Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166376 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2120 -: Април 23, 2010, 12:07:18 pm »
Незнам Х. какъв ти е, но ако го пратим в 7 дом, негов сигнификатор е Сатурн. Петият му дом е в Телец, управлява се от Венера.
 Венера е вътре в 5 дом, чудесно. На Венера й предстои тригон със Сатурн, така, че отговора би трябвало да е "да". Обаче Сатурн е ретро, в негов 9 дом, нещо от юридическа гледна точка може да се окаже не съвсем наред, не познавам все пак вида на състезанието, също е важно.   
Луната не я чакат хубави аспекти - квадрат с Венера и опозиция с Нептун. Предвид къде са разположени по паричните въпроси предполагам няма да е удовлетворяващ крайният резултат.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2121 -: Април 24, 2010, 04:28:37 pm »
 :blink:
питах за  нещо,което изчезна и се разтърсих в нас и го намерих
« Последна редакция: Април 24, 2010, 04:46:18 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #2122 -: Април 24, 2010, 06:33:34 pm »
Къде е картата на загубеното/намереното нещо :'(Да се упражним

*

missKapriz

« Отговор #2123 -: Април 24, 2010, 09:18:09 pm »
Наша съфорумка беше пуснала хорар дали ще приемат детето и в детска градина.Списъците са излезли-какво стана-прието ли е детето?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2124 -: Април 24, 2010, 09:42:08 pm »
пускам хорар, сф. 22.20 събота, 24.04.2010 г.
ще се намери ли най- накрая някой да опъне лака на старата чанта Х, че да миряса??
старата чанта е назована по име.. :blink:

Е бива ли такова чудо-АСЦ на хорара сече точно АСЦ в картата на жената Хикс  :57: :57: :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2125 -: Април 24, 2010, 09:44:13 pm »
Нухе , това значи ,че има на опашката бол кандидати.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2126 -: Април 24, 2010, 09:48:07 pm »
ще се намери ли лекарство за злобата на Вижън?
софия 24.04.2010 22:33мин. ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2127 -: Април 24, 2010, 10:11:11 pm »
Вижън, щом държиш да ти отговоря на хорара, макар че хорарната астрология не ми е сред силните страни, отговарям.
Асцендентът в картата попада в последните градуси на знака, което загатва, че въпросът или е зададен късно /пост фактум, след като лакът вече е опънат  ;D/, или е късно за отговор.

Ако вземем за сигнификатор на чантата Венера /като моден дамски аксесоар/, може да се предположи, че й предстои промяна /Венера в последния градус на знака/, но в крайна сметка независимо от това дали ще й опънат лака или не, се предполага, че въпросната чанта изглежда достатъчно добре без да се налагат промени във визията /Венера на трон в Телец/. Позицията на Венера в Телец загатва, че вероятно чантата е от естествена кожа, скъпа изработка, луксозна, тригонът със Сатурн предполага класически модел, не е модна еднодневка.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #2128 -: Април 24, 2010, 10:14:08 pm »
Лили,кой ти каза,че не разбираш от хорари-справила си се чудесно :88: :clap:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2129 -: Април 24, 2010, 10:14:44 pm »
Вижън, щом държиш да ти отговоря на хорара, макар че хорарната астрология не ми е сред силните страни, отговарям.
Асцендентът в картата попада в последните градуси на знака, което загатва, че въпросът или е зададен късно /пост фактум, след като лакът вече е опънат  ;D/, или е късно за отговор.

Ако вземем за сигнификатор на чантата Венера /като моден дамски аксесоар/, може да се предположи, че й предстои промяна /Венера в последния градус на знака/, но в крайна сметка независимо от това дали ще й опънат лака или не, се предполага, че въпросната чанта изглежда достатъчно добре без да се налагат промени във визията /Венера на трон в Телец/. Позицията на Венера в Телец загатва, че вероятно чантата е от естествена кожа, скъпа изработка, луксозна, тригонът със Сатурн предполага класически модел, не е модна еднодневка.  :blink:

не и отваряй очите ,не разбира ли ,че е лезбо...,не си падам по такива :86: :57: :57: :57: :57: :57: :57:
рибката е само във фантазийте й. няма такава! щастливата жена ,не е заядлива , а добра ,нежна ,внимателна ,мила ,готова да се притече на помощ....,
тук рибката й май е заплувала да хвърля хайвера другаде.... ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2130 -: Април 24, 2010, 10:15:02 pm »
.....

