Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49170 Прегледи
*

aiia

Предлагам да си направим стая само за дами тук.
Да си споделяме преживявания свързани с представителите на силния пол, като изхождаме, разбира се, от наталните им планети и разположения. Както и за възможните и по-трудните съюзи между зодиите. Мен лично ми е много любопитна темата за съвместимостта.

Кои са мачовците на зодиака, и ''заплесите'' съответно.  :-[
Да ги обсъдим. Аз и Лолита и всички влюбени гугутки да пишат.  ;D
Сега аз ако кажа, че не ме кефят стрелците примерно, да не почнат да се обиждат девойките, които ги харесват. Казваме, аз харесвам това защото това и това... аргументираме се с факти и документи. :-))))
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 05:01:48 pm от Asla »

*

Mia21

• 2502
Re:Любовна Астрология - Вход само за жени
« Отговор #1 -: Юни 29, 2009, 09:45:55 pm »
Аз може ли да направя copy/paste от другата тема?Или направо да продължа. ;D

« Отговор #2 -: Юни 29, 2009, 09:47:45 pm »
Не е нужно да си правим стая "само за дами" - тук и без това сме само такива.Кавалерите ни почти ги няма. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3 -: Юни 29, 2009, 09:50:07 pm »
Щом ги забранихме още в заглавието,като нищо ще са редовни тук да четат. ;D

*

aiia

« Отговор #4 -: Юни 29, 2009, 09:50:37 pm »
Предполагам, че тук повечето сте ми виждали картата.
С всеки друг мога да бъда, но със Стрелец, Лъв и Овен е АБСУРД. От далече ги познавам, ръкомахайки. Толкова огън ми идва в повече. Не мога да ги понасям и 5 мин. до мен.
Както и тези в чийто карти преоблава огъня. Те казват Аз съм! Аз искам! Аз съм най-големия, ама дали е така, няма значение. Манията им за величие и раздираща амбиция ме побърква.
Любимци са ми представителите на Козирог. Леко хладни, сдържани. Дават ми усещане за сигурност/стабилност. Доверявам им се на 100%.
Харесвам много и Девите. Все едно себе си виждам.
Телците са ми егоистични. Мислят първо за себе си.
За раците няма да говоря.  ;D Нямат равни. Ама ще ги разчепкаме.

*

aiia

« Отговор #5 -: Юни 29, 2009, 09:52:05 pm »
Да го приемат ''закачливо''.
Ееее сега говорим си за тях. Каква работа имат те тука?!
Те като си говорят за дами, ние да не ги подслушваме.
Тука ще ги обсъждаме с интимностите. Аз пак че не писах ХХЛ.
« Последна редакция: Юни 29, 2009, 10:01:05 pm от Asla »

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Юни 29, 2009, 09:55:18 pm »
За раците няма да говоря.  ;D  Ама ще ги разчепкаме.

Мечтай си.  ;) Ще го разчепкаш,само ако ти даде сам.Не забравяй,че Луната му е в Козирог.Не е шега работа.Толкова се страхуват от отхвърляне.Вероятно и топлота не е видял в живота си като хората. Раците имат нужда от много топлота,запомни го от леля си Скарлет. Айде,цунки,гунки,че ми се затварят мигачите.  :-*  ;D

*

lolitta

« Отговор #7 -: Юни 30, 2009, 08:13:35 am »
Мммм, перфектна тема за начало на деня, или по-точно на още един влчбен ден :) Поздравления!!!

И аз вчера си мислех точно, че няма тема, в която да обсъждаме "по женски" връзките, разочарованията си, привличането и всичко, което кара сърчицата ни да туптят силнооо :)

Ето сега аз да споделя - имала съм двама сериозни лчбовници, с които се получаваше страхотен секс, но нищо, ама нищо повече от това - и двамата бяха стрелци, и двамата свободолюбиви, неподлежаши на обвързване, и двамата авантюристи, и двамата се влечаха по хазарт - покер, казина, и двамата имаха и други момичета освен мене.... и нямаха сериозни приъателки...
Въпреки всичко изброено, не съжалявам, че съм била  с нито еидн от двмата, защото тези хора са готини са компания, лесно обшувам с тях, весело е и ми е леко на душата, пък и не са критични, което много улеснява общуването...а да - управител на моя 5ти дом е Стрелец :))) - Така че - обяснимо...

Сериозна връзка и споделена любов никога не съм имала, имах в 11ти калс едно гадженце за 6 месеца - Везни (моят марс е във Везни, в 3ти дом), но с това момченце беше просто ученическа любов, не бяхме правили секс, седяхме по пейките в парковете и се натискахме и мислехме, че един ден ще се оженим  ::)  ...това е най-дълагата ми връзка, ако може въобще така да се нарече.... :P

Та явно за секц привличам мъже  - стрелци по 5ти дом, а за любов - мъже Везни по Марс, 3ти дом...ето и сега този господин дето ми е в главата е Везни, неговата Венерка пък е в Скорпион  и има също като мене съвпад на Слънце и Плутон...инетресен човек, силен характер, много амбициозен, и много мил - със супер обноски, винаги ухае на готин парфюм (Везни) , Луната му е в Риби, изглежда доста чувствителен, въпреки силната си физика и силно излъчване...излъчва сексапил, силен при това - Пултон съвпад Слънце, магнетизъм....абе перфектния мъж просто :-[  И освен това си няма жена хихи :)))

Иначе преди около 3 месеца имах връзка за около месец със един Козирог - е няма такова животно просто! Дано не обидя някой, много са коректни Козирозите, много са точни - ако ти каже ще се видим след 10 дни в 12.00 часа на обяд еди къде си, то той ще бъде там 5 минути по-рано, като по часовник - точен, сигурен, ....но ми идва в повече - няма спонтанност в него, няма тръпката на изненадата... има си свой ред в неговия си живот, силно установен ред, който се следва и спазва. Мене това лично много ме отегчи... :( а и тежък характер, труден....Сатурновото влияние е много, много силно, непосилно за мене...

