се разсърди...че съм я предупредила да отложи. А аз се презастраховах, щото Плутон още се мандахерца върху Луната и в Козирог. Ох! Сега има едно живо и здраво момиченце и слава Богу вече сме добре!

*

Nebesna

« Отговор #2067 -: Април 15, 2010, 08:35:51 am »
И никога не са доволни,като гъски те поглъщат - още и още, и още. Егоизмът е болестно състояние;)

И още как...Някои хора от това се "хранят".

*

missKapriz

« Отговор #2068 -: Април 15, 2010, 08:36:33 am »
Обади ми се току що К.-не е бременна :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2069 -: Април 15, 2010, 07:22:54 pm »
И никога не са доволни,като гъски те поглъщат - още и още, и още. Егоизмът е болестно състояние;)

И още как...Някои хора от това се "хранят".

Старая се да се развивам по СЛВ, не по ЮЛВ в Риби. Храна на зомбита няма да ставам.

Обаче, я погледнете един хорар с координати София и час 19,22 часа,който иска и има желание? Ще пътувам ли до Варна след по-малко от 2 месеца?  ;D Не е шега. Имам покана за едно участие. Тамън ще се "наметкаме". Съжалявам, че не мога да кача карта, но днес имам рожденик. Не мога да повярвам, че сина ми става на 30. А аз съм още луда глава.  :P
Ще се включа по-късно или утре, че имам гости. Целувки!  :88: :58:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2070 -: Април 15, 2010, 07:24:41 pm »

Чудесно,значи мога да си пия спокойно ракийката.  :49:  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #2071 -: Април 15, 2010, 07:26:11 pm »

Чудесно,значи мога да си пия спокойно ракийката.  :49:  :blink:

О, Скарлет, гледаш листопад?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2072 -: Април 15, 2010, 09:03:54 pm »
Обаче, я погледнете един хорар с координати София и час 19,22 часа,който иска и има желание? Ще пътувам ли до Варна след по-малко от 2 месеца?  ;D

Да!
Ама ти това си го знаеш, нали. Имаш хубави аспекти и мястото на Венера по дом показва и темата на участието. Внимавай само с пиението, не плавай и не улазяй в домове за принудително въдворяване, че Венера има един крив аспект и той е баш с Нептуня, да не ти развали настроението накрая. Може да се опитат да не спазят уговорката, но последният аспект на Венера е тригон със Сатурн, когото управлява, тъй че вервам няма да си оставиш магарето в калта.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #2073 -: Април 15, 2010, 09:10:14 pm »
но днес имам рожденик. Не мога да повярвам, че сина ми става на 30. А аз съм още луда глава.  :P
Да ти е жив и здрав, Скарлет!   :kissd: :58:

А управителите на 1-ви и 3-ти са в тамън точен аспект след 2 гардуса, един вид 2 месеца  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2074 -: Април 15, 2010, 09:39:31 pm »
Много ви благодаря за включването, за поздравленията.  :88: :58: Гледам "Листопад",да. Харесва ми филма.  :blink: Венера е на трон в картата и по знак, и по дом. И на Меркурий/упр. на 9 дом/ му предстои секстил с Юпитер/упр. на 3 дом/ след 8 градуса - около 8 седмици или 2 месеца. На Луната й предстои съвпад първо с Меркурий, после с Венера. И Локус Фортуна е в Скорпион в 1 дом.  :blink: А предстоящата квадратура на Венера с Нептун??? Ама Нептун управлява 6 дом.  :unsure: Това е пътуване по работа. Никого не познавам.  И никога не прекалявам с пиенето. Тия изпълнения вече не са за моите години. Аз съм жена на възраст.  :-[

« Отговор #2075 -: Април 15, 2010, 09:57:03 pm »
И на Меркурий му предстои секстил с Юпитер

