Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49251 Прегледи
*

lolitta

Re:Любовна Астрология - Вход само за жени
« Отговор #20 -: Юни 30, 2009, 12:35:23 pm »
axaxa
леле подозирам, че и аз ако си намеря човек, който да обичам, ще изразявам любовта си основно със секс....направо ще го осакатя  :-[   не ни е леко на нас скорпионите  ::)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Юни 30, 2009, 12:39:41 pm »
:-[
абе опре ли до това жената да сваля мъжа си е чиста загуба според мене...мъжът ако се кефи на една жена има 100 000 начина да и го покаже ..все пак те трябва да ни свалят нас, а не ние тях....  :-\

Много съм съгласна с теб, аз лично съм потересена от агресията сред младите жени/ не искам да обидя някой/ Но не може да му се поднесеш на тепсия и после да се чудиш що няма сериозни намерения ... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #22 -: Юни 30, 2009, 01:11:45 pm »
     :) С човека, с който в момента имам приятелска и интимна връзка, всичко започна преди 8 години. Аз директно си го поисках, мислейки че никога повече няма да се видим. Цяло лято бяхме  нещо като колеги - малко на разстояние, но се виждахме често. И аз неусетно се бях влюбила. Времето минаваше, а аз трябваше да се прибирам в България и при първата възможност, която ми се удаде му казах, че го желая, простичко си го изпросих  ;D и естествено си го и получих. Той - Водолей, асц Скорпион, Венера - Козирог, Луна - Риби, Марс - Близнаци. Мислех си че всичко ще си остане там, но уви...Не очаквах че нещата ще се развият, иначе никога нямаше да си поискам...  :-[. Но не съжелявам.
    Мъжа, който е оставил трайна следа в съзнателното ми и несъзнателното ми съществуване /сънища/ е зодия Риби, не мога да го опиша, то трябва да се преживее - асц - незнаен, предполагам Везни, Луна - Телец, Венера-Козирог, Марс - Лъв.

*

lolitta

« Отговор #23 -: Юни 30, 2009, 01:14:26 pm »
абе опре ли до това жената да сваля мъжа си е чиста загуба според мене...мъжът ако се кефи на една жена има 100 000 начина да и го покаже ..все пак те трябва да ни свалят нас, а не ние тях....  :-\

Много съм съгласна с теб, аз лично съм потересена от агресията сред младите жени/ не искам да обидя някой/ Но не може да му се поднесеш на тепсия и после да се чудиш що няма сериозни намерения ... ;)

така е - аз винаги, когато съм давала инициативата да свалям мъж, съм губила...все пак това е неговото предимство, ако не може да свали една жена, що за мъж е? а ако не ме сваля - значи просто не си пада по мен!   :P   и тогава всякаква друга иницатива се обезсмисля!

« Отговор #24 -: Юни 30, 2009, 01:21:25 pm »
Когато сте искренни ,нещата са много простички .
В първия случай ,ще получите мъжът мечта , а във вторият ще спечелите от факта ,че няма да си хабите времето и чувствата с човек ,който не ви желае или няма представа какво иска.

И не си въобраявайте ,че един мъж няма да ви иска ако му се "поднесете на тепсия " или ще си мисли кофти неща за вас , Подобно отношение ще получите само от мъж ,който наистина няма никакви намерения към вас , но пък всяка жена има радари за тези неща и въпросът е дали иска да отчете сигналите им или предпочита да бъде излъгана.

*

Helo

« Отговор #25 -: Юни 30, 2009, 01:34:21 pm »
Цитат
Аз съм жена, ама и аз много ги мразя тия фрази - мразя намеци като цяло.

И аз!

Откритото споделяне на чувствата и емоциите е най-добрия лек за разбирателство.

Мъжете сме с ограничена фантазия и трудно зацепваме от фрази тип ;Казвам ти дъще ,сещай се снахо  ;D

Никога няма да да се хвана отново с мъж с Венера във Водолей. То хубаво, че иска свобода, ама толкова да държи да му споделям интересите... Ами не го разбирам аз това. А той е и Козирог, ужас просто. В секса е абсолютен егоист и няма особено желание - на моменти си мисля, че има нещо гейско дори в него. И е прекалено лигав, хем не ми обръща достатъчно внимание

А аз познавам обратния случай - Водолей, ама с Венера в Козирог и той определено отговаря на това, което описваш!

Цитат
А като цяло не харесвам прекалено романтични мъже, даже никак. Обичам силни и доминиращи, да ми правят комплименти :), да са настоятелни и въобще - мъже на място. Ама пък такива мъже обикновено са и гадняри, няма угодия за мен :)

Подозирам, че доминиращите са гадняри.  ;)

Пък аз искам мъж Скорпион за секс, а отделно представител на друга зодия, с когото да си приказваме приятелски на всякакви теми и да се забавляваме задено, а ако беше възможно едно подобно съчетание ...  ::)

*

lolitta

« Отговор #26 -: Юни 30, 2009, 01:41:03 pm »

И не си въобраявайте ,че един мъж няма да ви иска ако му се "поднесете на тепсия " или ще си мисли кофти неща за вас , Подобно отношение ще получите само от мъж ,който наистина няма никакви намерения към вас , но пък всяка жена има радари за тези неща и въпросът е дали иска да отчете сигналите им или предпочита да бъде излъгана.
[/quote]

там е работата, че ще ни иска само за секс, а не за нешо по-сериозно, защото за по-сериозните неща се иска по-труднодостъпна жена...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Юни 30, 2009, 01:56:36 pm »
Има нещо верно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #28 -: Юни 30, 2009, 01:59:23 pm »
Това е най-голямата заблуда, на която робуват жените .
Ако някой иска само секс той никога не е искал нещо друго. Един мъж ,когато има намерения към дадена жена предпочита нормални отношения ,а не някоя дето му се прави на примадона.
Ако имате съмнения ,че мъж изпитва само сексуално влечение към вас ,просто го попитайте за това още от самото начало .Бъдете прями и откровенни и заявете ,че не желаете да бъдете използвани .
Съветът ми е да не изглеждате все едно флиртувате ,защото това може да се изтълкува погрешно.Погледнете въпросната персона в очите и го попитайте делово ,а ако избегне погледа ви ,си помислете добре дали ще продължите да се занимавате с него.

« Отговор #29 -: Юни 30, 2009, 01:59:56 pm »
   Когато победата е трудно завоювана, много повече се цени....и е по-сладка! /плячката де   ;D/

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #30 -: Юни 30, 2009, 02:26:03 pm »
Един мъж ,когато има намерения към дадена жена предпочита нормални отношения ,а не някоя дето му се прави на примадона.

Потвърждавам!
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

lolitta

« Отговор #31 -: Юни 30, 2009, 02:34:54 pm »
абе вижте кво, аз като харесам някой, лелее както в момента си харесвам един батко - какво - като ми дойде тука за билети да взема да му скоча.. не че това не ми идва отвътре..направо бих го скъсала  още с идването му  :-[
ама не съм толкова дръзка и безсрамна, а искам....

просто той трябва да направи първата крачка, и ако е мъж трябва да усети, че го желая   :-*

« Отговор #32 -: Юни 30, 2009, 02:40:53 pm »
Един мъж ,когато има намерения към дадена жена предпочита нормални отношения ,а не някоя дето му се прави на примадона.

Потвърждавам!

Tи им сподели на девойките ,че и останалото е истина .
Сподели и твоята мъжка гледна точка за това как би се отнесъл с момиче ,което чесно ти заяви ,че не желае да е използвано .
Колко пъти в коч компаия и ти си бистрил как е по-лесно една жена да ти каже намеренията си в смото начало и колко обичаш да гониш недостъпните .
Тези момичета  имат нужда да прочетат тези неща за да не гонят михаля.