А да, и последно за мъжът Близнаци - най-голямата ми несподелена любов, платонична - с мъж Близнаци...тези хота са супер магнетични, имат страхотно чувство за хумор, въпреки, че понякога прекалено се бъзикат с хората ... супер оратори, супер чаровни, с невеорятни очи - игрив, флиртуващ поглед... ::)   как да им устоиш просто !!!  и големи деца същевременно  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #8 -: Юни 30, 2009, 08:35:26 am »
Не мога със сигурност да кажа кои елементи преобладават при мен в партньорите ми.Веднъж съм по по-земните,веднъж по по-въздушните,но наистина е добре да имат нещо огнено,може би заради моя темперамент.Само мога да отбележа,че с един мой приятел и двамата имахме еднакви Марсове-в Лъв и Венери-в Телец.Не зная дали бяха в точен съвпад,но с него бяхме голям тандем.На моменти война и мир.Беше доста забавно и много се обичахме.Цялата тази история продължи осем години. :)

*

Helo

« Отговор #9 -: Юни 30, 2009, 08:46:25 am »
Сериозна връзка и споделена любов никога не съм имала

И аз!

За мъжете ще кажа само, че да искаш да общуваш по-отблизо с някой, който има Венера и Луна в Козирог е истинско мъчение. Ако не притежавате търпението на Телеца или някое друго качество, трудно ще го изтърпите. Но и моето търпение си има граници!  >:(
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 09:25:57 am от Helo »

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #10 -: Юни 30, 2009, 09:12:13 am »
А ние ще четем, ще четем...  :P ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Skarlet

« Отговор #11 -: Юни 30, 2009, 09:57:20 am »
А ние ще четем, ще четем...  :P ;D

Хахаха,калпазани!  :P Може да споделите нещо,та да помогнете на момичетата да ви разберат по-добре.  ;D
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 03:51:08 pm от Скарлет »

« Отговор #12 -: Юни 30, 2009, 10:12:53 am »
Откритото споделяне на чувствата и емоциите е най-добрия лек за разбирателство.

Мъжете сме с ограничена фантазия и трудно зацепваме от фрази тип ;Казвам ти дъще ,сещай се снахо  ;D

*

lolitta

« Отговор #13 -: Юни 30, 2009, 11:09:57 am »
 :o

а за да свалиш един мъж също толкова открито ли трябва да се държиш с него?

*

Uran

• 6041
« Отговор #14 -: Юни 30, 2009, 11:17:10 am »

Зависи от мъжа. Един консервативен козирог или рак, може и да си плюе на петите.
Един чувствен скорпион или стрелец ще бъде насърчен. ;)

*

Helo

« Отговор #15 -: Юни 30, 2009, 11:17:33 am »

Зависи от мъжа. Зависи дали е срамежлив и дали се плаши от прекалената или прибързаната откровеност.

Аз бях пределно открита с един мъж, ама той не го оцени.

*

lolitta

« Отговор #16 -: Юни 30, 2009, 11:21:31 am »
 :-[
абе опре ли до това жената да сваля мъжа си е чиста загуба според мене...мъжът ако се кефи на една жена има 100 000 начина да и го покаже ..все пак те трябва да ни свалят нас, а не ние тях....  :-\

*

Helo

« Отговор #17 -: Юни 30, 2009, 11:24:05 am »
:-[
абе опре ли до това жената да сваля мъжа си е чиста загуба според мене...мъжът ако се кефи на една жена има 100 000 начина да и го покаже ..все пак те трябва да ни свалят нас, а не ние тях....  :-\

Трябва, трябва, ама ако ги чакаш дали ще ги дочакаш и дали няма напълно да се изтощиш, докато ги чакаш да съберат смелост да предприемат нещо, ако изобщо съберат смелост, де.

А аз се чудя, ако един мъж е със Слънце в Скорпион, но с Луна или Венера в Козирог, тогава кое ще надделее? Чувственост или срам и студенина? Имате ли наблюения върху такива представители?

*

lolitta

« Отговор #18 -: Юни 30, 2009, 11:59:20 am »
според мене мъж Скорпион, независимо от луната и венерата е доста магнетичен и секси, би трябвало да отликне на подобни намеци, на свалка и тн... Луната и Венерата показват от каква жена има нужда, ама според мене в началото, по време на свалката, той ще си реагира по скорионски, а пък по-натам вече ще прояви характерните за Венерата и Луната си търсения :)

*

aiia

« Отговор #19 -: Юни 30, 2009, 12:30:02 pm »
Абсолютно съм съгласна за мъжете скорпиони.
Имах един такъв навремето, сега гледам с луна в овен е, марс в стрелец и венера в дева , може би за това беше така привличен от мен. Харесваха му момичета тип ''девици'' непорочни и скромни :-)))
Свали ме за 36 секунди. Не можах да устоя на чара му и това си е.

Португалеца - 11 ноември слънце и ретро венера в скорпион, луна в овен и марс, меркурий,нептун в стрелец. Не питайте кво обсебване беше и в леглото какво ставаше. Години не исках да видя секс след тази връзка :-)))
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 12:34:30 pm от Asla »