Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165847 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2180 -: Април 25, 2010, 03:30:00 pm »
Карита,би ли построила карта с хорарния въпрос :blink:
Стреличка,по всяка вероятност пръстена се е намерил-Плутон е ретро и е в 4 дом.Бил е у вас,може би паднал някъде или в някакъв шкаф,но ниско долу.Мъжа ти ли го откри?
Направо гадая с тази карта-мн трудна беее :rolleyes:

ти ме уби! :kissd: :kissd:
е много си добра!браво!
понеже знам отговора... :clap: :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2181 -: Април 25, 2010, 03:34:25 pm »
Аз съм сложила карта на същата страница малко по нагоре  :rolleyes:

« Отговор #2182 -: Април 25, 2010, 04:06:12 pm »
Аз съм сложила карта на същата страница малко по нагоре  :rolleyes:

пуснала си карта със солар, а не с хорар  ;)

-------

Мис Каприз, какви сигнификатори и домове си определила за този отговор, щото не се разбира защо си взела под внимание Плутон?

Въпреки, че Марая почти каза отговора, аз ще дам моето предположение, което ще е явно грешно, но така или иначе сам го приготвила.

Тргвам от въпроса - ще върнат ли пръстена, защото това е въпросът, която ми направи впечатление вчера?

Дъщерята - по 5-ти представена от Уват/Сатурн ретро
Пръстенът - по6-ти представен от Юпитер/Нептун
Крадецът  - по 8-ми, защото не знаем кой е

Между У7ми и У8ми няма връзка - той не е у него един вид няма какво да връща

Ще се намери ли?

Пръстенът - Юпитер е в съвпад с Уран - дъщерята в 6ти. Възможно е да у е нея в жилетка, работна дреха, джоб, шкаф или на работното й място в къщи. Но не на открито.
Ако разгледаме Нептун като управител на пръстена, той е в 5-ти - дъщерята.

Интересното е, че ако разгледаме дъщерята като ретро Сатурн - той е в 12-ти в дева -дава основование да се усъмним, за нейното предположение, че е откраднат  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #2183 -: Април 25, 2010, 04:08:09 pm »
Карита ,от картата е видно че сте в криза и ти изпитваш някакъв страх,прекалено емоционална си в момента.За пари ли се карате ?Или някакви съмнения относно лоялността ви един към друг?Каквото и да е мисля,че пак ще се съберете,но ще ти се наложи да промениш някои от навиците си,да жертваш някои свои удобства.Ще разбереш,че ако си се съмнявала в нещо,не си била права.:)
Предстои ви да сте отново заедно

*

missKapriz

« Отговор #2184 -: Април 25, 2010, 04:13:46 pm »
Аурора,аз изобщо не взимам под внимание чий е пръстена,защото не занм това-никъде във въпроса не го прочетох
Така,че за мен е по 2 дом0а той е в Скорпион-заради късния асц взимам следващия знак.Още повече,че Сатурн на асц,както и късния асц показват някакво объркване,неизяснени обстоятелства-в случая,Стреличка е мислила,че е откраднат,а топй всъщност е изгубен пръстена-моята карат с документите е почти копие на тази,има я по назад във темата.
Относно крадеца-той е винаги по 7 дом,но управителите на крадеца и пръстена нямат аспект и си помислих,че е изгубен просто.
Така разсъждавах,а дали е правилно ще видим по-късно,макар,че Марая вече загатна за това ;)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2185 -: Април 25, 2010, 04:30:54 pm »
Благодаря Мис Каприз  :blink:Много си добра .Наистина нещата са така, както си ги написала . Много съм  подтисната в последно време ,постоянно имам някакви мра4ни мисли в главата и то без някаква конкретна при4ина,това направо ме съсипва.Карахме се и за пари и поради това 4е всеки си мислеше 4е прави пове4е от другия, но както и да е ,важното е 4е ми вдъхна оптимизъм за което ти благодаря много :58:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2186 -: Април 25, 2010, 04:40:23 pm »
Аврора аз имах предвид хорар ,но си кръстих картата солар ,но тя така или ина4е си е хорар ,тя аи ли4и :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2187 -: Април 25, 2010, 05:13:49 pm »
снощи в медитация получих подарък, който мога да кажа, че е нож не с едно, а с няколко остриета. та сега ме осени една мисъл да пусна хорар за въпроса, който ме гложди от снощи насам: да използвам ли подаръка, който ми подари Х? - Варна 17:58 часа 25.април.2010г.