Уникална интерпретация!  :clap: :clap: :clap:
Да я включиш в астрологичния си наръчник, като го издадеш.

А, къде е патакламата тоя път, че съм изпуснала завръзката. Тъкмо си изпуках пуканките.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #2131 -: Април 24, 2010, 10:18:41 pm »
.....

Уникална интерпретация!  :clap: :clap: :clap:
Да я включиш в астрологичния си наръчник, като го издадеш.

А, къде е патакламата тоя път, че съм изпуснала завръзката. Тъкмо си изпуках пуканките.

почна от прогноза за 2010. цитат към мен го интерпретира. ръкопляскания и бурни аплодисменти в нищото....
после ,реши ,че определени ритуали препоръчани към Аурора са вуду магий...ииииии, на мене тоя път ми преля ,щото до тук се криеше и подклаждаше огъня ,подминавах дълго време ,но тоя път реших ,че чашата преля ,всъщност на почерка на Аурора е и чашата ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
а и нищо астрологически не казва ,нищо езотерически не казва ,просто констатира като МЕСИЯ е , да , ама не! ;D

*

Nebesna

« Отговор #2132 -: Април 24, 2010, 10:21:34 pm »

Оооох, Лили ще ме умориш!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2133 -: Април 24, 2010, 10:22:12 pm »
Лили,кой ти каза,че не разбираш от хорари-справила си се чудесно :88: :clap:

:57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: , Лилито е напред ,познава чантата и знае ,че е модел на luis vuitton- от последната колекция- кожа от риба скат!

*

missKapriz

« Отговор #2134 -: Април 24, 2010, 10:25:09 pm »
не беееее,просто е мн добра в хорарите-от там е цялото и инфо за чантата
Я ,чантата,да си признае дали Лилито е познал в тази част
Цитат
Асцендентът в картата попада в последните градуси на знака, което загатва, че въпросът или е зададен късно /пост фактум, след като лакът вече е опънат  /, или е късно за отговор
Лак ли е,кожа от скат ли е ненам-ама опъната ли е вече  :unsure:
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2135 -: Април 24, 2010, 10:31:07 pm »
не беееее,просто е мн добра в хорарите-от там е цялото и инфо за чантата
Я ,чантата,да си признае дали Лилито е познал в тази част
Цитат
Асцендентът в картата попада в последните градуси на знака, което загатва, че въпросът или е зададен късно /пост фактум, след като лакът вече е опънат  /, или е късно за отговор
Лак ли е,кожа от скат ли е ненам-ама опъната ли е вече  :unsure:
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

срам не срам ,ще си призная.... :-[ :-[ и това сериозно!
нямам проблем с опъването и то никакъв! имам друг проблем...има две рибки едната е на 11-ти , а другата на 12-ти имаше и трета на 13-ти ,но нея я отпратих ,щото беше змиорка да хвърля хайвера в сарагасово море...
останаха ми две. но и двете не са златни!
иска ми се като квернента на хорарния въпрос да не съм силна жена ,да чакам някой да ме заведе на остров /щото това го правя сама/ ,да ме гледа и да ми пазарува лапниТопа ;D ;D ;D , а сред тези рибки не препознавам такава...
та ,това ми е проблема!
и много моля ,задодох директен въпрос- видяхте ли разликата мм/у ЦАРЯ НА ЖИВОТНИТЕ И АВДЖИЯТА ;D ;D ;D , докато и "царя" се скътава понякога зад някое дръвче/сатурн/ ,зад някоя скала , авджията винаги намира мястото за прицел...да ми отговорите и на моя хорар ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2136 -: Април 24, 2010, 10:56:05 pm »
Лили ,ми не е честно ;D ;D ;D ,зададох ясен хорар с директно назовано име...
искам отговор! ;D ;D
ще се намери ли лекарство за злобата на Вижън?
софия 24.04.2010 22:33мин. ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2137 -: Април 24, 2010, 11:07:08 pm »
хорааа ,това е сериозен въпрос , и ви моля за отговор ...
23:52 мин. софия
какво иска от мен г-н М/назовала съм го по име/- пари ,любов ,връзки ,старт?
все още 24.04.2010

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2138 -: Април 25, 2010, 01:27:08 am »
Марая, с този М. от пътуване ли си се върнала наскоро?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2139 -: Април 25, 2010, 01:28:43 am »
Марая, с този М. от пътуване ли си се върнала наскоро?

не слънце ,той е на път...
върнах се сама ,всъщност ден преди това пътувахме...от седмица не съм го виждала.всеки ден се чуваме! :blink: