Мммм, перфектна тема за начало на деня, или по-точно на още един влчбен ден

Поздравления!!!
И аз вчера си мислех точно, че няма тема, в която да обсъждаме "по женски" връзките, разочарованията си, привличането и всичко, което кара сърчицата ни да туптят силнооо
Ето сега аз да споделя - имала съм двама сериозни лчбовници, с които се получаваше страхотен секс, но нищо, ама нищо повече от това - и двамата бяха стрелци, и двамата свободолюбиви, неподлежаши на обвързване, и двамата авантюристи, и двамата се влечаха по хазарт - покер, казина, и двамата имаха и други момичета освен мене.... и нямаха сериозни приъателки...
Въпреки всичко изброено, не съжалявам, че съм била с нито еидн от двмата, защото тези хора са готини са компания, лесно обшувам с тях, весело е и ми е леко на душата, пък и не са критични, което много улеснява общуването...а да - управител на моя 5ти дом е Стрелец

) - Така че - обяснимо...
Сериозна връзка и споделена любов никога не съм имала, имах в 11ти калс едно гадженце за 6 месеца - Везни (моят марс е във Везни, в 3ти дом), но с това момченце беше просто ученическа любов, не бяхме правили секс, седяхме по пейките в парковете и се натискахме и мислехме, че един ден ще се оженим

...това е най-дълагата ми връзка, ако може въобще така да се нарече....

Та явно за секц привличам мъже - стрелци по 5ти дом, а за любов - мъже Везни по Марс, 3ти дом...ето и сега този господин дето ми е в главата е Везни, неговата Венерка пък е в Скорпион и има също като мене съвпад на Слънце и Плутон...инетресен човек, силен характер, много амбициозен, и много мил - със супер обноски, винаги ухае на готин парфюм (Везни) , Луната му е в Риби, изглежда доста чувствителен, въпреки силната си физика и силно излъчване...излъчва сексапил, силен при това - Пултон съвпад Слънце, магнетизъм....абе перфектния мъж просто

И освен това си няма жена хихи

)
Иначе преди около 3 месеца имах връзка за около месец със един Козирог - е няма такова животно просто! Дано не обидя някой, много са коректни Козирозите, много са точни - ако ти каже ще се видим след 10 дни в 12.00 часа на обяд еди къде си, то той ще бъде там 5 минути по-рано, като по часовник - точен, сигурен, ....но ми идва в повече - няма спонтанност в него, няма тръпката на изненадата... има си свой ред в неговия си живот, силно установен ред, който се следва и спазва. Мене това лично много ме отегчи...

а и тежък характер, труден....Сатурновото влияние е много, много силно, непосилно за мене...
А да, и последно за мъжът Близнаци - най-голямата ми несподелена любов, платонична - с мъж Близнаци...тези хота са супер магнетични, имат страхотно чувство за хумор, въпреки, че понякога прекалено се бъзикат с хората ... супер оратори, супер чаровни, с невеорятни очи - игрив, флиртуващ поглед...

как да им устоиш просто !!! и големи деца същевременно