благодаря предварително  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #2188 -: Април 25, 2010, 05:15:55 pm »
Вещичка,не разбирам от подаръци по време на медитация.Кажи това реален подарък ли е-и материален ли е :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2189 -: Април 25, 2010, 05:17:52 pm »
Преди няколко дни сънувах Х. и беше толкова истинско всичко, като наяве... Въпросът ми към вас е само сън ли е било или е дошло астралното му тяло? 25.04.2010 г., 18.02 ч, гр. Варна.  :blink:
Ако приемем, че Х. е по 7 дом, по кой производен дом да търсим астралното му тяло?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2190 -: Април 25, 2010, 05:20:31 pm »
Вещичка,не разбирам от подаръци по време на медитация.Кажи това реален подарък ли е-и материален ли е :unsure:

вий са бъзикате ама аз съм напълно сериозна бре  :angry: :angry: :angry:

няма значение какъв е подаръка. искам да знам дали да го използвам или не и то в реалния свят. не виждам причина да се пренебрегва въпрос от такова естество все пак астрологията борави с енергии и всичко е енергия  :P

*

missKapriz

« Отговор #2191 -: Април 25, 2010, 05:21:29 pm »
Е хубу,само кажи по кой дом са тия подаръци и почваме с хорара

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2192 -: Април 25, 2010, 05:22:02 pm »
Преди няколко дни сънувах Х. и беше толкова истинско всичко, като наяве... Въпросът ми към вас е само сън ли е било или е дошло астралното му тяло? 25.04.2010 г., 18.02 ч, гр. Варна.  :blink:
Ако приемем, че Х. е по 7 дом, по кой производен дом да търсим астралното му тяло?  ;D

твоето астрално би трябвало да е по 9 дом, а неговото също по негов 9 според мен  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2193 -: Април 25, 2010, 05:24:17 pm »
Е хубу,само кажи по кой дом са тия подаръци и почваме с хорара

не зная  :(  не разбирам  :-\
подаръка е нещо, с което се трансформира реалност, желания и материя  :-[  - ти кажи по кой дом е  :P  според мен требе да е 8ми  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2194 -: Април 25, 2010, 05:26:44 pm »
Чудя се дали да не го търся по А7... В индийската астрология има такова понятие - "арудха". Има Арудха Лагна, т.е. огледално отражение на Асцендента, арудха има всеки дом. Отброява се от знака, в който се намира управителят на дома. Но пък тогава хорара ще трябва да го построя с прецесия и да го гледам по равнознакова система... И да търся арудхата на 7 дом, т.е. отражението, енергийния двойник на човека... Я да видим!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2195 -: Април 25, 2010, 05:32:57 pm »
Аурора , сърдита съм :( :( , заеба ме на средата....тцц-тццц.
айде кажи ,мОлАм те ,нещо :wink2: :kissd: ,ще гледам ли изгрева от френски прозорци ,къпещт се в сребърните коси на морето? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2196 -: Април 25, 2010, 05:49:59 pm »
Искам само да добавя, че в този хорар Венера е в съвпад с Електра от Плеяди. Аз винаги гледам и неподвижните звезди. Дават много инфо.

цитат на лили:Добрият астролог според мен трябва да умее не само да чете между редовете, а и да получи максимум информация от минимум фактори. И познаването на есенциалната природа на планетите е задължително.

:wink2:

Аз не се имам за добър астролог и гледам да изцицам отвсякъде инфо.  ;D Дори и да не поглеждам към неподвижните звезди, което Лилли е правил винаги, Венера е в критичен градус. Но това е стара тема, та вече няма толкова значение.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2197 -: Април 25, 2010, 05:53:23 pm »
ще си купя ли къща на море?
14:17 софия 25.04.2010г.

На този въпрос моят отговор е "не".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2198 -: Април 25, 2010, 05:53:53 pm »
Докато коментирахме какво трябва да може и да знае добрият астролог, Венера взела, че минала в съвпад с Алциона.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2199 -: Април 25, 2010, 05:57:55 pm »
Докато коментирахме какво трябва да може и да знае добрият астролог, Венера взела, че минала в съвпад с Алциона.  ;D

" Влияние: Природа Марса и Луны. Является ключом ко всем Плеядам и их главной проекцией. Является управительницей сил природы. Альциона - это вечно плачущая птица зимородок. Связана со стихийными духами, домовыми, непреодолимые силы вмешиваются в жизнь человека. Духовное руководство мужчин осуществляется через мать, сестру, жену, вообще через женщин. А для женщин - через мужчину. Дает высокое покровительство, большую связь с природой, энергетическую подпитку от природы. Проявляется любовь животных к такому человеку, и ему дается помощь от животного мира. Соединение с Венерой говорит о склонности к уединению."

Не чак толкова зле. А и бързо отминава.  :blink: