Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49331 Прегледи
Re:Любовна Астрология - Всички да се чувстват
« Отговор #40 -: Юни 30, 2009, 03:09:42 pm »

Доки, все пак ти не си представителна извадка, щото да ти кажа гадняри, дето ще ти въртят номера, колкото искаш има..де да бяха като теб всички.  :P 
Аз не съм извадка ,но това важи за всички мъже  :P
Тия дето се правят на интересни и въртят номера с пичлигари,дето им се е препикало на хлопка та да му тропка или някой ,който е бил наранен и е изгубил вяра ,че има нормална жена .

И ако са ти въртяли номер ,се запитай  честно дали ти не си го подозирала от самото начало . Вярвам ,че отговора е ,че си го знаела ,но не си послушала инстинкта си .

*

aiia

Сега, и аз съм директна по природа, и обичам картите да са на масата от самото начало.
Но това е в чисто делови план. Когато става дума за любов, чувства мисля, че трябва да проявим малко усет първоначално, такт. Не може с рогите напред. Когато говорим за сериозни отношения, трябва да покажем преди всичко ''качества'' освен визия.
Да не стане като във вица, '' момъкът, който се събудил сутринта след прекарана нощ с девойка от дискотеката: ''ауу крокодилче, ауу ама и говори''!
Качества, като доброта, искреност, почтеност, интелект демек умствен багаж, а не чобанки провиквайки се от рода ''аре въри бе''.
Значи, убедена съм, че тук сред нас девойките няма такива ''чобанки''. Но сме малко или много някаква есенция. Но вярвайте има страшни селяндурки, които не могат едно изречение  с точка да напишат, но иначе са с големите претенции  и изисквания.

*

sunrain

• 6710
Мда, аз много надушвам всичко фалшиво. Както пишеше на едно място - един Скорпион ще разбере, ако го обичате недостатъчно.. Така е, Доки, прав си. Ама понякога пък и съм прекалено мнителна и затова се обърквам, викам си аре стига с тия черногледства, а пустата ми интуиция по принцип никога не ме е лъгала. Аз съм голям карък с тая опозиция на Марс и Нептун по оста 7/1, иди разбери какво става ..
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Сега, и аз съм директна по природа, и обичам картите да са на масата от самото начало.
Но това е в чисто делови план. Когато става дума за любов, чувства мисля, че трябва да проявим малко усет първоначално, такт.
Що си мислиш , че ясните отношения пречат на романтиката  :P

*

aiia

Еми не мога при първата среща с човека да му отправя въпросът "ние ся с тебе харесваме ли се или не, ще се вземаме или не. Казвай че да не си губя времето.'' :-)))
Даже да има флирт, погледи и т.н., пак не е сигурно. Може човека просто да си гледа влюбено. Аз като съм влюбена, гледам  с блясък всички. Даже е ставало объркване.
Гледам мъжът Х, нещо разговаряме. Но аз съм влюбена в друг. Ауроата ми е просто ... блясъци и искри хвърчат от мен. Но реално не харесвам човекът ''Х'', ами другия.
А като се срещна с другия, гледам в земята като последната патка.

*

lolitta

Еми не мога при първата среща с човека да му отправя въпросът "ние ся с тебе харесваме ли се или не, ще се вземаме или не. Казвай че да не си губя времето.'' :-)))
Даже да има флирт, погледи и т.н., пак не е сигурно. Може човека просто да си гледа влюбено. Аз като съм влюбена, гледам  с блясък всички. Даже е ставало объркване.
Гледам мъжът Х, нещо разговаряме. Но аз съм влюбена в друг. Ауроата ми е просто ... блясъци и искри хвърчат от мен. Но реално не харесвам човекът ''Х'', ами другия.
А като се срещна с другия, гледам в земята като последната патка.

и аз съм така, флуидите ми са толкова много, че не си знят мястото и хвърчат към други обекти, а не към моя :Д

иначе и аз не бих се изцепила на пурва среща: абе ти само за секс ли ще ме ползваш или ще се оженим...хах ;) ееее много искам да знам какво ще се случи утре, но няма как ...време трябва да се разбере ще го бъде или не ...

