Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167987 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2220 -: Април 25, 2010, 06:30:48 pm »

Вие се бъзикате,че използвам и звездите, но Луната е съуправител на въпроса и не само, че е в 12 дом, в съвпад със Сатурн, в опозиция с Уран-управител на 5 дом, но и в съвпад със звездата Алкайда - изключително негативна звезда.  :angry:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2221 -: Април 25, 2010, 06:31:13 pm »
А с подаряващия нямаш проблем. Мерите си ги, ама не с лошо чувство.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2222 -: Април 25, 2010, 06:31:47 pm »
Сигурно Вещичка подозира, че гривната е омагьосана....

не че е омагьосана, но в астралното пространство, между впрочем както и в живота всичко се заплаща... а когато зададох въпроса: аз какво трябва да дам за този подарък?
отговорът беше: освобождение от материята!
та тогава махнах гривната от ръката си и казах на Х, че ще взема подаръка, но няма да го използвам и я прибрах в кутията и изфирясах оттам където бях.

в интерес на истината бях на Юпитер и говорих с него  ;)  интересна "личност" е, малко в сурат прилича на Дядо Коледа  ;D , но като му отговорих, че няма да я ползвам той нищо не каза, а само се усмихна... казах му, че за такова освобождение е много рано още, не съм дори и започнала да изпълнявам задачата си в този живот и е много рано "да си ходя", а Юпитер принципно ми управлява СЛВ  ;)  явно говедото ме изпробваше  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2223 -: Април 25, 2010, 06:32:12 pm »
звездата Алкайда - изключително негативна звезда.  :angry:

И такава звезда ли има?  :o
Кулите-близнаци да не са били в съвпад с нея?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2224 -: Април 25, 2010, 06:33:35 pm »
Но нали питаш за новата къща-ипотекираната,а казваш че покупката е вече факт-нещо хронологията ми се изгуби

абе искам къща в Бургас , там има ипотекирана....,иначе преди време бях задала въпрос ,беше преди месеци пак по тоя повод. имам 2 апартамента на морето във варна ,но не са със френски прозорци...гледали сте снимки на лили,небесна и мен от тях..... ;D ;D ;D

ми по-добре нещо ,отколкото нищо :(. нали ми дължеше пари!
АН ,ми каза оправи се без дела! и така и направих... :blink:

Верно, ти смяташе да ги купуваш. Не знаех, че вече е факт.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2225 -: Април 25, 2010, 06:35:36 pm »
звездата Алкайда - изключително негативна звезда.  :angry:

И такава звезда ли има?  :o
Кулите-близнаци да не са били в съвпад с нея?

Има,да. На 27 гр. и 5 мин. в Дева е. Изписва се Alcaid.  

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2226 -: Април 25, 2010, 06:35:44 pm »
Лили - да, контактът си е бил "действителен".

Ау, ще си правя тест за бременност значи.  :57:

Шегувам се.
Това, между другото, в хорара къде го видя?  :blink:

В секстила помежду ви ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2227 -: Април 25, 2010, 06:35:52 pm »

Не знаех, че оня хотел е на длъжника...
Но пък честито! Според мен си взела най-оптималното предвид обстоятелствата решение!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2228 -: Април 25, 2010, 06:37:21 pm »

в интерес на истината бях на Юпитер и говорих с него  ;)  интересна "личност" е, малко в сурат прилича на Дядо Коледа

Е, тва е! Здравата ни е "окопирал" мозъците този символизъм. А случайно да си представяш Сатурн като сух старец с качулка и коса в ръка?

*

Nebesna

« Отговор #2229 -: Април 25, 2010, 06:39:10 pm »

Но пък честито! Според мен си взела най-оптималното предвид обстоятелствата решение!  :blink:

Сега чувам, че бил длъжник! Жена му има няколко аптеки във Варна. Честито и от мен!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2230 -: Април 25, 2010, 06:41:46 pm »

в интерес на истината бях на Юпитер и говорих с него  ;)  интересна "личност" е, малко в сурат прилича на Дядо Коледа

Е, тва е! Здравата ни е "окопирал" мозъците този символизъм. А случайно да си представяш Сатурн като сух старец с качулка и коса в ръка?

нееееее със Сатурн съм много близка  ;)  неговият подарък ми е вграден в дясната длан  :25:  в интерес на истината Сатурн е с гъста, чуплива черна коса, дълга до врата. има тъмна, дълга роба и наистина се подпира на нещо като жезъл висок почти колкото него. има бавни, отмерени движения и е невероятен добряк. висок и слаб е, но не е кльощав. честно казано него го свързвам точно с Бащата и по излъчване и по отношение. абе горе долу прилича на магьосника Мерилин във възрастния му период  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #2231 -: Април 25, 2010, 06:44:09 pm »
 неговият подарък ми е вграден в дясната длан

В какъв смисъл "вграден". не мога да си представя?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2232 -: Април 25, 2010, 06:49:23 pm »

