Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49371 Прегледи
*

malina

Сигурно си имала предвид от към мозъчни гънки  :P ;D

Е съвпад на Меркурий със Слънце във Водолей поне малко мозъчни гънки не дава ли?!  :-\

А и от кога мъжете си падат по умни жени?!  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem

Това го приемам като шега :)
Лично мен глупавите жени ме отблъскват, за това и чалгата не ме пали  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

malina

Това го приемам като шега :)

абе има една приказка: добре, че са шегите, че да си казваме истината в очите!   ..  ;D 

*

Skarlet

Ако на една интелигентна жена й липсва и чувството за хумор,надали ще е толкова привлекателна. И ако е скучна.....не знам,мъжете да си признаят.  ;)

*

Santi

Осъкатена от към хумор ще убие интригата в мен  ;D .

*

Lillie

• 30532
И аз съм така с мъжете. Няма ли чувство за хумор, отписвам го веднага. Много важно условие, за да ме изтрае човек.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

Осъкатена от към хумор ще убие интригата в мен  ;D .

а! :o и ти ли мъж :P,абе,какво става тук-форума сменя пола ли:unsure:

Е вече се чувствам натрапник ..

*

Lillie

• 30532
Хаха, Капризен, само не разбрах какво общо има умът на мъжа с влажния поглед и алкохола?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
На мен също  ;D. Обаче как си личат заточените Венери веднага.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

На мен също  ;D. Обаче как си личат заточените Венери веднага.

е то не е хубаво,че така се получава :-[,но...каквото-такова,де,мое си е ;)

*

Santi

На мен също  ;D. Обаче как си личат заточените Венери веднага.

Моята ли това ?

Естествено, че на нас мъжете най-важният полов орган е умът. Една шега, един поглед тип "стелна крава", малко алкохол и...няма как да не поддаде жената :))

Дали ? Този подход иначе ми е много "чужд", особено алкохол=поддава  ;D .

*

Lillie

• 30532
Моята ли това ?

Твоята не беше ли в Близнаци?
Там не е заточена хич, волна птичка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

Моята ли това ?

Така беше, но с тая опозиция със Сатурн си е направо мъка  :(, но аз си го знам истинската любов е една, а останалото ще е просто компромис .

*

Lillie

• 30532
Ти опозиция Слънце-Уран ли имаше по натал? Слънцето ти управляваше ДС, доколкото си спомням... А Венера е със Сатурн, така ли? И Луната ти май беше в тригон със Сатурн... С Венера и Луна в Близнаци и Овен не е лошо да имаш някои стабилизиращи сатурнови аспекти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
истинската любов е една, а останалото ще е просто компромис .

Защо ли питам?
Ако имаше близнашка Венера в опозиция с Уран, нямаше да говориш за копромиси.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Моята ли това ?

Така беше, но с тая опозиция със Сатурн си е направо мъка  :(, но аз си го знам истинската любов е една, а останалото ще е просто компромис .

Няма такова нещо.

Ако си втълпяваш, че има само една любов, без да се осъзнаеш останалите могат наистина да преминат покрай теб без да ги видиш.
Недей разсъждава така! Още си толкова млад. Има толкова много хора които срещат истинската любов след сатурнов възврат. Понякога си заслужава чакането.

*

Santi

Ти опозиция Слънце-Уран ли имаше по натал? Слънцето ти управляваше ДС, доколкото си спомням... А Венера е със Сатурн, така ли? И Луната ти май беше в тригон със Сатурн... С Венера и Луна в Близнаци и Овен не е лошо да имаш някои стабилизиращи сатурнови аспекти.  :blink:

Да, но разходяща .  :ven: :opo: :sat:, пак разходяща с голям орбис,  :moo: :tri: :sat:, като луната управлява 5-ти .

Моята ли това ?

Няма такова нещо.

Ако си втълпяваш, че има само една любов, без да се осъзнаеш останалите могат наистина да преминат покрай теб без да ги видиш.
Недей разсъждава така! Още си толкова млад. Има толкова много хора които срещат истинската любов след сатурнов възврат. Понякога си заслужава чакането.

За съжаление съм от много трудно влюбчивите и реалността е такава за мен .

*

Lillie

• 30532
Да, но разходяща .  :ven: :opo: :sat:, пак разходяща с голям орбис,  :moo: :tri: :sat:, като луната управлява 5-ти .

Не ти помня картата с точните градуси и аспекти, само някои фрагменти...
Но пък и разходящите аспекти понякога действат силно, имам такива наблюдения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Моята ли това ?

Няма такова нещо.

За съжаление съм от много трудно влюбчивите и реалността е такава за мен .
Изчакай някой "тежък" транзит да "нагази" петия ти дом или венерката ти и друга песен може да запееш   ;).
Как стои въпросът с транзитите ти?

*

Santi

Той като гледам Сатурна яко ме е газил през пубертета като е минавал през 5-ти . Иначе сега в момента е активна квадратурата на Сатурна от 7-ми към Слънцето, която е даже точна вече, Добре, че Уран и Юпитер отидоха към Овена, че и те ми правят квадратура към Слънцето от 1-ви . Ето картата http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_anonymous.65964.13616.gif&res=100&va=&cid=ymyfileG1ZX30-u1268507650