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
За това най-добре вместо да говориш с човека Х, отиваш при другия и му го рекваш в очите...  :P ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

Да ти споделя ,че съм имал дни ,в които съм се събуждал с мисълта ,че ще видя любимата жена и съм се чувствал щастлив от факта ,че я има на този свят .

Е , накрая се оказа ,че аз не съм бил нейното щастие , но до ден днешен си прекарваме чудесно ,когато се видим.
Правех и романтични изненади и комплименти ,а накрая се оказа ,че тя просто е искала да чуе това ,което чувствам за да се усети желана .
Сега си казвам всичко като на изповед ;D ;)

*

sunrain

• 6710
Абе може да прозвучи гадно, но се радвам, че има и мъже с нежни души.  :) Винаги, когато срещна такива създания, леко се успокоявам на темата.
Зъболекарю, ти я заслужаваш любимата жена и съм сигурна, че ще я имаш. Хубавото е, че като я срещнеш, ще знаеш какво да я правиш, в смисъл да я направиш щастлива.  8)  :)     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

sunrain , всички мъже сме такива ,но сме малко тези на които ни стиска да го покажем.
Повечето от нас изпитват страх ,че може да изглеждаме по-малко мъже в очите на жените ,а и пред останалите от нашия пол .

*

aiia

Най-много са ме отвращавали мъже тип ''страхливци''.
Такива, които съжителствуват или поддържат връзка с жена, само и само да не са сами.
Демек тези, които лъжат жената.
Познавам такива, но съжалявам, че им нямам данните, да разгледам планетите им, да видя кви са тия пъзльовци. Възхищавам се на мъже тип ''рицари''. Не говорим за мускул маса яки дето се тепат по дискотеките. Говорим, за такива които не се страхуват да останат сами, и да се отдадат на други каузи например, работа /правене на кариера/ вместо да хленчат.  За единия секс винаги могат да си намерят девойка. И да поддържат чисто сексуално връзка/неангажираща. И всеки да си знае леглото у дома.

От многобройните ми флиртове съм стигнала до извода, че голяма част от БГ мъже съжителствуват под един покрив с жена, просто да не са сами, ей така за протокола, рутинно без да влагат нищо като чувства и емоции. Като не спират да търсят развлечения и странични връзки , разбира се. Натъкват се при мен, понеже съм мома англичанка. Но НЕ ги огрява.

Разговор между мен и един левент:
_За теб винаги съм свободен! - казва той.
_Добре. - казвам аз.
_Да мина да те взема след работа, да вечеряме. - предлага той.
_Нека да е утре. - казвам аз.
_Добре.

Идва да ме взема на другия ден. Сядаме на масата в ресторанта.
След приятния разговор, аз предлагам да отидем да се поразходим към Св. Константин и Елена. Беше 23 ч вече. Лято, хубаво време.

Но се указва, че той трябва да се прибере. Понеже го чакала жена, разбирате ли.
Добреее, нека да го чака.
Питам го:
_ Ти обичаш ли я? -
Мълчание ...
_ Ами веднъж на 2 седмици правим секс.  - казва той с леко хладен тон.
С две думи, пълно неудовлетворение от тази връзка.

Той предлага: - Да пробваме, да сме заедно. Ако се получи между нас, ще я разкарам! - заявява той.
При което такъв ''шут'' му бих, че и сега ако го видя на улицата Добър ден няма да му кажа.
Той е мъж страхливец. А има перфектна визия. Материално състояние няма да говоря. Абе мъж мечта като цяло, но страхливец абсолютен по отношение на любовта.

Обичам нежните мъже, макар че външно да са мачовци или груби и недодялани, но усетя ли че има нежна и крехка душа, веднага го допускам до себе си.....Всъщност хора няма универсална рецепта кой кого и как ще залюби, разлюби и т.н...Важното е да ценим хората около нас, да търсим доброто в тях...Щото всеки си има индивидуален път, който ще извърви през този си живот и уроците са индивидуални. Търсейки доброто ще го намерим. Трябва да можем да прощаваме, да обичаме, всеки има нужда от това. За да получим, трябва да дадем, а дадем ли ще получим...Все някога...