А! Ето това е интересен казус! Предстои ли му, след като става ретрограден? :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #2076 -: Април 16, 2010, 12:17:14 pm »
Меркурий не е ретрограден в тази карта.
Скарлет,притеснява те квадрата Нептун/У6/ и Венера.Мисля,че или ще има неудобства свързани с както казваш,факта че не познаваш никого или ще е някво физическо неразположение,натравяне с храна или неудобства от битов характер-все пак 6 е дом и на здравето и ежедневието.Но Юпитер,който е У3 е на К6,което може да показва,че ще създадеш добри работни контакти,още повече че предстои секстил на Юпитер с Луната,която е и У10-бизнеса и кариерата.
Възможно ли е това пътуване да е причина за проблеми в сегашната ти работа-завист от колега,който също иска да пътува или пък проблем с началници заради отсъствието ти?!Питам заради предсоящата опозиция Сатурн/У4/ и Уран/У6/.Тъй като са в падащи домове,това е склабо действащ аспект,с късно проявление,но все пак го има.
Предстоящия тригон на Луната със Сатурн обаче е доста обнадеждаващ и в крайна сметка като чели всичко ще е както си го замислила.
« Последна редакция: Април 16, 2010, 12:46:14 pm от missKapriz »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2077 -: Април 16, 2010, 12:44:28 pm »
При положение, че У6 е в 5 дом,а У5 е в 6 дом - може и детето да има здравословен проблем - билки в гърлото /Венера в Телец/, вирусна инфекция /Нептун/, защото ще пътувам с него. Той си ми е другарчето навсякъде. Обаче, тази Венера е в 8 дом  :-[ - току виж ми излезнал късметя на стари години.  :P Хубавия аспект на Луната и Юпитер е добре, значи няма да се изложа. По отношение на завистта на колега няма да коментирам. Такива винаги има. Но аз работя на свободна практика, така че този колега ще е просто човек от бранша.  ;) Това не е важно за мен. Предстоящото движение на ретро Меркурий ще ме затрудни финансово. В това съм убедена. Но и партньора ще ме спонсорира - диспоцитора на Марс в Лъв/упр. на 2 дом/ е Слънцето в 7 дом, на което му предстои секстил с Нептун. В крайна сметка, според вас ще пътувам ли или не? Само Diyana е казала категорично "да". Аз също мисля, че отговорът е "да" - кратките пътувания в страната са по 3 дом, чийто управител е Юпитер в 6 дом - работа / да, по работа ще ходя/. Аз съм представена от Венера, която е на трон в знака Телец и на Венера и Юпитер им предстои секстил след около 11 градуса. Но това е горе долу около 2 месеца и половина - 3 месеца / без 1 седмица/. Но между Луната и Венера са 9 градуса или около 1 месец и половина - тъкмо отговаря на времето. 

*

missKapriz

« Отговор #2078 -: Април 16, 2010, 12:51:04 pm »
Аз също мисля,че ще пътуваш,не го споменах,защото вече е уточнено и го приех като база за по нататъшните си умозаключения ;D
Относно Меркурий-след като в картата нее ретро,трябва ли да го имаме прдвид като такъв,тъй като неговото ретроградие не помага за създаване на някакъв аспект,освен с Марс,който е У7 и втори У2.И като казваш,че ще имаш финансови притеснения заради пътуването може и да трябва да го отчитаме значи.Питам си ,отговарям си-добре съм :57:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2079 -: Април 16, 2010, 12:58:43 pm »
Абе, то е уточнено и уговорено, но ние правим планове без кръчмаря горе. Само Бог разполага, та исках да чуя още някое мнение, че снощи малко се почерпих и ми се замъгли погледа.  ;D А пуста овча Луна не може да чака. Искам го и го искам веднага.  :P  ;D А това, че предстои ретроградие го отбелязвам, но все пак в картата е в "прав текст"  ;) и не го приемам като ретро и пречки. Но ще направи квадрат с Марс пак и не може да не се вземе предвид.