не е хотел , а хостел! ;D
половината е хотел , адругото е жилищна кооперация....
минах метър!
спокойно могат да ги ипотекират двете каки за една къща около морето до Бургас , а защо не и в Гърция ,там е още по-евтино в момента.....
а той ми дължи още малко , другата седмица трябва да ми ги върне...та затова през Бургас за Варна и до Дълбока...може да взема и Синухе с мен...искате ли ,като миналото лято? :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2233 -: Април 25, 2010, 06:54:38 pm »

ами не зная като как точно да ти го обясня... по време на медитация преди време Сатурн ме привличаше неустоимо и все там киснех. един ден бях много объркана, дори и не се сещам защо  ;D , и отидох на Сатурн и влязох вътре в сърцевината на планетата и се сгуших. единственото което исках беше ДА ЗНАМ - да знам всичко за Вселената и за себе си. тогава пред мен се появи голяма златна сфера и аз посегнах към нея да я пипна. значи по време на медитация не зная дали знаеш, но не знаеш какво ще се случи - то просто се случва и ти го приемаш! та тогава като посегнах към сферата и тя се смали и някак енергийно влезе в дланта ми. тогава си погледнах ръката и видях планетата със пръстена като златна емблема там. това беше. усещането беше страхотно и при него нямах усещане за манипулация или лъжа /нещо като изпит/ както при Юпито...  :blink:  надявам се да си ме разбрала правилно  :-[

« Отговор #2234 -: Април 25, 2010, 07:10:21 pm »
Марая, аз отговорих е тука http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.2220.html

Написала съм, обяснила съм защо. Няма да си модифицирам мнението си. Но изпълнението на това желание няма да е скоро, да знаИш. 2-3 месеца. Доста време ще трябва на Слънцето да направи секстила към Юпитер  ;) Ако се гледа последният аспект на Луната в знака с ретро Сатурн, може и да има проблем, но тя не управлява никой от домовете-сигнификатори.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2235 -: Април 25, 2010, 07:21:10 pm »
Много овъртолени картите напоследък.  ;D А и голяма бомбардировка тука от хорари, какво става.  :rolleyes:

За къщата на Марая реших да гледам 4 от 4 дом, понеже не става дума за основен имот. Има надежда и все пак нещо няма да е наред, ще има проблеми, вероятно документни и от конкуренти.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #2236 -: Април 25, 2010, 07:25:53 pm »
Сигурно Вещичка подозира, че гривната е омагьосана....

не че е омагьосана, но в астралното пространство, между впрочем както и в живота всичко се заплаща... а когато зададох въпроса: аз какво трябва да дам за този подарък?
отговорът беше: освобождение от материята!
та тогава махнах гривната от ръката си и казах на Х, че ще взема подаръка, но няма да го използвам и я прибрах в кутията и изфирясах оттам където бях.

но като му отговорих, че няма да я ползвам той нищо не каза, а само се усмихна... казах му, че за такова освобождение е много рано още, не съм дори и започнала да изпълнявам задачата си в този живот и е много рано "да си ходя", а Юпитер принципно ми управлява СЛВ  ;)  явно говедото ме изпробваше  :-\

Не си мисли, че те обиждам, но хората с голямо дупе трудно се освобождават от материята. Но не защото материята е много  :rolleyes: ;) а защото който няма воля да се откаже от храната как може да се освободи от материята.

Храната, секса, връзките с другите хора, при които чувстваме, че не можем да живеем без тях, зависимостите по Нептун, са основните неща, които държат хората под конторла на материята.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2237 -: Април 25, 2010, 07:33:34 pm »
Хело, за пореден път доказваш, че телешкия мерк само за манджи и физиология мисли  ;D

под освобождаване от материята се има в предвид смъртта - като освобождаване на Духа от Материята  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2238 -: Април 25, 2010, 07:34:33 pm »
 :86:

Ох, излизам, че ще се спукам с вас вече....как може толкова образи на едно място събрани. Едва улучвам буквите на клавиатурата от смях.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #2239 -: Април 25, 2010, 07:34:43 pm »

ами не зная като как точно да ти го обясня... по време на медитация преди време Сатурн ме привличаше неустоимо и все там киснех. един ден бях много объркана, дори и не се сещам защо  ;D , и отидох на Сатурн и влязох вътре в сърцевината на планетата и се сгуших. единственото което исках беше ДА ЗНАМ - да знам всичко за Вселената и за себе си. тогава пред мен се появи голяма златна сфера и аз посегнах към нея да я пипна. значи по време на медитация не зная дали знаеш, но не знаеш какво ще се случи - то просто се случва и ти го приемаш! та тогава като посегнах към сферата и тя се смали и някак енергийно влезе в дланта ми. тогава си погледнах ръката и видях планетата със пръстена като златна емблема там. това беше. усещането беше страхотно и при него нямах усещане за манипулация или лъжа /нещо като изпит/ както при Юпито...  :blink:  надявам се да си ме разбрала правилно  :-[

Аз те разбрах, ама всички тези неща, според мен, са по-скоро въпрос на усещане, отколкото на разбиране.