*

Skarlet

всички мъже сме такива ,но сме малко тези на които ни стиска да го покажем.
Повечето от нас изпитват страх ,че може да изглеждаме по-малко мъже в очите на жените ,а и пред останалите от нашия пол .

Който го е страх от мечки,да не ходи в гората.  ;) А и за всеки влак си има пътници.Аз за себе си няма да говоря,давам път на младежта.  ;D Пък и вие си ме знаете-изгори,за да светиш с тая овча Луна.  :P

всички мъже сме такива ,но сме малко тези на които ни стиска да го покажем.

Който го е страх от мечки,да не ходи в гората.  ;) А и за всеки влак си има пътници.Аз за себе си няма да говоря,давам път на младежта.  ;D Пък и вие си ме знаете-изгори,за да светиш с тая овча Луна.  :P
Ама и ти като мъжка майка как съветваш синковците си  :P
Моята какви съвети ми е давала  :-X

*

Lillie

• 30532
Най-много са ме отвращавали мъже тип ''страхливци''.
Такива, които съжителствуват или поддържат връзка с жена, само и само да не са сами.

Асла, не защитавам такъв тип мъже, но не си ли даваш сметка, че има и жени с такава нагласа?
Аз пък да ви споделА, че най не понасям този тип женици. Имам приятелки, които толкова се страхуват от самотата, че са готови да увиснат на врата на първия срещнат мъж от елмаза и тем подобни сайтове... Да не говорим пък за това колко често първият срещнат се оказва не това, което са очаквали. Но продължават мазохистично да се вкопчват в него, само и само да не бъдат отхвърлени, изоставени, да не останат без гадже. На принципа "по-добре с мухльо и селяндур, отколкото сама!". Аз лично бих предпочела да съм сама, отколкото да се подлагам на такива унижения. Нямат ли малко достойнство тея жени!?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

Ами така е Лили.
И аз мисля като теб. Не знам какво сходство имат наталните ни карти. Но се съгласявам на 100% с това което си написала.
И аз съм сама. Не мога да лъжа мъжете и това си е. Как да си играя просто така с някой.?! Не мога да се вкопча ей така. Как да стане тази работа с крайния ми идеализъм?

Не знам, но си мисля, че това отношение спрямо мъжете е много по-достойно. Да заявиш, че предпочиташ да си сама, а не да лъжеш субекта Х.
Изключвам дамите, които наистина си имат връзки базирани на много любов и разбирателство. Евала, имали са късмета.

Ами рано или късно тези жени, които се хващат за първия срещнат от елмаз или там другите сладури и тем подобни,  остават сами, и тогава щом не са научени да са сами, тежко им ... горко.
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 04:30:16 pm от Asla »

*

aiia

сега се сещам, въпросния господин на когото му бих шута е ''близнак''. Слънце и меркурий там. Много му знаеше устата. Отворко.
Напорист инак беше, ами луна в стрелец и марс в овен.
Но венера в рак.  :-[ венера при него си каза тежката дума. Върна се като куче при ''благоверната''.

*

Skarlet

Ама и ти като мъжка майка как съветваш синковците си  :P
Моята какви съвети ми е давала  :-X

Ооооо,не ги мисли мойте.  ;D Ние много си говорим,за всичко. До скоро никой и не искаше да ме чуе. Всички си имат собствено мнение,ма кат си счупиха малко рогцата/след като мама ги беше предупредила и не я чуха/, сега ме гледат в очите и ми казват на майтап вещица. :P Научила съм ги да са преди всичко човеци,да са естествени и да бъдат кавалери.Готови са големите и за женене-знаят да готвят и обичат да го правят.Пазаруват и чистят,когато трябва/ако съм заета или липсваща/. Изобщо,имам си чудна армия,барабар с котарака. ;D
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 05:48:26 pm от Скарлет »

*

aiia

Представям си каква свекърва ще бъдеш :-))))))
 ;D ;D ;D

3 снахи у дома , мале мале, керемидите ще ти паднат.  ;D

*

Skarlet

Аз лично бих предпочела да съм сама, отколкото да се подлагам на такива унижения. Нямат ли малко достойнство тея жени!?

Аз също. Не бих се унижила никога нито да се предлагам,нито да търпя унижения. Поглеждам го в очите,фиксирам го с поглед като змия и ......  ;D