« Отговор #33 -: Юни 30, 2009, 02:47:09 pm »
Това е най-голямата заблуда, на която робуват жените .
Ако някой иска само секс той никога не е искал нещо друго. Един мъж ,когато има намерения към дадена жена предпочита нормални отношения ,а не някоя дето му се прави на примадона.
Ако имате съмнения ,че мъж изпитва само сексуално влечение към вас ,просто го попитайте за това още от самото начало .Бъдете прями и откровенни и заявете ,че не желаете да бъдете използвани .
Съветът ми е да не изглеждате все едно флиртувате ,защото това може да се изтълкува погрешно.Погледнете въпросната персона в очите и го попитайте делово ,а ако избегне погледа ви ,си помислете добре дали ще продължите да се занимавате с него.
Док толкова верни неща ни каза!От цялата тема най много ми харесват твоите отговори!Винаги съм ценяла съветите дадени ми от мъже независимо каква зодия асцендент и т.н. са!Хората било то мъже било то жени наистина ако са искренни и отковенни ще намерят винаги пътя към сърцето на другия!
Докато дишаш...надявай се!

*

lolitta

« Отговор #34 -: Юни 30, 2009, 02:48:35 pm »
май в нашта женска темичка имаме нужда най-вече от мъжко мнение по въпроса   ::)

Док, прав си - споделете!!!

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #35 -: Юни 30, 2009, 02:51:49 pm »
Аз съм съгласен с теб. Поне от моя гледна точка е така. Флиртът е хубаво нещо, но няма нужда да прекаляваме, след него има по-интересни неща за правене...  ::) Достатъчно са няколко погледа и всичко е ясно...Тези дето се правят на недостъпни, аз лично подминавам бързо бързо, дори и да ме грабнат с нещо...Това не е моята игра, макар че имам познати, които искренно се забавляват по този начин :)
Прави ми впечатление, обаче че всички (или поне повечето дами) предпочитат да бъдат сваляни и преследвани от мъжете. Лошо няма, просто аз си мисля, че има ли някаква тръпка, някакво привличане, химия, била тя любовна или просто сексуална, то другото става от само себе си и щом двете страни са искренно заинтересовани, няма да им прави кой знае какво впечатление кой кого преследва :) В крайна сметка "целта оправдава средствата"! А вашата цел каква е дами?  :P
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

sunrain

• 6710
Re:Любовна Астрология - Всички да се чувстват
« Отговор #36 -: Юни 30, 2009, 02:58:52 pm »
Мда, това за честността и яснотата в отношенията, особено в началото е много важно. То при мен не може да бъде другояче, щото аз съм си директна и не мога да си крия, че не понасям да ме използват или пък съмнителни намерения. И въпреки това са го правили, де .. формули няма. 

Не приемам това, че ако жената покаже интерес към мъжа, той ще я определя като сексуален обект. Това е ясно. Той или я иска за нещо повече или не. Ама аз например държа на кавалерството, ухажването, жестовете, инициативата, това са мъжките принципи за мен ... не заради фасонски истории, тия фръцни и разни сучения на мадамите направо са жалки, аз такива много ги обичам, но да им се смея, не друго, хахах.   

Доки, все пак ти не си представителна извадка, щото да ти кажа гадняри, дето ще ти въртят номера, колкото искаш има..де да бяха като теб всички.  :P 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Колко о тия пичове дето се забавляват да гонят някоя остват с нея след като я хванат ? ;)
Я им обясни ,че идва момент,когато на мъжете ни писва от въпросно държание, а тия дето най се надуват са свикнали с това поведение (защото го имат като сигурно) и после стоят като в небрано лозе като ги зарежат.

Въпросът е да се отнасяте с хората отсреща ,по начина който искате да се отнасят с вас .

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Колко о тия пичове дето се забавляват да гонят някоя остват с нея след като я хванат ? ;)
0 :)
Я им обясни ,че идва момент,когато на мъжете ни писва от въпросно държание, а тия дето най се надуват са свикнали с това поведение (защото го имат като сигурно) и после стоят като в небрано лозе като ги зарежат.
Абсолютно! Това имах предвид. И аз съм се поддавал на някакви такива игри, ама ми писна страшно бързо, за това казвам, че не е за мен :) Аз обичам картите на масата, а после може и други неща на масата...в кухнята...отнесох се, сексуално ми е какво да направя  :P ;D
Въпросът е да се отнасяте с хората отсреща ,по начина който искате да се отнасят с вас .
Космически закони са това, не можем да се борим срещу тях. Факт е! Каквото повикало - такова се обадило.
The Tea Party
Jeff Martin

*

Asol

• 4140
Когато нещата са истински и отношенията искрени, няма нужда от роли. Така си мисля.

:)