Най-много са ме отвращавали мъже тип ''страхливци''.
Такива, които съжителствуват или поддържат връзка с жена, само и само да не са сами.
Демек тези, които лъжат жената.
Познавам такива, но съжалявам, че им нямам данните, да разгледам планетите им, да видя кви са тия пъзльовци. Възхищавам се на мъже тип ''рицари''. Не говорим за мускул маса яки дето се тепат по дискотеките. Говорим, за такива които не се страхуват да останат сами, и да се отдадат на други каузи например, работа /правене на кариера/ вместо да хленчат. За единия секс винаги могат да си намерят девойка. И да поддържат чисто сексуално връзка/неангажираща. И всеки да си знае леглото у дома.
От многобройните ми флиртове съм стигнала до извода, че голяма част от БГ мъже съжителствуват под един покрив с жена, просто да не са сами, ей така за протокола, рутинно без да влагат нищо като чувства и емоции. Като не спират да търсят развлечения и странични връзки , разбира се. Натъкват се при мен, понеже съм мома англичанка. Но НЕ ги огрява.
Разговор между мен и един левент:
_За теб винаги съм свободен! - казва той.
_Добре. - казвам аз.
_Да мина да те взема след работа, да вечеряме. - предлага той.
_Нека да е утре. - казвам аз.
_Добре.
Идва да ме взема на другия ден. Сядаме на масата в ресторанта.
След приятния разговор, аз предлагам да отидем да се поразходим към Св. Константин и Елена. Беше 23 ч вече. Лято, хубаво време.
Но се указва, че той трябва да се прибере. Понеже го чакала жена, разбирате ли.
Добреее, нека да го чака.
Питам го:
_ Ти обичаш ли я? -
Мълчание ...
_ Ами веднъж на 2 седмици правим секс. - казва той с леко хладен тон.
С две думи, пълно неудовлетворение от тази връзка.
Той предлага: - Да пробваме, да сме заедно. Ако се получи между нас, ще я разкарам! - заявява той.
При което такъв ''шут'' му бих, че и сега ако го видя на улицата Добър ден няма да му кажа.
Той е мъж страхливец. А има перфектна визия. Материално състояние няма да говоря. Абе мъж мечта като цяло, но страхливец абсолютен по отношение на любовта.